Mic dejun la 3F

3F Fantastic Fast Food
Timișoara

Nu sunt un mare fan al micului dejun, însă în câteva ocazii masa de dimineaţă mi-a salvat (la propriu) ziua. Fie că a picat la fix după o noapte grea sau avea să fie cea mai consistentă masă a zilei, cel puţin de câteva ori m-am felicitat după ce m-am îndopat dis-de-dimineaţă.

Cei mai mulţi oameni servesc mic dejunul acasă, adesea în grabă, mai mult pentru că trebuie. Aceia dintre noi care nu pot trăi fără junk food sau pentru mâncatul în oraş este o necesitate au deja motive întemeiate să spună “pas”. Din diferite motive, de obicei având de-a face cu programul de birou sau cu lipsa timpului liber până în jurul prânzului, mic dejunul servit în oraş nu este un nărav foarte popular. Iar aici prin mic dejun nu mă refer la shaorma înfulecată la 9 dimineaţa în staţia de tramvai 🙂

Probabil că ar mai fi trecut ceva vreme până când aş fi încercat un mic dejun în oraş, dacă o sâmbătă dimineaţă geroasă nu m-ar fi prins cu garda jos în complexul studenţesc. Chiar dimineaţă nu era, ca să fim bine înţeleşi, însă ora 11 este una matinală după standardele complexului pustiit.

Nu mi-a luat mult timp să mă decid unde voi mânca, excluzând din start mâncarea de tip fast food. Tot la un fast food am ajuns, însă cu gândul de a încerca ceva mâncare gătită: 3F – fantastic fast food. Fantastică nu mi s-a părut de mult mâncarea de la 3F-ul în complex, însă măcar oamenii folosesc oale şi tigăi, ceea ce în situaţia mea era un plus.

Pentru că nu le mai trecusem pragul de luni bune (dacă nu chiar mai bine de un an) am zăbovit vreo 2 minute analizând întreaga ofertă, de la ciorbe la felurile principale şi meniurile propuse.

Fast food 3F în complexul studenţesc din Timişoara

Mi-am adus apoi aminte cu ce treburi venisem şi am ales după nevoi: ceva săţios, nu mai scump decât o shaorma şi care să poată fi pregătit în maxim 5 minute.

Omleta completă la 3.5 lei mi s-a părut alegerea cea mai inspirată: 3 ouă, caşcaval şi şuncă. Pentru a aluneca mai bine omleta am luat şi o salată de ardei muraţi. “Salată” este puţin impropriu spus, deoarece ceea ce am primit pentru 3.3 lei a fost 2 ardei muraţi umpluţi cu varză.

Ardei muraţi umpluţi cu varză la 3F în Timişoara

După ce am primit numărul de ordine am aşteptat cam 10 minute până să am bucuria de a fi chemat la tejghea pentru a-mi ridica premiul. Deşi nu erau multe comenzi înaintea mea, nu luasem în calcul lentoarea cu care se mişcau fetele din bucătărie, între două bârfe.

În cele din urmă a venit şi izbăvirea. Mi-am recuperat tava, am aşezat-o pe masă pentru şedinţa foto, ocazie cu care nu am reuşit să trag măcar o poză decentă cu bonul fiscal care nu a vrut să fie fotogenic de nicio culoare.

Omletă completă la 3F în Timişoara

Trecând la mâncare, omleta a fost săţioasă ridicându-se măcar din acest punct de vedere la aşteptările celor 3.5 lei plătiţi. Recomandarea mea este să nu o încercaţi fără vreo salată, fiind destul de fadă. Iar dacă tot luaţi o salată, luaţi ceva cât mai oţetit – ajută 😉 Ardeii mei au fost de nota 10 cu steluţă, fiind şi puţin picanţi!

Bon fiscal pentru un mic dejun la 3F în Timişoara

Una peste alta, la preţul acesta nu cred să fi găsit ceva mai bine gătit în complex, însă vine weekend-ul şi s-ar putea să-mi călcaţi pe urme. Poate cu ocazia asta primesc sugestii şi alternative pentru un mic dejun în complex 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

3F Fantastic Fast Food

Adresă:
Aleea Studentilor, Nr. 1 (Complex Stundențesc)
Telefon:

[…] dimineață. Da’ nu meniu în sensul că printre toate celelalte or mai făcut un senviș cu omletă și-l dau cu cartofi și suc, ci au schimbat toată gama de […]

[…] dar, ar fi fost mai bine dacă bucăţile de pui ar fi fost dezosate. Având în vedere sosul şi omleta, e cam nasol să fii cu mâinile când prin farfurie, când prin gură. Orezul cu ciuperci a avut […]

Comentarii

Veveritza mancacioasa

28 January 2011 at 13:53

Chiar ma intrebam daca mai mananca cineva la 3F. Din punctul meu de vedere, a scazut mult la calitatea mancarii si serviciilor in ultimii 2-3 ani. Imi amintesc cand am ajuns prima data in Timisoara (2003, ceva asa) si am mers la 3F. Mancare din plin, excelenta la gust, farfurii si tacamuri normale, bataie pe locurile din localul din Complex, preturi foarte bune… Acum, am senzatia ca patronii si-au facut plinul de bani si au lasat-o mai moale..Angajati plictisiti, ingrediente slabute, preturi destul de mari, farfurii de unica folosinta..Pacat.

    Infidel Gastro

    28 January 2011 at 14:11

    Cam aşa e din păcate. La câte localuri fast food au apărut în complex numai te-ai aştepta ca cele “consacrate” să-şi păstreze bunele obiceiuri cu care şi-au câştigat clienţii. În schimb s-au coborât la nivelul “concurenţei”.

    Veveritza mancacioasa

    28 January 2011 at 15:22

    @Infidel Gastro
    Eu prefer la orice ora o shaorma la 8 lei din coltz decat 3F. 😀

    Infidel Gastro

    28 January 2011 at 15:45

    În 9 din 10 cazuri aş zice la fel, în dimineaţa aia parcă vroiam altceva, mai ales că de stat în frig nu prea îmi ardea 🙂

Claudia

28 January 2011 at 17:01

Totul s-a schimbat in clipa in care au introdus tacamurile de plastic. Cam in acelasi mod a involuat si calitatea mancarii.
Roy! Roy s-a pastrat la fel de bun si ieftin ca acum cativa ani! Nu e prea curat, dar asta parca face totul mai true.

    Infidel Gastro

    28 January 2011 at 20:07

    Da! Trebuie să trecem pe la Roy la un prânz gătit! Mulţumim de pont 😉

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul