Restaurantul “Casa Voastră” e mai mult casa lor

Casa Voastră
Timișoara

Cu câteva zile în urmă, jumătatea mea mai bună a descoperit site-ul Restaurantului Casa Voastră. Toate pozele sunt extraordinare, colorate, diverse şi apetisante. Preţurile par de asemenea ok, iar aburul care iese dintr-o friptură pe prima pagină te face să salivezi. Şi după vreo câteva seri în care am studiat site-ul, am zis că trebuie să încercăm şi noi papa de la ei.

Zis şi făcut. Am aterizat la adresa de pe str. Sever Bocu nr. 78 (Lipovei) într-o după-amiază de vineri. Localul gol-goluţ. Decoruri ok, mese şi scaune de lemn, muzica un pic prea tare pentru urechile mele, şerveţele roşii şi verzi pe mese, curat, loc suficient de mişcat printre mese şi meseni. Bun, o primă impresie bună.

Interiorul restaurantului Casa Voastra din Timişoara

Vine chelnerul, ne aduce 2 meniuri şi începem să ne uităm. Ne alegem ce vroiam şi remarcăm că nu există meniu de băuturi. Anunţăm chelnerul care se oferă sa ne recite băuturile. Ok, până aici. Asta a fost momentul când s-a dus impresia mea bună de început. A recitat el ce-a recitat, bineînţeles fără preţuri. Come on! Aveţi bani de site şmecher şi nu aveţi de printat 2 meniuri de băuturi? – eu nervoasă.

Meniu sub formă de ziar la restaurant Casa Voastră în Timişoara

Am ales o bere şi un suc, plus o pizza capriciosa (cică), mai mult quattro stagioni după părerea mea, şi o ciorbă de afumătură servită în pâine. D-nul. V mă bătea la cap cu ciorba asta de câţiva ani şi acum că era şi în Timişoara, a fost musai s-o comande.

Vine comanda după aprox. 20 minute, destul de mult timp deci având în vedere că eram doar doi clienţi în tot restaurantul. Ori sunt bucătari foarte lenţi ori vor să mai bei tu 2-3 sucuri până vine şi mâncarea…

Pizza mea a fost bună, anghinarea ok, ingredientele proaspete, blatul ok, făcută pe vatră. Per total, un mare ok fără suişuri şi coborâşuri.

Pizza capriciosa la restaurant Casa Voastră din Timşoara

Ciorba în pâine, în schimb, a fost mai spre dezastru. Prezentarea frumoasă (după cum se observă în poză), cu capac de pâine şi ceapă verde drept lingură dar conţinutul… slăbuţ.

Ciorbă de afumatură servită în pâine la restaurant Casa Voastră din Timişoara

În primul rând, ca o părere personală, ciorba înmoaie pâinea şi după 5-6 linguri ajungi să mănânci mâncare de bebeluşi, o morcioleală oribilă cu lichid amestecat cu miez pâinos. În al doilea rând, ciorba nu avea nici un gust. Părea făcută ca să fie cu toate fierte laolaltă fără o logică, dulceagă, cu legume care se rătăciseră prin oală – spre exemplu mazărea n-avea ce căuta acolo. În al treilea rând, nu era condimentată şi nici aromată, însă avea nişte bucăţi imense de carne ce s-au dovedit greu de tăiat având în vedere castronul pâinos care se găurea repede şi din care curgea conţinutul – trebuia să-ţi bagi mâinile în pâine, nu alta!

Preţurile ok la mâncare, ciorba în pâine 10 lei, pizza capriciossa 17 lei, smântână 2 lei. Nu sunt prea ok preţurile la băuturi: bere Tuborg la 0,5 l – 6 lei şi suc Fanta la 0,33 l – 5 lei.

Până să plecăm noi au mai venit încă doi clienţi dar localul tot golaş a rămas. Nu m-aş mai duce a doua oară, sunt multe alte locuri în unde se mănâncă mult mai bine în Timişoara şi, mai ales, unde ţi se prezintă şi un meniu complet.

Patronii ar putea încerca să îmbunătăţească serviciile şi, mai ales, să trimită bucătarii la o specializare, ceva.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Casa Voastră

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] a ajuns însă la timp şi promisiunea e promisiune, deci 63 de lei pentru o capriciosa, o quattro stagione şi un sos, în loc de 59. Şi 5 lei bacşiş. Speram încă să merite pizza […]

[…] ziceam, pentru turişti sau necunoscători, aflaţi că Restaurantul Cyrano serveşte o delicioasă ciorbă în pâine! Eu am mers pe varianta cu ciorbă de văcuţă, şi nu regret, pentru că simţurile mele au fost […]

Comentarii

Iulia

10 March 2011 at 14:23

Da. Si meniul e copiat “a la” Carul cu Bere. Nu`mi place.

    Infidel Gastro

    10 March 2011 at 15:45

    Ştii cum e, dacă trebuie să aştepţi atât până vine mâncarea, măcar să ai material de citit 😀

    Veveritza mancacioasa

    10 March 2011 at 16:02

    Nu stiu daca asta conteaza asa de mult (sa fim seriosi, meniurile nu sunt romane cu drept de autor si conteaza prea putin forma) cat serviciile si mancarea.

Naiada

14 March 2011 at 15:16

Am fugit şi eu pe site-ul lor că m-ai făcut curioasă şi într-adevăr, e menit să te atragă.
Şi pe mine mă cuceresc meniurile scrise în stilul ăsta.
Numele este şi el inspirat.
Păcat că la altceva nu-s aşa pricepuţi.

Hungry Devil

23 March 2011 at 15:58

Interesanta prezentare 🙂 Imi plac review-urile voastre. Ca o mica adaugare la ce ati spus: nu a fost copiat numai meniul de la Carul cu Bere, ci s-au copiat si multe alte chestii de la niste restaurante din TM 😛
Dar sa le dam o sansa, sa vedem cum se vor descurca pe viitor.

    Infidel Gastro

    24 March 2011 at 11:09

    Mulţumim pentru apreciere! Legat de cum se insporă restaurantelor unele de la altele, atât timp cât preiau chestiile bune vom avea în primul rând noi de câştigat.

Bax Bany

25 March 2011 at 22:19

din intamplare am intrat pe aceasta pagina si impresia care mi-ai lasat-o nu ii una buna. nu comentez serviciile restaurantelor ci atitudinea ta. am impresia ca de fapt scopul tau este sa faci publicitate NEGATIVA unor restaurante si sa faci publicitate altora prin “recomandari”(pt. bani binenteles). te intreb:care client se duce intr-un restaurant sa faca poze la preparatele pe care le comanda?

    Gură Mare

    25 March 2011 at 22:33

    Ne-ai prins!

    Infidel Gastro

    26 March 2011 at 15:32

    Da, ne-ai dat în vileag! Singura problemă legată de raţionamentul tău este că Veveriţa, autoarea articolului, este unul dintre cititorii care şi scriu pe FoodCrew. Cu alte cuvinte are cam tot atâtea motive să facă reclamă negativă sau să recomande restaurante pe cât ai avea şi tu 😉

    Veveriţa Mâncăcioasă

    30 March 2011 at 7:59

    Lipseste omu’ 2 saptamani din peisajul bucatariei timisorene si gata sar criticii. :-)))
    Domnule Bax Bany, nu am nimic a face cu niciunul dintre localurile vizitate si despre care am scris aici. Pur si simplu imi place sa mananc in oras (m-ai prins, nu-s gospodina clasica) si, in acelasi timp, sa-mi spun parerea despre ce gasesc la diferite restaurante. Si cum s-au inventat si telefoanele mobile cu camera, mai fac si poze. Asa, de amuzament.
    Daca esti de la restaurantul de mai sus, eu zic sa accepti punctele slabe indicate de mine si sa faci ceva pentru a le rectifica. Nu se stie cand mai trec p-acolo…

    Infidel Gastro

    7 July 2011 at 14:12

    @Veveriţa Mâncăcioasă Până la urmă s-a făcut dreptate! Din surse sigure am aflat că ospătarul trubadur care recita meniul de băuturi a fost pus pe făraş nu la mult timp după ce ai scris tu recenzia. Aşadar se pot îmbunătăţi serviciile 😉

    Veveriţa Mâncăcioasă

    7 July 2011 at 14:16

    @Infidel Gastro
    Atunci le promit inca o vizita si sper ca va fi mai fericita. Oricum, nu stiu daca era doar vina ospatarului, ci si a conducerii care nu mai daduse bani pentru un meniu de bauturi.

    Infidel Gastro

    7 July 2011 at 14:26

    @Veveriţa Mâncăcioasă Ar fi fost printate însă, ai ghicit, omul credea că are talent şi nu mai e nevoie să umble cu meniuri. Acum om vedea cum se prezintă 🙂

cristi-x

30 March 2011 at 8:00

@Bax-Bany, sa-ti raspund eu la intrebare: cine face poze la preparatele pe care le comanda? simplu ca buna ziua: cine intentioneaza sa scrie pe acest site.

Bax Bany

5 April 2011 at 17:42

Salutari,am revenit.Ca sa nu fiu inteles gresit,repet ca doar intamplator am dat peste acest articol.Nu am de-a face cu vre-un restaurant anume si cu atat mai putin imi pasa de restaurantul cu pricina.Dar ma deranjeaza foarte mult cand vad ca in ultima perioada a devenit o practica foarte raspandita acest tip de publicitate negativa (care mie mi se pare de-a dreptul josnica).POATE CA M-AM ISELAT in cazul de fata,nu zic, dar ce m-a facut sa-mi pun intrebari ,referitoare la scopul articolului ,a fost tocmai pozele.Deoarece un client obijnuit nu merge intr-un restaurant sa faca poze preparatelor ci pur si simplu daca ii convine serviciile revine; daca nu,ocoleste localul respectiv.Dar fie,poate ai o pasiune mai aparte pentru poze! :))

    Infidel Gastro

    5 April 2011 at 17:49

    Păi cam toţi avem pasiunea asta pentru poze. Până la urmă o poză face cât o mie de cuvinte, nu? 😉

buciu

15 June 2011 at 9:56

am comandat de la ei mancare acum 2-3 saptamani si am asteptat mai bine de o ora jumate ca sa ajunga comanda la mine. NU RECOMAND

Filip Andreea

12 March 2012 at 13:50

Buna ziua , Tin sa mentionez de la inceput c anu am nici macar cea mai mica legatura cu restaurantul , dar am citit recenziile voastre inainte sa comand si acum m-am gandit sa si scriu 🙂 Eu am comandat de mai multe ori de la ei , si nu am avut probleme – in maxim o ora mi-a ajuns de fiecare data , si atat mi-au si spus la telefon .Si acum mi-am comandat la 11:- 52 si acum w 12:52 , si am terminat de mancat deja 🙂
Cu mancare nu am avut niciodata probleme de gust , si eu sunt foarteeee pretentioasa la mancare , de aceea si gatesc foarte mult acasa , pentru ca nu imi place sa mananc altundeva , sau sa comand.
PArerea mea , e ca poate ar trebui sa mai incercati , poate s-au schimbat intre timp .:) O zi buna !

    Infidel Gastro

    13 March 2012 at 14:35

    Bună Andreea! Mulțumim pentru comentariu și pentru ideea de a reveni la Casa Voastră. Programăm o vizită cât de curând. Ne-ai făcut curioși: ce ne recomanzi să încercăm la Casa Voastră?

    flo

    25 October 2015 at 14:09

    Esti norocoasa,draga mea! Este prima data cand am comandat la acest restaurant si cu siguranta ultima data.Dupa o ora de asteptare,am sunat sa vad daca nu cumva au uitat de mine. Mi-a raspuns o doamna cu mult entuziasm, care m-a asigurat ca baiatul cu mancarea a plecat de mult timp si va ajunge imediat. A ajuns dupa mai mult de 2 ore.

corina

23 July 2012 at 15:50

Site-ul localului arata intr-adevar foarte bine.Meniul zilei este altul in fiecare zi,hot stone-urile acelea arata genial.Chiar acum cateva zile ma gandeam sa imi iau jumatatea din dotare si sa ne cinstim si noi aici.Noroc ca un cuplu de prieteni ne-au cam taiat avantul.Perechea respectiva a fost la ei acum doua saptamani si atunci au fost foarte incantati de pizza pe care au mancat-o acolo.Gustoasa,bine facuta,mare,au luat si la pachet.Ce li s-a parut lor ciudat si ar cam fi trebuit sa ii puna pe ganduri, a fost ca pe langa pizza au comandat si desert.Fiind destul de tarziu si oamenii pregatindu-se sa inchida(mai exact,adunau de pe mese chestie care te cam trimite acasa,vrei nu vrei),au mers la bar si au cerut desertul la pachet,pe langa ce mai ramasese din pizza.Dar surpiza!Ospatarul respectiv s-a scuzat ca fiind multa lume….aglomeratie….etc…uitase sa le mai puna in comanda si desertul.Dar il pot face acum, daca mai vor sa astepte.Prietenii mei,persoane foarte tolerante si binevoitoare,au acceptat scuzele fara comentarii si au refuzat oferta,doar nu era sa tina pe toata lumea peste program pentru placerea lor.
Incantati de localul respectiv si de pizza delicioasa,au mers si peste o saptamana.Au comandat ei ce au comandat de mancare,dar cum le ramasese gandul la niste delicioase clatite cu umplutura de mac si sos de visine,le-au comandat si de data aceasta,poate o fi mai cu noroc.Plus o portie de papanasi.Ospatarul,acelasi ca data trecuta.De data aceasta,stiind probabil cu cine are de-a face,tipul nu isi mai dadea nici un interes pentru ei.Abia scotea doua vorbe,nu s-a grabit sa le aduca comanda,au stat jumatate de ora pentru bauturi,fiind aduse odata cu mancarea,etc.
Cand a sosit comanda,surpriza!Senzationalele clatite cu mac nu prea aveau mac prin ele,iar sosul de visine era de fapt compot.Papanasii erau cruzi,iar ciorba in paine comandata era exact asa cum am citit mai sus.Tot lichidul se impregnase in paine,aceasta era moale,groaznic,nu se putea manca.Mentionez inca o data ca prietenii mei sunt niste oameni toleranti,fara multe pretentii.
Un plus mare pentru local ar fi terasa foarte frumoasa.Dar se vede ca servirea lasa de dorit si ar trebui sa mai lucreze la asta.

Claudiu

22 June 2014 at 14:36

Daca vreti sa mancati un pranz in 3 ore, acesta este locul!
Gulasul este execrabil. 3 zgarciuri si 2 bucati de grasime in loc de carne la tot ceaunul! Comanda la masa noastra a fost gresit adusa din prima.
La masa vecina, 6 persoane se ridica scandalizate si pleaca, dupa ce li s-a adus primul fel dupa 40 de minute, eronat!
Incercati altundeva!

Codrean Alina

13 August 2014 at 20:21

Bună ziua,
Am comandat și eu astăzi cu o colegă de la serviciu 2 meniul zilei pe la ora 14:46 și a ajuns la ora 17:10 adică 2 ore și 20 de minute când termenul era de 70 de minute! Am sunat după 85 de minute sa întreb dacă mai vine mâncarea noastră și mi-a zis doamna ca mai durează încă 20 de minute maxim, trec și alea 20 de minute si mâncarea nu mai ajunge. Mai aștept încă 10 minute și sun dinou sa vedem totuși ce se întâmplă ca sa am surpriza ca doamna care răspunde la telefon îmi zice răstit ca e foarte aglomerat orașul și O sa ajungă în final și la noi comanda!
Mai trec încă 10 minute și ajunge domnul cu comanda noastră surpriza :borșul de găină era sleit și doar apa chioara,pieptul de pui cu gorgonzola era mai degrabă pui la grătar cu sos de faina fără niciun gust dar orezul sârbesc era acru și mirosea a stricat , sa trecem la desert cică tartă cu prune, ciocolata și bezea era doar un aluat crud cu 2 fructe de pădure pe el care arăta jalnic! Nu recomand nimănui asa ceva dacă mănânci te trezești sigur cu toxiinfecție alimentară! Deci prin urmare nu o sa mai comand niciodată de la Casa Voastră,Timișoara!

    Nuți Foame

    14 August 2014 at 10:20

    Salut Alina,

    Mulțumim că ai împărtășit din experiența ta să știm și noi pe viitor. Știam că și la restaurant aștepți prea mult după mâncare, dar 2 ore și 20 de minute pentru livrare e absolut penibil. Și apropo dacă vrei să mai comanzi la birou, eu am încercat Nora zilele astea de două ori și a fost totul perfect. Mâncarea a ajuns caldă, totul era proaspăt și a ajuns în maxim o oră de la comandă. Așa că recomand! 🙂

Oana

23 October 2014 at 12:48

Cu siguranta astazi a fost ultima data cand am comandat de la acest restaurant!!! Obisnuiam sa comand zilnic de la Casa Voastra, deci ma consideram un client fidel, nu o bataie de joc. S-a mai intamplat sa vina mancarea mai tarziu, sau sa nu fie tocmai cea mai buna alegere dar am trecut cu vederea, se mai intampla… Insa faptul ca astazi am asteptat 2 ore si 30 de minute pentru o comanda ajunsa deja rece sa nu mai spun ca bruschettele ce le-am comandat au fost prea arse (le-am trimis inapoit), a fost destul incat sa imi dau seama ca data viitoare cand o sa comand de la un restaurant, nu mai vreau sa mananc doar chifla pt ca restul mancarii e buna de aruncat la gunoi si prin urmare sunt convinsa ca nu voi mai indrazni sa comand de aici… Probleme au cu totii, suntem oameni si intelegem, dar nu iti poti bate joc de client in felul acesta!!!

    Muffin Queen

    23 October 2014 at 17:43

    Ne pare rău că nu s-au remediat problemele legate de timpul de livrare și calitatea mâncarii. Noi încă sperăm că restaurantul tinde spre mai bine. Dacă totuși te răzgândești și mai comanzi ceva, să ne spui cum a decurs. Până atunci, poate găsești un restaurant nou de unde să comazi, găsești destule la secțiunea Restaurante. 🙂

Anca

19 November 2014 at 1:25

Am comandat si eu saptamana asta si pot sa zic ca o asa mancare jalnica nu cred ca am mai mancat in alta parte. Am comandat o pizza…in primul rand aspectul a lasat de dorit iar ingredientele zici ca erau deja expirate, nu alta. Un NU categoric pentru acest ”restaurant””””

farapretentii

2 February 2015 at 21:44

Meniul zilei de astazi, 02.02.15:
» Supa crema de dovleac cu ghimbir
» Trufe cu ciocolata
» Piure cartofi
» Piept de pui cu smantana si ciuperci
» Salata de sezon
Pret: 15.50 RON

Nu suna rau ca si compozitie, dar cam ieftin ca sa fie bun; consider ca am mancat destule laturi la meniul zilei si la alte restaurante, deci nu ma risc, comand un sandwich tiganesc, impreuna cu alti colegi de la birou care isi comanda meniul zilei.

In final, dupa mai bine de 2h, de la cele 90 min estimate, ajunge si comanda.

Am inteles ca meniul zilei a fost precum m-am si asteptat, laturi.
Dar sunca taraneasca din sandwich-ul de 9 lei a fost lasata cu tot cu soric! Am fost prea dezgustata de gandul momentului prepararii lui (o mana-n sandwich, una la podoabe) ca sa ii mai fac si o poza inainte de a-l arunca in pubela!

Ultima data cand mai comand de la ei si nu recomand nimanui!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul