Mâncare vegetariană la Nando’s

Nandos
Londra

Prima oară am descoperit Nando’s acum câţiva ani în UK. De atunci l-am redescoperit de mai multe ori şi deşi în Romania nu sunt deschise încă restaurante Nando’s, se găsesc în mai multe locaţii din lume pe unde aţi putea ajunge cu poftă de ceva bun.

Pe lângă gustul mâncării există întotdeauna câte ceva care te face să te întorci la acelaşi restaurant ori de câte ori ai ocazia. La Nando’s acest ceva este cu siguranţă sosul Peri Peri. Dacă eşti vegetarian ai putea să alegi între veggie burger sau pitta (un fel de lipie) în combinaţie cu porumb fiert şi cartofi prajiţi.

Tot la Nando’s am întâlnit un exemplu “aşa da” de cum poate un restaurant să folosească în comunicarea cu clienţii mesaje amuzante şi bine gândite. Spre exemplu, pe unele şerveţele scrie “now remove all evidence”, fapt ce m-a făcut să realizez că într-adevăr am mâncat cu foarte mare poftă. Pe un alt şerveţel primit în dotare într-altă zi sta scris un alt adevăr: “Just face facts. You are a messy eater”. La fel, faptul că oglinda din baie îmi transmite pe acelaşi ton jucăuş mesajul “No, your butt does not look big in that” îmi dă curaj ca în drum spre masă să îmi mai umplu o dată paharul de cola. Regula pentru bauturi este “free refill”, deci la discreţia clienţilor.

Cu aproximativ 20 de lire două persoane pot servi meniu cu mâncare vegetariană, iar în această sumă intră şi un sos Nando’s “pentru acasă”. Cu alte cuvite, o afacere destul de bună!

Veggie burger, porumb fiert şi cartofi prăjiţi la unul din restaurantele Nando's din Londra

***

Acesta este unul dintre articolele trimise de către cititorii care au dorit să scrie pe Food Crew. Ai ceva să ne spui sau doreşti să ne povesteşti despre una din aventurile tale culinare? Aşteptăm mesaje la posta@foodcrew.ro

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nandos

Adresă:
27 Lime Street, Londra
Website:

[…] La începutul anului s-a deschis primul local cu specific indian din Timişoara. Spre deosebire de alte aşezăminte ce servesc mâncăruri exotice, Radha Cuisine s-a orientat strict pe meniul zilei, servind exclusiv preparate vegetariene. Dacă mi se pare eficient ca un local de mici dimensiuni să îşi restrângă şi activitatea la intervalul orar 12-17 în zilele săptămânii, faptul că meniul propus este unul alcătuit doar din preparate vegetariene mi s-a părut puţin ciudat. Eu unul cunosc prea puţini timişoreni care să fie vegetarieni, însă privind obiectiv lucrurile nici nu mă învârt în cercuri de oameni care mănâncă neapărat sănătos, darămite mâncare vegetariană. […]

Comentarii

Andrei

9 July 2012 at 2:25

Lucrez in nandos de 1 an in UK si ce pot sa spun este faptul ca libertatea de a vorbi cu clientii si faptul ca nandos este o familie ma face mandru ca sunt angajat la Nandos, cat despre mancare- absolut fabuloasa, super buna si mai ales puiul facut pe gratar este fenomenal, mai ales daca mai adaugi si cips este ceva de vis. Daca ai sansa sa vezi Nandos nu ezita sa intrii.

Nuți Foame

9 July 2012 at 8:48

La aşa reclamă din partea angajaţilor, fii sigur că nu vom rata Nandos dacă suntem prin zonă! 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul