Noutăţi la Antalya

Fast Food Antalya
Timișoara

Cum de Antalya noastră din Timişoara nu mă pot sătura niciodată, m-am gândit să revin cu câteva imagini a unor bunătăţi pe care le găsiţi aici alături de ultimele noutăţi despre Antalya.

Nu voi mai povesti ce am povestit anul trecut despre acest fast food. Amintesc doar că pentru mine aici se prepară cel mai bun kebap din oraş.

Cum în ultima perioadă în Şagului s-au mai deschis 2 localuri de genul Antalyei, probabil patronii s-au văzut nevoiţi să scadă preţurile din cauza concurenţei. Şi le-au scăzut cu adevărat!

Acum o shaorma mare costă 9 lei, una mică 7 lei, un kebap mare 7 lei, iar unul mic 6 lei. Preţuri bune până aici, nu-i aşa? Dar staţi că mai urmează! De ceva vreme Antalya ne oferă şi shaorma la farfurie, care deşi nu e atât de bună ca şi cea împachetată unde toate ingredientele se combină, are un preţ de 10 lei.

Desigur că la Antalya mai găsim şi cartofi cu 3 lei, alături de sosuri delicioase cu 1 leu fiecare, pleskavica şi sandwich-uri.

Kebab mare la fast food Antalya pe Calea Şagului din Timişoara

Ingrediente în kebab la fast food Antalya

Ultima noutate este însă shaorma xxl care costă 11 lei. Un preţ de nimic în comparaţie cu cât este de mare! Deci e imensă! 🙂

Eu am luat mai mult ca să-i fac poze pentru că eram sigură că n-o voi putea mânca pe toată deodată.

Shaorma XXL la Antalya pe Calea Şagului din Timişoara

Ingrediente shaorma XXL la Antalya pe Calea Şagului din Timişoara

O noutate despre care mi-ar mai fi plăcut să vorbesc, dar care din păcate la ultima mea vizită n-a mai existat era carnea de vită. Orice variantă de produs se putea comanda cu carne de vită. Cu siguranţă asta ar fi plăcut multora. Poate este doar o chestie de moment că deocamdată nu mai aveau.

Sper că în cele din urmă colegul Infidel care promite de un an să se urce în 33 îşi va ţine promisiunea 🙂 Nu de alta, dar am zis cât de buuunnn e kebap-ul de Antalya noastră din Şagului? 😛

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Fast Food Antalya

Adresă:
Calea Șagului, Timișoara,

[…] Prima încercare a fost la micuţul fast-food care este vis-a-vis de Cleopatra, vestitul bazar, aproape de colţ, lângă bazar Memphis. Se urcă 3 trepte şi dai de o tejghea unde te serveşte o tanti amabilă. Atât e fast-food-ul de mare. Un kebap mic costă 7 lei, unul mare 9 lei, shaorma mică 8 lei, cea mare 10 lei. Când am mai mâncat de aici mi-a plăcut cât de cât. Acum la fel. N-a fost rău, dar nici nu-l pot clasa printre primele favorite din oraş. A fost, să zic aşa, comestibil Ce-mi place este că îl pune la grătar cu ingredientele în el. Asta parcă îi dă o savoare mai aparte. […]

[…] pic la rumenit ca să fie proaspătă (costă 2,99 euro 10 bucăţi), mi-am zis că tot mai bună e Antalya noastră din […]

Comentarii

Simona

7 May 2011 at 21:37

Ar trebui declarat oficial cel mai bun kebab din Timisoara.:)

    Naiada

    24 May 2011 at 13:49

    De acord! De câte ori mă gândesc la kebap, îmi vine în minte acesta. Nu există comparaţie! 🙂

Arghy

8 May 2011 at 21:39

Cu siguranta!!!!

Lucian

11 May 2011 at 11:42

Stau pe aproape de Sagului si am observat acuma ca ii 9,5 Ron shaorma mare ,cred ca pentru ca Fast food ZET delanga a marit putin preturile,dar totb aceeasi shaorma minunata e,si da Kebab-ul ar trebui declarat cel mai bun .

    Naiada

    24 May 2011 at 13:52

    Am văzut şi eu zilele trecute că au scumpit cu 50 de bani unele produse. Acum ştii cum e… până la ieftinire era 10 lei şi parcă se făcuse chiar 11… deci tot nu e prea scumpă având în vedere cât e de delicioasă, nu-i aşa? Faţă de alte spurcăciuni din oraş care sunt şi mai scumpe…

    Lucian

    2 June 2011 at 10:34

    asa asa e ai dreptate.e minunata

Dani

20 May 2011 at 9:19

E clar, everything sucks and fast-food rules! asta e atitudinea voastra din pacate 🙁

    Infidel Gastro

    20 May 2011 at 11:42

    Îți recomand să mai răsfoiești puțin articolele.

    Naiada

    24 May 2011 at 13:56

    Cred că doar eu am scris cel puţin despre 7 restaurante, să nu mai spun şi de ceilalţi colegi… dintre care am apreciat maxim câteva. Deci nicidecum nu suntem doar pro fast-food, dar gândeşte-te aşa, suntem tineri, mâncăm de multe ori în grabă şi nu ne permitem întotdeauna mese de 100 de lei…
    Ştiu că nu sunt datoare cu explicaţii nimănui, dar e păcat că mintea umană funcţionează după aparenţe şi primul impuls…

wdxraul

25 May 2011 at 21:52

Sper ca nu ma veti spama pe mail cu fel si fel de ‘newsletter’-uri.. In fine! Gasesc super interesant site-ul, atat prin continutul obiectiv as zice precum si modul de relatare.

Cat despre articolul acesta…. Sincer, nu as manca niciodata la Antalya:) Am lucrat ca si merchandiser mai demult la o firma de mezeluri, credeti-ma… cumpara mezeluri expirate.. si le pune in preparatele pe care le fac. Bineinteles, veti spune ca kebap-ul nu contine salam/sunca… Dar carnea din kebap poate fi procurata in acelasi mod ca si mezelurile, adica sa fie cumparata expirata, doar e mai ieftina, nu?

Astept un articol despre “LAVIMEL” sa zicem.. in Complex. Acolo nu mi-ar fi scarba/frica sa mananc. Tipul ala vinde doua bucati dinacelea mari de carne pt. shaworma 🙂 (adica acea carne de vita – cred – la 30kg ce se pune la rotisor).

Va salut!

    Infidel Gastro

    26 May 2011 at 7:46

    Salut Raul! Chiar dacă te-ai abona la newsletter-ul nostru nu te-am spama 🙂

    Sper că îţi dai seama că ai zdruncinat visele atentat la gusturile multora cu comentariul ăsta. Spre binele lor sper ca la carnea din kebab să nu se zgârcească, deşi cam ştim noi cum e cu năravurile. Cu toate astea eu merg pe mâna colegilor care au trecut pe acolo şi mi-au lăudat kebab-ul.

    Am trecut Lavimel pe lista, mulţumim de pont!

Naiada

26 May 2011 at 14:34

Dacă suntem cârcotaşi, să fim până la capăt, nu? 🙂
Raul… subiectivismul este evident să apară când vorbim despre mâncare. Mie poate să nu-mi placă ce-ţi place ţie şi invers. Corect, da? Până aici cred că ne înţelegem. 🙂
Eu ce am scris e doar din experienţă proprie şi din moment ce nu am văzut mai mult, nici nu pot inventa. Adică pot, dar nu am de ce să fac asta. Iar cât timp niciodată nu s-a întâmplat să am probleme după ce am mâncat de la Antalya, nu am de ce să cred că au produse expirate. Când şi dacă voi avea probleme, nu voi tăcea, nu-mi stă în caracter. Dacă ai citi ce am scris pe aici ai vedea că am “desfiinţat” unul din cele mai apreciate restaurante, scumpe şi cu renume. Deci nu e cazul să mă fac avocatul cuiva şi nici măcar al meu doar de dragul contradicţiilor.

Ce mă surprinde însă este de unde ştii tu cu atâta exactitate că nu cumpără altă carne decât expirată din moment ce tu singur spui că ai lucrat la mezeluri şi faci doar o asociere cu carnea. Exact cum spui, citez:”carnea din kebap poate fi procurata in acelasi mod ca si mezelurile”. Deci poate doar… ceea ce nu înseamnă clar că este. Dar spune-mi te rog ce mezeluri cumpără la Antalya? La ce folosesc ei mezeluri? Şi cum orice distribuitor reuşeşte să vadă bucătăriile unde face livrările? Interesant că ai avut un statut aparte. 🙂

Sunt câteva detalii în comentariul tău care pe mine nu mă conving. Până la proba contrarie, cred că am dreptul să cred că eu am dreptate, nu-i aşa? 🙂

Dacă tot cunoşti atâtea secrete ascunse din bucătăriile localurilor, chiar te invităm să scrii, să ştie oamenii cum stă treaba pe la noi. 🙂

wdxraul

26 May 2011 at 21:11

Buna Naiada:)

Corect, fiecare are parerea lui 🙂 Iti spun ce sunca cumpara Antalya acum 3 ani de zile? Scuza-ma, dar nu am instalat diacriticele (referitor la faptul ca respect f. mult faptul ca scrii cu diacritice, corect, cu semne de punctuatie etc.)
Sunca Turist, de la Campofrio 🙂 Era 11 lei kg-ul daca imi aduc bine aminte, si le cumpara cu 7 lei, expirate (de cateva zile, ce-i drept). Nu am nimic cu el si sincer, nu am nici un restaurant/fast food ca sa poata unii sa spuna “Sigur e anti-reclama”! Asta e ceea ce stiu sigur (eu personal i-am livrat marfa respectiva – pe care a platit-o cash – 30 kg sunca turist). O singura data am dus eu in 3 luni de zile (atat am lucrat acolo). In aceeasi situatie s-a aflat si pizzeria “toronto” din zona Dacia. Sincer sa-ti spun, HoReCa e cea mai buna retea de “imprastiere” a produselor inainte/dupa expirare.

Fiecare cu parerea lui! Oricum, nu inseamna ca daca mananci un salam de exemplu expirat de 3 zile iti este rau, se stie ca termenul de garantie este pus inainte de stricarea propriu-zisa a produsului – ca si masura de siguranta data de producator. Dar ca idee, un lucru vechi ramane lucru vechi.

Ah, inca ceva: Evit sa mananc FF – exceptand FoodCourt Mall – (exceptie facand restaurantul chinezesc de langa Grill Bison – o sa va scriu ce parere am si despre el intr-o rubrica dedicata). In FF se fac cele mai mari magarii, si in general normele de igiena nu prea se respecta. Si nu ma refer la Antalya, nu stiu acolo despre igiena – am mancat o singura data o shaworma de acolo, cred ca mi s-a parut ok, nu mai tin minte.

Ca exemplu pot sa va dau FF-ul Damasc din complex, sau acela vis-a-vis de Lavimel (FF-ul acela la care comanzi si ti se da un nr. de ordine – vis-a-vis de Smiley)… acum 2 sau 3 ani a fost scandal mare de tot, incat le-au inchis cei de la Sanipid, OPC sau cine erau!

Asta totusi, ca parere personala… nu vreau sa jignesc pe nimeni:) Cat despre posturile mele, sper sa nu fie prea lungi! Sa-mi spuneti, ca sa nu mai spammez:)

Btw, cum ma abonez la blog? Il gasesc foarte interesant, i-am spus si sotiei de el.

    Naiada

    10 June 2011 at 10:40

    Păi măi Raul, întâi zici că n-ai mâncat niciodată de la ei, acum spui că ai mâncat doar o dată. 🙂 Ce să mai credem? 😀

    Cât despre şunca despre care vorbeşti este posibil s-o fi cumpărat atunci pentru pizzeria care o aveau după colţ, care e închisă de vreo 2 ani. Dacă a fost cum spui, o biluţă neagră pentru acel local, dar nicidecum pentru shaormerie. 🙂 Din partea mea cel puţin. Deci pe mine nu m-ai convins nicidecum că ar folosi preparate expirate.

    N-am spus nicăieri că faci anti-reclamă, dar mai un pic şi înclin să spun că începi să faci reclamă la acel Lavimel de care n-am auzit. 🙂 Insist să ne scrii despre el. 🙂 Nu vrem să ratăm ceva care ne-ar putea satisface papilele gustative. 🙂

Simona

9 June 2011 at 14:59

In trei ani se mai schimba si regulile si produsele,acum nu ca as fi obsedata de fast food, dar chiar ieri in timp ce savuram un kebap de la ei ma gandeam ca as merge si pe jos din celalant capat al Timisoarei sa-l mananc 🙂

    Infidel Gastro

    9 June 2011 at 18:02

    Asta cu mersul pe jos e cumva aluzie la mine? 🙂

    Naiada

    10 June 2011 at 10:42

    Şi eu! Şi eu, Simona! 🙂
    Cei care nu l-au încercat, nu ştiu ce au pierdut. 🙂

    Naiada

    10 June 2011 at 10:43

    @Infidel Gastro
    Pe tine nu mă mai bazez! 33-ul nu l-ai luat, cum să mă aştept să mergi pe jos până acolo? 🙂

Simona

13 June 2011 at 15:51

Nu e aluzie la nimic ;)) doar ca sincer, merita efortul 😀 Btw ador blogul vostru -corect si la obiect 😛

    Infidel Gastro

    14 June 2011 at 11:21

    Mulţumim Simona! În afară de Antalya, pe unde ne-ai mai trimite în recunoaştere? 🙂

Victor

15 January 2012 at 16:18

Nu sunt un mare consumator de FF, evit cu desavarsire lanturile mari de profil, dar tin sa mentionez ca astazi, acu mai putin o ora, mi-a cazut in drum aceasta minunatie a Timisoarei dupa cum am fost lasat sa cred din acest review si comentariile aferente.

Asadar, am facut o oprire inainte de cumparaturi sa merg cu prietena si sa vedem despre ce e vorba.

Prima impresie de pivnita infecta nu m-a impresionat foarte tare, nefiind cea mai plapanda fiinta sau cu veleitati de stele Michelin dar nici nu mi-a facut pofta de mancare. Trecem peste, ne asezam la o masa, nici asta din cele mai curate.

Drumul continua la tejghea unde lumea statea buluc la rand asemenea personalului de dupa aceasta unde pana s-a sarit de vreo 3-4 ori peste mine dupa regula “cine-si deschide pliscu primu sau prinde vederea unui angajat este primul servit” eu am avut timp sa analizez putin privelistea: doua mosoare de carne la invartit, prima data n-am inteles prea bine ce era acolo dar dupa cateva minute am ajuns la concluzia ca erau niste pui asortati acolo, niste cartofi congelati, sosuri de calitate cel putin deplorabila aliniate la standardele cu care suntem obisnuiti, resturi de mancare peste tot… imi vine randul!

Comand un XXL (n-am mai mancat in Timisoara) cu gandul la anii de studentie imediat dupa intrarea in noul mileniu cand reuseam sa devorez 2-3 shaorme mari fara prea mari probleme, cu detoate, picanta, sa vedem ce ofera standard localul si una fara maioneza, dulce si cu speranta de usurime pentru prietena.

Dupa evidentele repetari exasperante catre angajati aparent cu sindromul atentiei deficitare, mi se pregateste si comanda, platesc 20lei si purced catre masa.

Prima muscatura m-a lasat absolut stupefiat de temperatura la care mi-a fost servita mancarea – rece catre sloi de gheata – ceea ce m-a cam nelamurit dat fiind ca si cartofii, carnea cat si lipia pareau sa fie proaspete si de la cald sau foarte cald… ma rog.

Dupa ce am privit putin catre partenera de la masa, in general deloc mofturoasa sau fandosita culinar, care pigulea cu nedumerire prin rarunchii inculpatei, am continuat sa infulec, cu simturile critice ascutite la maxim si papilele sub stricta supraveghere si atentie, incercand sa gasesc tainele acestei preaslavite revelatii… Nu am gasit decat o justa dezamagire: am cerut iute, am primit un soi de ketchup de toata jena usor picant, sub 500 de scovili sa fie clar, o maioneza grea si dulceaga, cartofi seci si tipic congelati, carnea condimentata binisor dar cu bucati uscate si tari prin ea.

Rezumat: murdar, dezordonat, scump – dar nu foarte, shaorma acceptabila – dar nici pe aproape de buna.

Cel putin pana acum, Timisoara la fel ca si restul tarii in general, este o dezamagire gastronomica totala, indiferent ca e vorba de fast food, slow food, cina, pranz, meniul zilei. Putine sunt lucrurile facute la limita acceptabilului, in acest sens recomand o shaorma acceptabila de la compania cu traditie in pleskavita (complex – ex gogoasa infuriata, brandul 100%).

P.S. nu am mancat de cativa ani buni shaorma dar de cateva luni m-am mai aruncat la cate una, o alta experienta neplacuta am avut-o la alt local vazut bine, Lavamil sau cum ii spune, unde am primit o lipie plina cu coriandru, ca altceva n-am simtit…

Iar pentru o gustare in lipie, recomand puiul in lipie de la Bistro Monseur din zona Balcescu, o bodega mica, la subsolul unei case, facuta cu putina minte si bun gust.

Per ansamblu, personal, am gasit acest review nu numai nefolositor, dar mi-a stricat o duminica pe care am inceput-o cat se poate de placut. Nu te **ci in gusturile omului, dar eu sunt de parere ca gusturile nu se discuta, se impun.

Noi sa fim sanatosi ca boala vine singura,
Pa!

    Infidel Gastro

    16 January 2012 at 11:41

    Victor, trebuie să recunosc că m-au încercat aceleași sentimente după ce am trecut pragul Antalyei. Atmostferă de mahala și mâncare care lasă mult de dorit. Nu știu dacă patronii au renunțat între timp la experții în șaorme și kebabi, dar până și un gibon cred că mi-ar fi putut face un kebab mai gustos. Dezamăgire e puțin spus.

    În altă ordine de idei, foarte de acord cu ce spui despre Bistro Monseur.

    Naiada

    26 January 2012 at 13:34

    Îmi pare rău că review-ul a fost atât de nefolositor, dar nu-ţi dau dreptate că gusturile se impun. Pentru că fiecare e liber să încerce ceea ce vrea. Articolul meu e părerea proprie despre ceva ce mi-a plăcut. Că alţii mi-au dat dreptate e una, că alţii nu-mi împărtăşesc părerea e perfect normal, aşa şi trebuie să se întâmple.

    Total de acord în privinţa locaţiei şi a angajaţilor. Mâncarea însă mie îmi place.

    Ce să zic? Nu cred că dacă cineva merge doar după capul lui undeva la întâmplare nu se poate întâmpla să nu-i placă mâncarea de acolo, Prea bine cum mie nu-mi place să mânânc din nu ştiu ce loc, nu înseamnă că altuia nu-i place.

    De acum măcar ştii, nu mergi să mănânci în unul din localurile pe care eu le-am lăudat, pentru că sigur nu ne potrivim la gusturi. 😀

Claudiu

17 January 2012 at 23:30

Victor: incearca La Tavi

    Victor

    26 January 2012 at 14:31

    Unde e asta mai exact?

Claudiu

30 January 2012 at 4:26

@Victor: str Calan nr 2/A

Corina Moraru

23 July 2012 at 16:48

Am luat o singura data shaorma de la Antalya,si atunci din greseala.Domnul meu este un expert in ale shaormei si stie cam toate shaormele din oras, care ce gust are.Preferata lui este cea de la Modex si cea de la Mado din mall.Subscriu si eu la gusturile lui.Dar clar,e chestie de gust.
Avand intr-o zi treaba in Calea Sagului,el s-a intalnit cu un prieten si ca sa optimizam timpul,m-a trimis pe mine sa ii cumpar o shaorma.Eu, nestiind ca s-a deschis si Zet in Sagului pe langa Antalya(atunci cand nu poate ajunge la Modex, preferinta domnului este pentru Zet,dar doar atunci cand nu poate cumpara de la Modex) si fiind prea distrata ca sa imi arunc ochii la un pas de ei,am mers la Antalya.
XXL mananca domnul.Sunt constienta ca este greu de impachetat,fiind foarte mare,nu o poti pregati tinand-o in mana,dar totusi,doamna sictirita de acolo a luat lipia si a aruncat-o pur si simplu pe pult si acolo a inceput sa o prepare.Cu mainile inmanusate,recunosc,dar totusi,asa pur si simplu pe pultul ala din spatele sosurilor,fara nimic sub ea????Stiu ca peste tot sunt incalcate normele de igiena,dar totusi,parca este altceva atunci cand nu vezi si nu se intampla in fata ta.Ca sa nu mai zic ca am spus de vreo doua ori clar si raspicat ca vreau sos picant si extra usturoi.Si m-am trezit cu o shaorma neigenica,dulce si uscata,adica aproape fara sos in ea…
Nu mai spun de comentariile pe care mi le-am auzit ca nu acolo am fost trimisa,la shaorma aia naspa,uscata,fara gust,etc. care a ajuns la gunoi.Deh,pretentii de cunoscator.
Asta se intampla vara trecuta,acum nu stiu,poate au mai remediat ceva cu igiena,dar eu una nu mai vreau sa incerc.Si da,stiu ca trebuia sa ii zic ceva cand am vazut cum o pregatea,dar habar nu am ce a fost in capul meu,pur si simplu m-am pierdut,am ramas socata cand am vazut ce facea ea acolo.

EuCeMananc

2 March 2014 at 20:25

Salutare,

Acum puteti comanda si online de la Fast Food Antalya, prin EuCeMananc.ro
Cateva click-uri si shaorma e la tine…

dragules

20 August 2014 at 12:18

Buna,am mancat de cateva ori la Antalya dar sincer am renuntat pt ca nu se respecta conditiile de igiena,cred ca cea mai buna e clar de la Mado,am mai mancat poate ii faceti si o recenzie un FF pr closca Bounce,au o shaorma foarte k si un hamburger gen Mac extraordinar.

sorina

17 January 2015 at 18:59

Am fost azi….si a fost un cosmar.sper ca cei avizati da se sesizeze si sa ia masuri.servirea cumplita, s-a gresit comanda se cere plata in avans ca la..e pt ultima data cand intru acolo….păcat. ..acum ceva timp era unul din cele mai bune din Timișoara

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul