Armada, o poveste din centrul vechi al capitalei

Armada Club
București

Totul a început într-o zi de miercuri, în care un grup de români voioşi si puţin naţionalişti şi-au dat întâlnire in centrul vechi al Bucureştiului pentru a-l „goni” din Ţara Românească pe Unguru’. De vreo 3 luni s-o mutat printre noi 🙂 zice el cu jobul. Şi nu puteam celebra mai bine momentul deportării decât la o bere şi o farfurie de păpică.
Locaţia aleasă în seara cu pricina a fost Armada Club. Unii dintre românii de la masă şi chiar şi Unguru’, îi mai trecuseră pragul şi au fost mulţumiţi de mâncare.

Seara începu cu un metru de bere comandat după vreo 5 minute de foială. Fiind avertizaţi ca o comandă de mâncare vine cam în 40 de minute, ne grăbim să alegem ceva şi de papa. Mie mi-a făcut cu ochiul, un ochi pus în “Traista ciobanului”. La masă s-a mai comandat şi un şniţel cu ceva cartofi ţărăneşti. Şi un alt metru de bere 🙂 ca să avem ce face in cele 40 de minute de aşteptare.

Fiind bucuroşi de plecarea Ungurului, nu ne-am mai uitat la ceas să vedem când trec minutele. Dar vă spun cu siguranţă că foamea era mare mare şi bântuia masa românilor.

Între timp am să vă descriu puţin locaţia la care ajungi tot cotind când dreapta când stânga de pe Lipscani. Mai exact: Intrarea Soarelui, Nr. 4-6.
Aşadar, la numărul cu pricina cobori câteva scări şi ajungi într-o curte interioară a unei case măreţe. Are pereţii exteriori pictaţi fain, iar interiorul este modelat frumos în lemn. Cred totuşi că tocmai ce vopsiseră chestii, pentru că în drum spre baie m-am cam intoxicat. Şi că tot am ajuns la capitolul baie, felicitări pentru curăţenie. Eu personal apreciez foarte mult aspectul băii unui restaurant. Aşa că keep it clean pentru a primi 5 cârnăciori la curăţenie!

Dar gata cu vorbăria, hai să trecem la mâncare. “Traista Ciobanului” aburindă din faţa mea conţinea un ochi mititel, multe legume gratinate înconjurate de o mămăliguţă foarte bine făcută. Am descris-o ca fiind excelentă şi asta m-a costat un sfert de porţie 🙂 Şniţelul comeseanului meu a fost şi el…un şniţel, dar cartofii într-adevăr au fost buni.

Concluzia este că Armada Club este un loc fain şi merită încercat.

Şi pentru cei care (îl) citesc pe Kant, voi trece la “+”-urile şi “-“-urile Clubului Armada:
+ atmosfera este conformă cu centrul istoric al Bucureştiului;
+ preţurile sunt foarte bune (1m bere=40 RON);
+ mâncarea este bună şi suficientă;
+ restaurantul, cu baie cu tot, este foarte curat;
– timpul de servire este foarte mare;
– toată seara am văzut doar 2 tipe care serveau întreaga terasă;
– în consecinţă, comanda Ungurului a fost uitată şi a mâncat după un total de 50 minute de aşteptare;

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Armada Club

Adresă:
Strada Soarelui 4-6, Bucuresti
Telefon:

Comentarii

Raluca

18 November 2009 at 12:49

E doar terasa?sau e si acoperit?

    Evita Peperoni

    18 November 2009 at 18:28

    E şi acoperit şi terasă. Doar după vreme poţi alege 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul