Puiu’-i bun în Chicken House

Chicken House
Oradea

În Chicken House (sau Casa Puiului) e răcoare, şi plăcut, aşa că e o locaţie potrivită într-o zi de vară, după muncă. Acest restaurant e situat pe str. Iuliu Maniu, la nr. 16, vis-a-vis de Liceul Greco-Catolic (pentru turişti, e-n buricul târgului).

Chicken House in Oradea

Locaţia nu e deloc mare (nu cred să-ncapă mai mult de 40 de oameni, da’ ce mai contează, când mâncarea vine în porţii uriaşe? Am tot auzit poveşti despre porţiile gigantice de la Chicken House, dar ştiţi şi voi cum e: până nu mergi să le vezi cu ochii tăi (şi să încerci să le bagi în “ghiozdan”… :D).

Pentru că a fost prima mea dată acolo, eu am decis să testez ceva mai deosebit: mi-am luat piept de pui cu sos Bobanyi (s-ar putea să stâlcesc numele, da’ nu-mi mai amintesc exact): adică piept de pui la grătar cu un sos făcut din smântână, costiţă şi ardei iute. Delicios! Iar ca garnitură, mi-am ales orez cu ananas.

Piept de pui cu sos bobanyi si orez cu ananas la Chicken House in Oradea

Toată hardughia asta a venit cam în 20 de minute, dar nu mi s-a părut lungă aşteptarea, căci eram într-o companie plăcută! Prietenii mei au comandat fie Gordon Bleu de pui/curcan, sau piept de pui în susan.

Piept de pui in susan si orez cu ananas la Chicken House

Garniturile lor au fost aceleaşi: cartofi aurii. Care cartofi aurii nu se compară cu ce-am mâncat nicăieri, până acum! Foarte buni, aromaţi, crocanţi cât trebuie… Un adevărat deliciu!

Gordon bleu de curcan si cartofi prajiti la Chicken House

De băut s-a băut multă bere şi apă, căci ne era sete bine de la atâta mâncare. Am fost alături de 3 prieteni şi pot spune că fiecare a mâncat până s-a ghiftuit. S-a şi lăsat în farfurie, de-mi era tare milă de bunătatea care nu mai avusese loc în stomăcel. Iar preţurile au fost bune, şi ţin să menţionez faptul că garniturile sunt incluse în preţul felului principal (mai puţin dacă veţi comanda peşte – da, au şi peşte, şi porc, deci nu numai pui):

  • Gordon Bleu de pui + cartofi prăjiţi – 19,90 lei;
  • Gordon Bleu de curcan + cartofi prăjiţi – 22,90;
  • Piept de pui cu sos bobany + orez cu ananas – 16,90;
  • Piept de pui în susan + orez cu ananas – 16,90;
  • Salată de murături asortate – 2,9 lei;
  • Bere Tuborg şi Silva – 4,5 respectiv 3,5 lei.
Eu abia aştept să revin, să testez şi oferta de peşte şi porc. Voi aţi mâncat la Chicken House? 🙂
Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Chicken House

Adresă:
Str. Iuliu Maniu, Nr. 16, Oradea
Telefon:
Website:

[…] – dar de bine!). Azi am să vă povestesc, aşadar, despre experienţa mea cu restaurantul Chicken House din Oradea. Pentru c-am fost sechestrată la domiciliu întreaga săptămână, şi n-am apucat să ies decât […]

Comentarii

Razvan T. Coloja

16 August 2011 at 19:38

Acum vreo 4-5 ani mă băteau la cap niște colegi să merg în Chicken House cu ei că-i uber mâncarea și ieftină. Eu că nu, că nu, că n-am chef, că-i departe. Și se face cumva că am ajuns acolo într-o seară cu ei. Și comand. Și pe lângă că acei cartofi pe care țin minte că i-am mâncat nu aveau gust, am găsit și-un fir de păr în mâncare de m-a luat greața instant.
Nu vreau să le fac reclamă negativă, bănuiesc că-n cinci ani se schimbă multe, dar când aud de Chicken House parcă și acum simt în gât părul ăla…

    Dona Giovanna

    16 August 2011 at 21:50

    Da, experienţele de genul ăsta te fac să nu mai mergi în acel local niciodată… Eu cel puţin aşa aş face.
    Acuma, cu noi au fost impecabili. Poate lucrurile se schimbă… 🙂

D

25 October 2011 at 0:51

Au renovat e superb acum, eu prima oara am crezut ca intru intr-un bar dupa intrarea care o au dar cand am vazut ce e inauntru am ramas impresionata Salata “Western” din piept de pui e preferata mea , Am inteles de la prieteni ca si ciorbitele sunt bune 😀 si hai sa fim seriosi preturile sun rezonabile 🙂

SSebastian

29 January 2012 at 3:22

Pui Bakony – au si in Old Mill; doar la meniul zilei.

Anca

6 February 2012 at 1:33

Am fost saptamana trecuta pe la ei sa sarbatorim,2 cupluri, noi fetele am comandat salata Western baietii aripioare picante cu cartofi piure. Salata Western a fost parca incalzita la microunde ,in nici un caz proaspata si fara sosul care il aveau alta data, baietii au primit aripioare prajite deloc picante si un piure rece, au chemat chelnerita sa o luam la intrebari daca s-a schimbat bucatarul? sau ceva sa explice ce se intampla raspunsul a fost :avem o aniversare si bucatarul e cam ocupat.Am mancat ,am platit si ne-am propus sa ne gasim alt local pe viitor.

19978;&

24 October 2013 at 18:39

There’s certainly a lot to find out about this issue. I really like all of the
points you made.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul