La Fast Food pe Buzeşti

București

La îndrumarea Matildei am continuat raidul din Piaţa Victoriei cu fast-food-ul de pe Buzeşti, vis-a-vis de McDonalds. Ştiam că este ceva de mâncare acolo pentru că de multe ori am văzut aglomeraţie sau coadă, dar nu m-am gândit să mă duc să şi mănânc de acolo 🙂 De fapt cred că am rămas cu impresia că la Fornetti de regulă este coadă, deşi nu prea cred că se mai întâmplă aşa în ultima vreme.

Mi-am trecut peste orice posibilă reticenţă legată de mâncatul la un fast-food şi m-am așezat frumos la coadă fără prea mari aşteptări. Mare mirarea mi-a fost să văd că lumea chiar se înghesuie acolo, unii chiar se băgau în faţă. Abia atunci mi-am zis: “Chiar e rost de ceva bun aici”. Ba chiar la un moment dat a venit un nene care a parcat fix acolo, la buza fast-food-ului, mai mai să dea peste oamenii care se înghesuiau la coadă, în încercarea de a ajunge cât mai repede la … mâncare.

De la exterior localul arată destul de nasol, “firma luminoasă” e destul de ponosită şi decolorată, dar la o privire mai de aproape, înăuntru arăta destul de decent. Adică era cam totul pe acolo inox, gresie, faianţă, dar recunosc că n-am apucat să studiez în detaliu acest aspect. Hai să zicem că nu m-am gândit la curățenia locului în timp ce am comandat, deci putem considera că e OK 🙂

După ce am înaintat câţiva paşi (erau destul de operative tantiile care serveau), am început să văd şi eu meniul zilei. De fapt sunt meniurile zilei, pentru că oferta este destul de variată şi chiar arată bine.

Printre preparate am văzut atât mâncăruri gătite, cât şi peşte la grătar sau preparate de post, ceea ce m-a surprins în mod plăcut. În acelaşi timp am început să-mi dau seama de ce e aşa îmbulzeală: porţiile erau mari, generoase şi preţurile foarte accesibile! Aşa cum spunea şi Matilda, meniurile cu carne costă 13 lei şi cele fără carne 9 lei. Păi fraţilor, în zonă nu prea se găseşte nimic asemănător la aşa preţuri!

Mi-am frecat palmele şi am comandat o tocană de ciuperci cu salată şi chiflă la 9 lei. Aveau 2 salate disponibile: de sfeclă roşie şi varză cu alte vegetale. M-a văzut tanti de acolo că stau în dubiu, aşa că m-a întrebat direct: nu vreţi din ambele? M-am luminat la faţă, am zis “Ba da!” şi am plecat cu plăsuţa cu mâncare.

Din păcate abia la birou am observat că nu era pusă bine caserola şi plasa de plastic era plină de tocană.

Îmi spuneam în sinea mea: “era prea frumos să nu se întâmple nimic!”. Deja îmi făceam planuri despre ce altceva pot să-mi comand, obişnuit fiind cu porţiile care odată vărsate, poţi să-ţi iei adio de la ele. Ei bine n-a fost aşa! Când am deschis caserola am văzut că mai era arhi-suficientă tocană:

Probabil că totul a fost de la excesul de zel al angajatei de acolo, să pună cât mai mult, să fie clientul mulţumit. Tocana a fost bună, salata la fel, prin urmare nu mă pot plânge de mâncare, dar nici nu a excelat.

Concluzionând, pentru meniul de mai sus la 9 lei în Piaţa Victoriei din Bucureşti, credeţi-mă că am fost mulţumit şi fără pretenţii!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] This post was mentioned on Twitter by Andrei Mărin and Petre Dobrescu, FoodCrew. FoodCrew said: Raidul din Piaţa Victoriei continuă. Am mers la pont la fast food-ul de pe Buzeşti http://bit.ly/hpWDQy #raid #bucuresti #fastfood […]

Comentarii

adi

28 March 2011 at 20:57

Nu este adevarat ce zici faza cu ( Deja îmi făceam planuri despre ce altceva pot să-mi comand, obişnuit fiind cu porţiile care odată vărsate, poţi să-ţi iei adio de la ele. ) cum arata in poze eu zic ca este pozat intentinat asa. Eu si colegi mei mancam zilnic acolo de 3 ani si nu sa pus in meniuri niciodata in asa fel…depinde si cel care le cara cum merge cu ele daca este unul care le flutura sau se impidica normal ca amesteca,) oricum este manacre buna ieftina la buzesti si pe deasupra fetele se misca bine sunt curate si pe deasupra sunt si dragutze 🙂 🙂 🙂 tineti-o tot asa fetelor sa ne traiti o 100 de ani apropo sarut mana pentru masa a fost buna si gustoasa :););) va pooooooop

    Gerhard Ştrudel

    29 March 2011 at 17:03

    N-a fost vărsată intenţionat, chiar aşa s-a întâmplat. Nu ţin minte să mă fi împiedicat sau să fi jucat fotbal cu plasa respectivă, probabil a fost chiar o întâmplare.
    Aşa cum am spus, la preţul pe care îl au eu am fost mulţumit! 🙂

vasile gabi

2 April 2011 at 19:34

Foarte buna mincare, la fel si vinzatoarele sunt niste dragute, si nu in ultimul rind sandwichurile sunt foarte bune, felicitari fetelor care le face.HHHHHMMMMM

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul