Atelier de borcane dulci

După ce ne-am delectat la atelierul culinar “Deserturi de Vară”, urmează să ne pregătim pentru toamna care se apropie cu paşi repezi.

Sâmbăta aceasta ne pregătim pentru încă o ediţie a Atelierelor Culinare, pusă la cale tot de Ama şi Camelia
. Curioşi să vedem cum stă treaba cu gospodăritul, ne-am hotărât să începem iniţierea cu partea cea mai dulce: gemurile fără de care iarna ar fi mai lungă, iar deserturile mai puţin apetisante.

Nu am stat mult pe gânduri şi am acceptat invitaţia la “Atelierul de Borcane Dulci“, dornici să aflăm secretele celor mai aromate dulceţuri, dar şi care este diferenţa dintre gem, marmeladă sau peltea.

Lecţia de bucătărit nu este totul, pentru că şi de această dată Ama în Bucătărie vine cu o supriză – provocarea de a decora după bunul plac borcanele cu gem. Utilul, plăcutul şi creativul vor fi cu siguranţă de mare folos celor care doresc să impresioneze oaspeţii cu un gem delicios, într-o prezentare inedită.

Bunătatea de gem preparat în timpul atelierului se va degusta cu clătite, iar pentru cei care deja se învinovăţesc la gândul că vor avea parte de aşa răsfăţ soluţia este simplă – va fi mai plăcut să vă bucuraţi de acestă experienţă alături de cineva drag, chiar şi dacă e vorba despre un prichindel, pentru că şi de această dată cei mici au un loc special în desfăşurarea evenimentului.

Punctul de întâlnire: sâmbătă 28 august, între orele 10 şi 13, la Restaurantul Casa Bunicii (Str. Virgil Oniţiu 3, Timisoara, lângă clădirea Romcapital), iar taxa de participare este de 30 lei, se achită la intrare şi include un borcan de gem/persoană, apă, clătite şi materiale de decor pentru borcane. Pentru cei mici (prichindei între 3 şi 10 ani) trebuie scoateţi doar 15 lei din puşculiţă.

Înscrierile se fac la adresa de mail ama2675@gmail.com – Ama sau la telefon 0723 049 584 – Camelia (cea care vă stă la dispoziţie şi pentru detalii suplimentare).

Ne îndulcim împreună sâmbătă? :D

PS: Rating-ul reprezintă aşteptările noastre de la eveniment.

[fblike]

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] dulceaţă bună ar ieşi din fructele lui, dar, din pacate, habar nu aveam cum să o fac. Noroc cu Atelierul de Borcane Dulci organizat de Ama şi Camelia sâmbăta […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul