Zilele trecute, fiind in Piața Romană în trecere, am observat un Burger King în locul fostului restaurant Everest și am zis că trebuie neapărat să-l încerc. Ulterior am aflat că e deschis de prin decembrie 2010, însă eu nu l-am remarcat. Am o teorie conform căreia fast food-urile deschise recent, chiar si cele de franciză ca cel menționat, vor avea mâncarea mult mai bună la început.

Mi-am demostrat această teorie cu alte două francize americane, KFC şi McDonalds. În principiu cred că are legatură cu faptul că angajații sunt mai atenți, iar echipamentul este nou.

Dintre francizele americane de la noi preferata mea este de departe Burger King. Motivele sunt urmatoarele: îmi place foarte mult gustul cărnii facute pe grătar de la ei și  poți adaugă la orice burger jalapenos murați, pentru un plus de picant. De asemenea, cred că  mâncarea arată foarte apropiat de reclamă, iar acest lucru este important dacă ai așteptări create de advertising.

Dar revenind la Burger King-ul din Piața Romană, locul arată foarte nou și îngrijit, au terasă afară pentru zilele călduroase, iar în interior sunt poze cu Bucureștiul vechi. Personalul este nou, atent și calificat.

Având în vedere că mai încercasem burger de vită, cât si faptul că nu mi-era foarte foame, am ales să încerc meniul de la oferta actuală, Crispy Chicken. Pentru suma de 10 lei, primești un burger mediu, cartofi si suc (cola, fanta, sprite) tot medii. Am fost servit de o domniță zâmbitoare, am cerut fără gheață, și am primit mâncarea în mai puțin de 4 minute pentru că erau puțini clienți la ora respectivă.

Meniu Burger King în Piaţa Romană

Cartofii și sucul au fost la fel cum s-ar aștepta oricine de la un restaurant franciză de gen, burgerul a fost bine făcut, sărat așa cum i-ar fi plăcut colegului Infidel, deci a mers foarte bine Sprite-ul fără gheață după el. Mi-a venit în minte o scenă dintr-un film legendar, după ce personajul gustă dintr-un Big Kahuna burger, bea sprite și spune: “That hit the spot!”.

Burger crispy chicken la Burger King

Meniu despachetat la Burger King

Acest meniu este perfect pentru momentele când nu ți-e foarte foame, ai puțin timp la dispoziție și vrei să te alimentezi cu energie. Carbohidrați, grasimi, glucide într-un pachet mic si ieftin.

Per total, a fost o experiență plăcută, iar dintre variantele de burger joints din București, Burger King este preferata mea.

Despre alte întâmplări asemănătoare

KFC si Pizza Hut renunta la produsele Pepsi in favoarea gamei Coca Cola KFC şi Pizza Hut renunţă la Pepsi şi trec la gama Coca Cola
Beef Maxi Wrap la McDonald's în Timişoara Atenţie la ofertele McDonald's!
Meniu mini bucket la KFC în Timişoara Parastas la KFC
burger Filme americane şi Lucky 7
Comentarii:

Comentarii Clasice

Comentariu nou

*
*
*

Comentarii Facebook