Prânzul corporatist: eclatite.ro

Prânzul Corporatist o să fie un serial marca FoodCrew pentru toţi angajaţii de prin corporaţiile bucureştene, dar nu numai. Posturile  o să fie mai scurte si la obiect, cu detalii despre timpul în care sunt livrate comenzile, felul în care sunt ambalate preparatele, uşurinţă de a comanda şi felul în care sunt prezentate pe website.

Zilele trecute, împreună cu colegii de birou am decis sa comandăm ceva deosebit şi ne-a atras atenţia www.eclatite.ro. Spun atenţia pentru că site-ul arată foarte bine, chiar prea bine a fost părerea impărtăşită. Zis şi făcut.

Am sunat la numărul de contact de pe site şi am fost întâmpinat de o voce feminină cu “Bună ziua, ce-mâncăm-azi-punct-ro, cu ce va pot ajuta?” Ulterior am aflat de faptul ca eclatite.ro face parte din proiectul cemancamazi.ro lansat in Bucureşti, Piteşti si Constanţa.

Am ales dintre variantele puse la dispoziţie meniurile de 2 clătite, care costă între 12.3 si 13.8 RON, încercînd sa dăm comenzi diferite pentru a gusta din cât mai multe sortimente. Alegerile au fost Meniul 4 (fajitas de pui+gem de vişine), Meniul 2 (pui cu sos gorgonzola+dulceaţă de afine), Meniul 16 (file de şalău+dulceaţă de fructe de pădure) şi Meniul 3 (carbonara+dulceaţă de coacaze).  Mi s-a spus că o să dureze aproximativ o oră.

După o aşteptare de 50 de minute, m-a sunat băiatul ce a adus comanda. Am plătit şi am luat in primire o pungă foarte bine împachetată şi branduită cu www.cemancamazi.ro.

Eclatite.ro ambalaj comanda

Nerăbdători şi curioşi, am deschis să vedem cum au reuşit sa ambaleze două clătite umplute. Am fost plăcut impresionat să observ cutiile din carton laminat ce încă erau calde cu o clătită mai mare umplută cu fajitas (în cazul meu) iar lângă, separată de un carton, o clătită umplută cu gem de vişine. Toate meniurile au venit ambalate exact la fel, impreună cu şerveţele, cuţit si furculiţă de plastic.

Eclatite.ro portie de clatita cu fajita de pui si clatita cu gem de visine

Din punct de vedere al gustului, cea mai interesantă de departe a fost Pui cu sos gorgonzola. Fajitas a fost de asemenea foarte gustoasă, cea cu şalău ar mai avea nevoie de un condiment pentru peşte, iar carbonara mi s-a părut cea mai puţin interesantă. Desertul a fost normal, clătite cu diferite tipuri de dulceaţă. Cantitativ nu trebuie să vă faceţi griji, eu de obicei nu mă satur cu puţin, iar clătitele acestea mi-au fost suficiente. A se observa consistenţa umpluturii în cazul clătitei fajita.

Fajitas de pui şi clătite cu vişine de la eClatite.ro

umplutura clatita fajita de pui si clatita cu gem de visine de la eclatite.ro

În concluzie, nouă ne-a plăcut mult comanda livrată de eclatite.ro, am fost plăcut impresionaţi de prezentare, ambalaj şi rapiditatea cu care s-au mişcat. Nu aş putea să mănânc zilnic de la ei, însă este o alternativă binevenită în peisajul gastronomic bucureştean de comenzi la birou pentru un prânz corporatist.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] activă pe timpul zilei, ajung acolo şi sunt pe fugă sau singură aşa că aleg opţiunea “la pachet” şi servesc masa acasă că e mai convenabil şi mai […]

Comentarii

Matilda

29 June 2011 at 16:53

Mai, clatitele sunt intr-adevar foarte bune. Dar trebuie sa te inarmezi cu mult prea multa rabdare ca sa merite sa comanzi de la ei. In 7 din 10 cazuri sau gresesc comanda sau dureaza 2 ore sa-ti ajunga mancarea.

    Infidel Gastro

    29 June 2011 at 21:51

    Mai există alternative la comanda de clătite în Bucureşti? Sau dacă ţi-e poftă e musai să stai după ei? 🙂

    Dino Salami

    30 June 2011 at 9:49

    Am comandat de 3 ori de la ei si n-am avut probleme niciodata. spor

Veveriţa Mâncăcioasă

29 June 2011 at 17:55

Ce idee interesanta e cutiuta cu 2 tipuri de clatite! Sper sa ajunga si la Tm odata si odata. 🙂

    Infidel Gastro

    29 June 2011 at 21:50

    Sau să preia cineva ideea local 😉

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul