Pizza Magic sau magie cu pizza, apă şi rigips

Pizza Magic
Timișoara

Am avut bucuria să reîntâlnesc câţiva vechi prieteni la o pizza pe post de cină. De mult nu vizitasem pizzeria Magic. Strecurată între case, locaţia pare foarte înghesuită, luptându-se pentru ieşirea la stradă cu un magazin alimentar. Terasa a fost reamenajată, şi spre suprinderea mea, interiorul schimbat complet. Proiectat destul de unitar şi drăguţ, însă având totuşi detalii de execuţie ce indicau meşteri aflaţi pe fugă. Chelneriţele au fost drăguţe şi nu ne-au zorit cu comandatul. Am comandat o pizza Margherita care a venit destul de repede şi a fost doar 10 lei;  şi-a meritat bănuţii iar în plus sosul de roşii a fost chiar bun. Sper că sosul iute – totuşi de o culoare şi consistenţă destul de ciudată – crem ?! – să fi fost format din ardei măcinaţi. Între timp afară începuse o ploaie sănătoasă de toamnă.

Eh, povestea interesantă acum începe. Baia localului are intrare din stradă, chiar între alimentară şi pizzerie. Evident pentru a o folosi, trebuie să ieşi din local. Balta mare de apă şi faianţă care se dezlipea de pe pereţi prefigura parcă ce avea să urmeze. Amuzant mi s-a părut că lângă chiuvetă se găsea o periuţă de dinţi – probabil o dotare nouă pentru cei care nu folosesc gumă de mestecat după o masă copioasă.

Bateria de la chiuvetă era mobilă – trebuia să o ţii cu mâna ca să pornească apa. Asortat era şi un uscător anemic de mâini care probabil are nevoie de 10 minute să usuce o jumate de palmă.

Chiar în momentul în care am terminat pizza – surpriză – a început să picure apă din tavanul mândru de rigips proaspăt amenajat chiar în farfuria goală. Am început să râdem cu poftă şi ne-am gândit să dăm o utilizare amuzantă veselei pentru a colecta apa. La un moment dat a trecut şi una dintre chelneriţe – şi-a cerut scuze şi a adus o vază pentru a o folosi pe post de vas colector. Am mai stat preţ de o oră, timp în care s-a strâns în vază suficientă apă pentru un ceai toxic cu rigips şi vopsea. Între timp, probabil că apa a ajuns şi la instalaţia electrică şi pentru câteva minute am rămas în beznă.

La plecare, am lăsat bacşiş chelneriţei jenate şi am aruncat o privire spre bucătărie să văd dacă şi acolo sunt probleme cu decoraţiunile şi apa de ploaie 🙂

A, din câte am auzit, face parte din lanţul Plescaviţa Sârbească. Totuşi, în celelalte localuri încă nu am văzut să plouă. Singura asemănare este stilul de baracă al localurilor acestui “lanţ”.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Magic

Adresă:
Strada Corneliu Coposu, Nr. 16 (colț cu Strada Delfinului), Timişoara
Telefon:
Website:

Comentarii

rin tin tin

10 November 2010 at 16:44

man dute si te impusca si manca-ti p*** de mitic, ai sa afli ca s-a renovat, daca nu iti place nimeni nu te pune pe drumuri aiurea, stai acasa si mananca cum trebuie

    Gigel

    11 November 2010 at 14:02

    Ce sa fac daca nu pot sa mint…

Gură Mare

10 November 2010 at 16:48

Hopa, cineva s-a ofticat. Probabil că a avut o experienţă neplăcută cu Pizza Magic. 🙂

Pizza Magic SUCKS

8 March 2011 at 23:41

Sunteti de tot rahatu si aveti niste angajati de toata jena, tineti clienti flamanzi si ii mintiti fara nici o greata. sa va mancati voi pizza aia de 2 bani.

    Infidel Gastro

    9 March 2011 at 14:16

    Pe mine unul m-ar interesa niste detalii despre angajatii de toata jena si felul in care isi mint clientii.

Mircea

19 November 2011 at 0:35

Deci da…
Cred ca pot sa declar Pizza Magic singura pizzerie din Timisoara. De aproape doi ani de cand calatoresc pe la Oradea efectiv nu am mai putut sa mananc laturile ce se servesc in general la majoritatea restaurantelor si pezzeriilor din Timisoara. Inainte imi comandam foarte des de la Rustica, dar aia era in vremurile bune cand inca mai nimereai cate o pizza buna cand si cand.

Cand veneam pe la Timisoara tot intrebam in stanga si in dreapta si nimeni nu reusea sa imi recomande o pizzerie de unde sa poti manca o pizza. To’ felu’ de pizzeri din astea de duzina care iti dau sapte pizza gratis daca nu vomiti dupa prima.
Intamplarea face ca intr-o seara o amica cu care trebuia sa ma intalnesc in complex, imi zice ca tocmai ce vine de la Pizza Magic, unde a mancat o pizza adevarata. Asa mi-am adus aminte de Pizza Magin. De atunci sa tot fie vreo 2 luni si uite-ma ca de fiecare data cand ajung pe la Timisoara si am pofta de o pizza acasa, pun mana pe telefon si nu sunt dezamagit niciodata. Sa tot fie vreo 10-12 pizza comandate in ultimele 2 luni. De asta in seara aasta, cu burta plina, m-am gandit ca baietii astia chiar merita laudati pentru treaba asta. Si uite asa am ajuns eu aici pe site-ul asta, unde am dat de ei. Articolul nu l-am citit pt. ca sunt sigur ca aveti numai laude la adresa lor, mai ales in comparatie cu celelalte pizzerii sau foste pizzerii…

Acum nu vreau nici sa-i laud prea tare pentru ca mai au mult si bine pana sa ajunga la nivelul unei pizzerii ca Lucapiero sau eVino din Oradea, dar macar fac cam singura pizza comestibila pe care am mancat-o in ultimii 2 ani in Timisoara.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul