Din picioare, de la Webstock

Radisson Blu
București

Şi uite c-am făcut-o şi p-asta: ne-am suit în tren şi am venit să vedem cum se prezintă mâncărica de la Webstock09, evenimentul care spune-se că adună laolaltă oamenii care au în vreun fel sau altul legătură cu netul. Sinceri să fim, noi avem mai multă treabă cu mâncatul şi de curând am început să ne împrietenim şi puţintel cu scrisul.

Însă cum vorba lungă înseamnă că e foarte posibil să rămâi nemâncat, noi ne-am pus pe treabă încă de dimineaţă.

Pauza de cafă – oameni adormiţi, cafea din plin, ceiuţ şi mulţi ospătari care alergau de colo-colo. Deşi la început mi s-a părut că arată ca nişte pinguini care fac înviorarea, mi-am dat seama mai apoi că aveau motive bune să-şi pună sângele-n mişcare. 20 de minute mai târziu buluc de lume, care mai bloggeri, care mai developeri îşi dădeau gentil coate să prindă un pliculeţ cu zahăr.

Surpriza neplăcută a fost că s-au terminat foarte repede fursecurile cu cioco, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că n-am fost singurul care crede că au fost geniale. Până aici nimic de neînţeles, totuşi cred că în scurt timp ne-am strâns de-un mic fan club care nu înţelegeam de ce nu face nimeni un “refill”. În fine, evenimentul era pe cale să înceapă aşa c-am făcut ciocul mic şi ne-am încolonat spre sala de conferinţă.

Se încheie şi prima sesiune de prezentări, iar afară mai puteai număra pe degete fursecurile rămase. Ne-am spus că nu e cazul să ne facem sânge rău şi ne-am consolat cu un Cucu.

Trecuseră deja vreo 4 ore de când îmi luasem rămas bun de la ultimul sandwich halit pe tren, iar faptul că urma pauza de masă era singurul gând care mă-veselea cât de cât 😀

Când a sunat şi clopoţelul şi ni s-a dat drumul în pauza mare, pe uşile sălii de conferinţă se perindau deja unele personaje mai flămânde decât eram noi. Sau cel puţin asta am înţeles eu judecând după firmiturile ce le purtau cu mândrie în colţul gurii.

Am ajuns şi noi răutăcioşii la locul faptei, şi pot spune cu mâna pe inimă că ar fi meritat să mai aşteptăm vreo două ore. Păpică de mâncat pe fugă, din picioare. Aşa, cam cât să nu mănânci nici prea-prea, nici foarte-foarte. Partea bună a fost că am putut savura din plin cele 5 stele ale bucătăriei de la Radisson Blu şi asta datorită unor feluri de mâncare pe cât de simple, pe atât de gustoase şi chiar săţioase. Cu alte cuvinte mâncarea a fost exact cum ar trebui să fie conference-food-ul.

Deşi ideea ar fi fost să încercăm din fiecare câte puţin, am şi exagerat puţin cu treburile care ne-au intrat mai mult la inimă. Da, ăsta ar fi motivul pentru care m-am despărţit cu greu de castronul cu cremă de brânză şi am o vagă bănuială că durerea de ficat ar avea ceva cu sosul iute-dulceag în care am înecat vreo 6 colţunaşi cu legume. În rest, sandwich-urile au picat tare bine ca uvertură, rondo şi final apoteotic la ospăţul de la Webstock.

Şi ca detaliu care m-a amuzat, la toaleta domnilor te poţi frige uşor mulţumită bateriilor instalate invers. Deh, or fi început angajând mână de lucru ieftină. Oricum, noi dăm oricând 5 cârnaţi pe 5 stele 😀

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Radisson Blu

Adresă:
Calea Victoriei 63 - 81 Sector 1
Telefon:
Website:

[…] ultima oară când scriam de la un eveniment de online a trebuit să ajungem până hăt la Bucureşti, iată că au venit vremuri mai bune. Au venit […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul