FoodCrew merge la prăjiturit

Am primit o invitaţie irezistibilă de a participa la atelierul culinar “Deserturi de Vară” pus la cale de către Ama în Bucătărie.

Pentru pofticioşii care nu sunt în temă cu iniţiativa Atelierelor Culinare trebuie spus că sunt o ocazie foarte bună de a pune în practică două dintre cele mai faine hobby-uri care există: gătitul şi mâncatul 🙂

Această ediţie a atelierelor oferă cel puţin două motive de a participa. Primul se numeşte cheesecake – o prăjitură uşoară, de vară, cu brânză şi fructe, care din câte am înţeles este uşor de făcut şi care din câte îmi imaginez este şi mai uşor de mâncat! Cel de-al doilea motiv este unul cum nu se poate mai potrivit, deoarece în timpul atelierului participanţii se vor putea răcori cu băuturi a căror vedetă va fi gheaţa – în forme şi combinaţii inedite.

Dacă nu era de ajuns, mai sunt şi două motive-bonus. Primul vine din partea organizatorilor şi se numeşte “Atelierul de Zâmbete” – surpriză fiind nu am reuşit să scoatem prea multe detalii de la organizatori, însă numele vorbeşte de la sine. Cel de-al doilea bonus al serii vine din partea noastră, deoarece FoodCrew vine să spioneze, să testeze (grea muncă!) şi apoi să scrie despre cele întâmplate. Sperând că o să ne facem complici dintre gurmanzii pe care îi vom întâlni acolo, ne-ar bucura mult să vă regăsiţi în număr cât mai mare printre aceştia 😉

Acum că v-am făcut poftă, iată şi punctul de întâlnire: vineri 13 august, începând cu ora 20, pe terasa hotelului Ana (Calea Martirilor 100, Timişoara, în zona Giroc). Taxa de participare este de 30 lei şi se achită la intrare, iar dacă aveţi prichindei pofticioşi pentru ei trebuie să scoateţi doar 10 lei din puşculiţă.

Înscrierile se fac la adresa de mail ama2675@gmail.com – Ama sau la telefon 0723 049 584 – Camelia (cea care vă stă la dispoziţie şi pentru detalii suplimentare).

Aşadar, sus mânuţa cine vine la prăjiturit vineri! 😀

PS1: Rating-ul reprezintă aşteptările noastre de la eveniment.
PS2: Mulţumim Cameliei pentru invitaţie!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] trecute ne lăudam că Foodcrew merge la prăjiturit, așa că ziua toridă de vineri 13 ne-a surprins pe terasa răcoroasă a hotelului Ana, la […]

[…] Aşadar, ne revedem la prăjiturit? […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul