PHD Pizza sau Mc-ul pizzelor

PHD Pizza
București

Introducerea mea are două puncte:

1 – pentru că stimabilul şi onorabilul meu coleg, Gerhard Ştrudel a început Raidul din Piaţa Victoriei eu am ales să încep un raid al livrărilor la domiciliu, în special cele care livrează şi în zona Obor;

2 – motivul pentru care am ales livrările la domiciliu e simplu: meseria de tânără mămică 🙂 nu îmi dă foarte mult timp pentru activităţi casnice, gătitul în speţă.

Aşadar raidul început cu Trenta Pizza şi DELIveryCIOS continuă azi cu Pizza Hut Delivery.

Din motivul menționat la punctul 2, am ales să comandăm, eu şi Domnul meu 2 pizza. Ploaia mărunţică de afară se transforma într-un polei demn de un patinoar, aşa că cineva care să ne aducă cele două pizza ar fi prins numai bine. Nu a fost însă chiar aşa. Asta pentru că în momentul comenzii, Domnul meu a fost informat, cu părere de rău ce-i drept, că nu livrează din cauza vremii (sau poate a vremurilor ;)). Pentru că foamea era mult prea mare, Domnul meu s-a “oferit” să meargă şi să ridice el comanda.

Cei de la PHD livrează pe scutere. Deşi acum vremea s-a mai domolit, dacă iarna îşi reintră în drepturi, cum se tot preconizează, mă întreb ce vor face? Vor închide prăvăliile pentru că scutecerele nu se vor putea deplasa? Poate că da sau poate că nu. Rămâne de văzut.

Timpul de livare promovat este de 10 minute. Aşa e domnule! Pizzele chiar au fost gata în 10 minute. Aşa că în 15 minute Dl. Soţ era deja pe drumul înspre casă cu mâncarea.

Mâncarea a însemnat: o pizza Quatro Formaggi, o pizza Roma şi o porţie de cartofi copţi cu brânză. Pentru că ne-am luat singuri comanda am primit chiar şi un bonus: 2 băuturi de 0.5 l din gama Pepsi 🙂

Din păcate bonusul nu îi ajută să primească mai mulţi cârnăciori. Şi asta din mai multe motive:

  • porţia de cartofi a fost cam pârjolită;

Cartofii

  • blatul celor 2 pizza era extrem de “pufos” şi din când în când te trezeai cu chestii lipite de cerul gurii;

Pizza Roma

  • pizza Quatro Formaggi avea prea mult sos de roşii, aşa că brânzeturile şi-au pierdut din savoare rău de tot;

Pizza Quatro Formaggi

  • sosurile pentru pizza erau de fapt ketchup ieftin ambalat în cutiuțe de 50g;

Partea cea mai bună a experienței numită Pizza Hut a fost cea legată de servicii. Au fost foarte amabili şi orientaţi către clienţi, atât la telefon cât şi la faţa locului. Domnul meu a fost plăcut impresionat şi de ce a văzut la ei în bătătură: curăţenie peste tot, pereţi plini de postere ce lasă gura apă înfometaţilor, angajaţi bine şcoliţi în ale interacțiunii cu clientul. Ce să mai, serviciile au fost de 5 cârnăciori!

Preţurile mi s-au părut cam mari pentru cantităţile oferite şi mai ales pentru gustul preparatelor.

Per ansamblu, la capitolul mâncare stau la fel de prost ca şi cei de la Mc (din punctul meu de vedere), însă serviciile şi curăţenia impuse probabil de politica de multinaţională ridică nota finală.

Eu am să mă gândesc de 2-3-4 ori înainte să mai comand ceva de la ei, dar poate voi veţi avea mai mult succes. Sau aţi avut deja?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

PHD Pizza

Adresă:
Bd Dimitrie Pompeiu nr 6E (parterul Pipera Business Tower), București Sector 1
Telefon:

[…] This post was mentioned on Twitter by Andrei Mărin, FoodCrew. FoodCrew said: Să fim clar înţeleşi, PHD Pizza nu vine de la doctorat în pizza! http://bit.ly/eq3OGc #bucuresti #pizza […]

Comentarii

Romica Brutaru'

21 January 2011 at 15:27

Este difernta mare in cea de la PHD si cea de la restaurant!!
Asa ca ar fi bine sa dai comanda direct la restaruantul de pe Mosilor si sa treci s-o ridici in 10 mins(in perioada asta se primesc si vouchere cu reducere de 20%).
Deasemenea in zona Obor poti sa incerci si Cuptorul cu lemne, Dominos Pizza, dar cea mai buna este la Jery’s.

    Infidel Gastro

    21 January 2011 at 15:30

    Mulţam de pont, Romică! De Dominos sau Jery’s poţi să scrii când îi mai încerci 😉

vlad

25 January 2011 at 13:33

Sau tot in zona Obor poti incerca de la Zaza Pizza.

    Infidel Gastro

    25 January 2011 at 14:35

    Recomanzi să încercăm ceva în special de la Zaza? Care ştii că le iese bine? Sau vreuna care nu le iese? 🙂

vlad

29 January 2011 at 10:22

Pai, eu sunt fan gorgonozolla. Deci iti recomand Lolita. Nu-mi place Prosciutt&Funghi. Hawai de asemenea e excelenta. Daca adaugi si gorgonzolla….hmmmm, iese ceva bun rau.

Bogdan

4 February 2011 at 16:51

Incercati si domino’s, eu unul am fost foaret multumit, am comandat la dristor, ningea afara, ger, frig, polei si au ajuns in aprox 35 minute cu pizza fierbinte la usa, livratorul cred ca era cu scuterul deoarece la usa avea o casca in mana!

    Infidel Gastro

    5 February 2011 at 15:41

    Mulţumim pentru pont! Acum aşteptăm să se pună iar poleiul pentru a reconstitui scenariul 🙂

Alexia

28 October 2011 at 14:13

In fiecare resaturant, fast-food, exista un bucatar mai mult sau mai putin pregatit,Asa se intampla si in cazul celor de la PHD.
Eu una sunt multumita 🙂

O zi buna!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul