Delicii asiatice la Pundi-Pundi, în Bali

Pundi-Pundi
Bali

Restaurantul despre care vreau să vă vorbesc se numeşte Pundi-Pundi – Grill & Asian Cuisine din Ubud (Bali, Indonezia).
Înainte să ajung in Ubud, citisem despre Pundi-Pundi că are mâncare delicioasă, proaspătă, rezonabilă ca preţ şi, mai ales, că e situat lângă o orezarie, priveliştea fiind, deci, superbă. Şi chiar aşa a fost! Atât de mult mi-a plăcut încât am revenit de încă două ori.

Cele mai interesante feluri de mâncare încercate aici mi s-au părut Nasi campur şi Pisang goreng.
Nasi campur este un fel de mâncare cu specific indonezian, care uimeşte prin varietatea ingredientelor şi prin savoare: 2-3 tipuri de carne, legume diverse, o jumătate de ou, o piramidă de orez şi un pic de sos picant (doar suntem în Asia, nu?).

Pisang goreng este, de fapt, banană prăjită. Am fost reticentă la inceput, dar apoi am zis că dacă tot am ajuns în Bali, trebuie să incerc. Acum nu regret deloc “îndrăzneala” mea. La Pundi-Pundi se serveşte banana prăjită cu îngheţată şi fructe. Un deliciu!

Dintre felurile de mâncare încercate aş mai aminti Chicken satay (un fel de frigărui de pui), clătite cu nucă de cocos (servite cu fructe şi inghetata), Bubur injin (orez negru cu zahăr de palmier, lapte de cocos şi banana) şi Red snapper & steamed rice (peşte cu orez fiert).




Personalul este tipic balinez: ar face orice să te simţi extraordinar. Nota 10+!

Clienţii sunt de prin toate colţurile lumii: nemţi, olandezi, australieni, japonezi, francezi, malaezieni, americani, ruşi etc. Toţi sunt trataţi cu acelasi respect, indiferent de unde vin.

Atmosfera de linişte şi pace şi priveliştea care îţi taie respiraţia sunt un mare plus.
Aş reveni oricând. 🙂

Recenzia a fost scrisă de Cristina Nicolae şi participă la concursul “Poftă de vacanţă“, organizat de FoodCrew.ro împreună cu agenţia de turism Simplicity, Intravel şi Carpatair.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pundi-Pundi

Adresă:
Padang Tegal Klod, Ubud, Bali 80571, Indonesia
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul