Ten pizza e de nota 10!

Ten pizza
Timișoara

Nu o fi Timişoara extraordinar de mare şi de dezvoltată din punct de vedere culinar, dar când vine vorba de pizzerii, acestea sunt multe şi dintre  cele mai diverse.

Mie mi-a fost tot timpu’ greu să mă decid de unde să comand pizza atunci când aleg să o savurez acasă, în pat la un film. Ei bine, lucrurile s-au schimbat de când Gură Mare mi-a recomandat Ten pizza. Pizza de la ei e făcută pe vatră şi e delicioasă, garantez eu. 😉

Nefiind un local unde poţi să mergi şi să o comanzi, ci doar să îţi fie livrată la domiciliu, pe site-ul lor care e destul de user-friendly, poţi naviga în voie şi unde găseşto o gamă largă de tipuri de pizza, de unde până şi cei mai pretenţioşi fani ai pizzei ar putea alege ceva pe gustul lor. Pe lângă tradiţionala pizza, ei mai au în meniu şi alte tipuri de mâncare, ca de exemplu salate, deserturi, minuturi etc. Ce îmi place la ei este că au şi multe promoţii şi oferte pentru clienţi, lucru care dă bine la promovare.

Şi ca să fiu mai concretă, chiar acum o săptămână am comandat de la ei şi am ales două pizza din oferta 1+1. Una din ele a fost pizza Primavera rossa care are salsa di pomodoro, mozzarella, piept de pui, roşii felii şi măsline verzi (noi am ales negre :D) feliate. Puiul este puţin marinat, aşa că gustul este unul incredibil.

Primavera Rossa

Pizza Primavera rossa

Primavera Rosa Ten pizza

Pentru cea de-a doua pizza, am ales mai clasica Prosciuto e funghi cu salsa di pomodoro, mozzarella, şuncă şi ciuperci proaspete.

Prosciuto Funghi de la Ten Pizza

Pizza Prosciuto e Funghi Ten pizza

Pizza Prosciuto Funghi

Blatul este excelent, nici prea subţire, nici prea gros, nici prea alb, nici prea ars, numa’ bun, iar prospeţimea ingredientelor mă face să o comand iar şi iar şi iar. 😀

Un alt lucru pe care îl apreciez la ei este şi promptitudinea livrării, timpul nedepăşinând niciodată pe cel anunţat la telefon de către cei care preiau comanda. Totodată la ei am dat şi peste şoferi cu mult bun simţ, care sunt respectuoşi şi îşi cer scuze în cazul în care din motive de orientare în spaţiu poate nu găsesc din prima destinaţia pizzei. Pizza e tot timpul caldă şi numai bună de savurat! 🙂

Suma pe care am plătit-o pentru cele 2 pizza a fost 34 de lei, o sumă de bun-simţ pentru ceea ce ne-a fost livrat.

Pizza Primavera Rossa si Prosciuto e Funghi

 

Bon de plata Ten Pizza

Aşa că, de vi poftă de o pizza bună pe vatră, încercaţi Ten pizza. Eu zic că o să vă placă! 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Ten pizza

Adresă:
Simion Barnutiu 28
Website:

La bunica acasa | FoodCrew

8 October 2012 at 13:31

[…] Tenpizza şi Papa Sam, mi-am zis mie că nu pot rata şi de această data unul din Restaurantele Casa […]

[…] mai spus eu că de pizza nu ducem lipsă prin Timişoara că opţiuni sunt destule.  De exemplu, atunci când te prinde foamea pe la mall, ai cam 2-3 opţiuni dacă […]

[…] pentru copii şi camerǎ specialǎ pentru coniac şi trabuc. De asemenea, restaurantul are şi serviciu de livrare la domiciliu şi un Happy Hour între ora 12 şi 17, cu 10% […]

[…] 20 de lei, ai posibilitatea de a alege o supă sau o ciorbă, o salată, un fel 2 sau paste ori pizza. Is cam 3 opţiuni la fiecare, deci imposibil să nu găseşti o combinaţie pe gustul […]

Comentarii

Oana

25 September 2012 at 13:42

nu mi se pare o pizza de nota 10….hai 7. daca ii dai asa ceva unui italian nu va sti ce ai cu el, de ce il jignesti… sunt pizzerii mult mai bune in oras… da, este ieftina – dar nu de nota 10.

    Pizza buna

    26 September 2012 at 13:28

    Buna Oana, sunt consumator de pizza si ce pot sa iti spun ca pizza ca la TEN nu gasesti decat la L’Osterietta in Timisoara unde o singura pizza este intre 30-40 lei, sau poate crezi ca cei care scriu ca fac pizza pe vatra au cuptor cu lemne……sunt cuptoare electrice dar nu coc pizza in tava cum multi o fac ci o aseaza pe vatra cptorului ELECTRIC, pizza de la TEN se pregateste exact asa cum se pregateste o pizza in Italia iar bucatarii care folosesc un cuptor pe lemne OBLIGATORIU sun PROFESIONISTI vezi video pe youtube.
    O zi cat mai frumoasa !

Nuți Foame

25 September 2012 at 13:45

Ţin să precizez că am savurat una şi la Pomodoro şi nu neapărat am fost dată pe spate. 🙂

Chiar e decentă! M-aş risca să îl servesc pe un italian cu aşa o pizza! 🙂

    TenPizza

    26 September 2012 at 13:35

    Buna Nuti, iti multumim pentru apreciere, cei ca tine ne motiveaza si ne fac sa devenim si mai buni, ca o curiozitate Claudiu Toader de la romanii au talent ne-a pregatit bucatarii cel care este medaliat in Italia si este foarte cunoscut printre specialisti din domeniu.Ai recunostinta intregi echipe!
    O zi cat mai buna!

Nuți Foame

26 September 2012 at 15:27

😉 Cu mare plăcere! Lăudăm când e cazul şi criticăm atunci când avem ce! 🙂
În acest caz a fost foarte bine! 🙂

Claudiu

27 September 2012 at 23:38

O pizza buna am mancat la :La Pizzacia, in Dambovita; bucatarul a fost 20 de ani in Italia, iar majoritatea ingredientelor cica sunt aduse din Italia. O fi, n-o fi, nu stiu, cert e ca mi-a placut si pizza si pastele (cat am incercat)

    Nuți Foame

    28 September 2012 at 10:51

    Mulţumim de idee. Dacă ne prinde foamea prin Dâmboviţa, ne oprim la pizzeria menţionată de tine! 😀

Nina

28 September 2012 at 16:37

Dupa parerea mea ten este cea ma buna din oras, sunt consumatoare de pizza si nu stiu cu care as putea sa o compar….ten ai nota 10.

banghi101

11 November 2012 at 21:11

de curand am descoperit site-ul vostru. e tot ce mi-am dorit: review-uri obiective. am incercat ten pizza dupa ce am citit articolul. parerea mea: nu e de nota 10. nu dau eu o nota personala, dar pot sa spun ce mi-a placut si ce nu:
+ a venit la timp, dimensiunea super ok
– mult prea putine ciuperci, ardei, cascaval etc.. chiar foarte putine ingrediente pe pizza, parca ar fi criza pe aluat. din pacate trebuie sa depuna mai mult efort, pe mine nu m-au convins de aceasta data.

    Nuți Foame

    12 November 2012 at 1:10

    Salut,

    Măi eu personal mă bucur că îţi place site-ul şi că găseşti lucruri utile pe el,
    Acum, când vine vorba de mâncare tot timpul o să existe mai multe păreri pentru că gusturile diferă.

    Mai avem recenzii la pizza, poate găseşti alta mai pe gustul tău. 😀

Mihai Toma

24 July 2013 at 18:45

Voi parafraza un alt review de-al meu:
“Primele 2 comenzi livrate la timp. Pizza decenta. Sosul de usturoi chiar bun.

La a treia comanda, dupa o ora si jumatate (din cele 50 de minute anuntate pentru livrare) ii sun, isi cer scuze si mi se spune ca e pe drum. Dupa inca jumatate de ora inca nem pizza, colac peste pupaza nu mi se mai raspunde la telefon.

Dupa cum ar zice englezu’: sod off!”

Nu recomand cu caldura, cu multe multumire pentru nesimtire.

Sorin Cis

26 July 2013 at 12:55

Am comandat un meniu pentru a lua pranzul la lucru…. dar surpriza a venit numai bine pentru cina.
Nu sunt deloc OK …. cel putin din punct de vedere respectare timpi de livrate nota 0.5. Ca au venit pana la urma ore de intarziere ……

Mancarea nu merita, pretul este mare ….. nu merita.
In concluzie : NU RECOMAND.

    Nuți Foame

    27 November 2013 at 13:16

    Am observat că mai multă lume se plânge de timpul de livrare. Când noi am comandat nu am avut problema asta, dar poate lucrurile s-au schimbat între timp.

ionel

25 October 2013 at 22:59

Intai am comandat doua pizza ten, mi-au pus resturi (colturi de sunca/kaizer) am zis ca ma lecuiesc de ei.
A doua oara, dupa aprox 90 de minute intarziere am sunat, mi s-a vorbit intr-un sictir de-mi venea sa-mi cer scuze pe banii mei ca-i deranjez, si mi-a zis ca e pe drum, probabil inca 30 de minute minim ar mai fi durat. Pizza in doua ore, un record.
M-am lecuit mai mult decat sigur cu astia.
P.S. pentru cireasa de pe tort va sfatuiesc sa mergeti sa le vizitati locul unde-si desfasoara activitatea, vi se va taia pofta definitiv.

    Nuți Foame

    27 November 2013 at 13:15

    Păcat că ai avut așa o experiență. Noi nu am mai făcut o comandă la ei de ceva timp așa că nu știm cum stau cu livrarea și serviciile acum. Ne recomanzi o pizzerie bună care livrează rapid și are pizza bună? 🙂

croco

20 November 2013 at 1:07

Ionel dragule te-ai dat de gol….ai comandat seara si ai refuzat comanda dupa 90 de minute intarziere :). Ai mers pana la locatie, ai apucat sa scri impresia ta pe toate siturile sau pretinzi ca stiai dinainte de locatie si totusi ai comandat. Cum reusesti tu Ionel sa faci atatea lucruri intr-o singura seara. Cand iti mai faci planuri fi si tu mai atent la detalii 🙂

Adina

22 November 2013 at 18:07

Mi-a ajuns in timpul promis si fierbinte, nota 10 si de la mine

    Nuți Foame

    27 November 2013 at 13:10

    Ne bucurăm! Ce pizza ai comandat? 😀

Raul

27 November 2013 at 13:02

Pizza de la Ten chiar este printe cele mai bune din oras, nu i-as da nota 10, dar 9 sigur.

    Nuți Foame

    27 November 2013 at 13:11

    Ne recomanzi vre-un sortiment preferat de la Ten? 🙂

George

29 November 2013 at 12:37

Eu am comandat de la Ten PIzza și comanda mi-a fost livrată în timpul precizat (asta poate și pentru că stau în complex ci nu în celălalt capăt al orașului ) și consider că sunt cei mai buni din punct de vedere al raportului calitate preț. Vă recomand din meniul lor Pizza Ten și Pizza Bănățeană.

    Nuți Foame

    29 November 2013 at 14:01

    Bine de știut! 🙂

Gură Mare

29 November 2013 at 15:02

Multe reactii pozitive si negative. Recenzia FoodCrew e din septembrie 2012. De atunci s-au schimbat multe.

Am avut norocul sa-i descopar chiar in luna in care au deschis, si in primele 4 luni am mancat de la ei cea mai buna pizza de pana atunci, din Timisoara. Alea afumate sau cum le zice, erau geniale.

Ulterior au intrat pe linia clasica, pizza din ce in ce mai proasta. De mai bine de 6 luni nu am mai comandat pentru ca ultimele X comenzi au fost dezamagitoare.

Victor

29 November 2013 at 17:33

Sincer am comandat pizza de 2 ori de la ei si nu a fost mai mult decat mediocra, nici catastrofe dar nu se ridica peste o pizza de cartier pe la 17-20lei. Cat despre pizza buna, sunt cateva restaurante in Timisoara unde se poate regasi, dar le numeri pe degetele de la o mana.

Banutii mei amandoi…

    Nuți Foame

    16 December 2013 at 14:02

    Zi-ne și nouă locurile unde pizza e chiar bună. 🙂

Agu

2 December 2013 at 15:09

Timpul de livrare – OK, sub timpul mentionat la telefon.
Calitatea produsului – mediocra. Blatul necopt, oul (de pe o Capriciosa) crud, ingredientele de calitate medie spre ieftine.
Raport calitate/pret – clar defavorabil clientului.

Concluzie: cum viata e scurta, nu le mai acord sanse sa ma dezamageasca! NOK in ceea ce ma priveste.

    Nuți Foame

    3 December 2013 at 10:40

    Am înțeles. Și dacă viața-i așa de scurtă, dă-ne și nouă un pont pentru o pizza bună. 🙂

Adrian

3 December 2013 at 10:36

Comand destul de des de la ei, nu ca as vrea sa le tin partea si nici nu e stilul meu sa-mi exprim parerile pe net, dar va contrazic pe majoritatea de aici cand va spun ca comparativ cu majoritatea pizzeriilor care fac pizza pe vatra (nu cuptor cu microunde sau cuptor electic) din Timisoara, stau foarte bine la gust.

Am mai mancat de la Dopo Poco, Cora, Poli, Thalia si Da Toni care stiu sigur ca fac pe vatra si nu s-au ridicat la asteptari, nu are rost sa spun de ce aici pentru ca e prea mult de scris, dar daca cineva vrea lamuriri, o sa o fac.

Pe mine personal, m-au cucerit cu blatul pufos, mozzarella cu gustul aparte si carnatii pe care-i pun, cine-mi spune ca cel putin astea nu au un gust aparte, nu a comandat de la Ten. Nu cred eu ca investesc ei doar in faina si mozzarella, iar restul ingredientelor sunt luate de la magazinul de pe colt 🙂

    Nuți Foame

    3 December 2013 at 10:42

    Da, după cum ziceam și mai sus. Tot atâtea opinii, câte comentarii. Trebuie neapărat să mai comand că prea sunt împărțite părerile. 🙂 Ce pizza ai mâncat tu ultima dată?

    Adrian

    3 December 2013 at 11:05

    Eu de obicei comanda Caniballe.

    Nuți Foame

    3 December 2013 at 11:32

    Bun. Mulțumim de sugestie. 🙂

TenPizza

3 December 2013 at 15:21

Buna, va multumesc pentru comentarii pro si contra, in acest fel luati parte activ la felul in care ne desfasuram activitatea. Fiind atat de multe comentarii ma simt obligat sa vin cu cateva lamuriri/raspunsuri si scuze pentru cei care nu au fost deplin multumiti de noi.
“Adrian” – iti multumim pentru fidelitate si sper sa nu te dezamagim. Despre pizzeriile care chiar fac Pizza Pe Vatra din cele mentionate de tine doar una face pizza pe vatra intr-un cuptor cu lemne asa cum se face pizza autentica, restul scriu pizza pe vatra din ratiuni pur comerciale ei de fapt nu aseaza pizza in tava ci o aseaza direct pe “vatra” cuptorului dar care este electric sau pe gaz(un fel de fast food) cuptorul electric nu cere pizzetar specialist cum este cel cu lemne ci doar o tanti de la fortele de munca care sa aranjeze ingredientele pe blat, asta inseamna costuri considerabile mai mici si personal fara experienta. In cuptorul cu lemne pizza trebuie rotita de cateva ori pentru a se coace uniform iar asta in decurs de 2-3 minute pizza nu sta mai mult in cuptor, in cuptor pot fi pana la 16 pizza simultan care necesita acelasi tratament. In Timisoara sunt in jur de 30 de pizzerii mai cunoscute din care au cuptor cu lemne doar 3.
“Agu” – cu pizza capriciosa este intradevar o problema deoarece dupa cum am scris mai sus pizza sta doar 2-3 minute in cuptor iar oul nu apuca sa prinda crusta si nu arata chiar ca un ou la tigaie, dar sa vedem si avantajele cuptorului cu lemne:
– din cauza timpului scurt de coacere ingredientele isi pastreaza textura si aroma si nu devin o tocana, un amalgam de arome din care nu intelegi nimic( un fel de carne prajita cu ceva…).
– ne obliga sa folosim ingrediente proaspete deoarece stau putin in cuptor si orice neregula se simte imediat.
“Victor” – ingredientele pe care le folosim garantez, ca se situeaza ca valoare, intre mediu si scump. Nu ne aprovizionam de la Metro sau Selgros ci direct de la producatori, chiar si asa pe un kg. de sunca dam mai mult de trei ori decat pretul din magazinele mai sus mentionate si foarte important este faptul ca nu am schimbat nici un ingredient din prima zi de cand am deschis. Intradevar sunca, salam, bacon luam de la furnizori din tara dar salamul picant, prosciutto crudo, gorgonzola, sosul de rosii si alte branzeturi sunt din Italia, iar faina este speciala de pizza faina grano duro. Gasesti o pizza mai premium in Dumbravita si inca cateva locuri din oras dar acolo pe o pizza de 32cm dai undeva la 35lei pe bucata nicidecum doua.
“Gura Mare” – iti multumesc ca ai comandat de la noi chiar daca acum nu o mai faci.Ca in orice activitate vine “italianul” care vrea vrea si el sa faca pizza buna si iti oferteaza bucatarii cu o suta de euro peste ce le oferi tu, din fericire in cei patru ani de activitate am pierdut doar doi bucatari lucru care inseamna ca sunt destul de bine motivati, se poate ca tu sa prinzi o perioada de tranzitie (formare de bucatar).
Parerea ta este foarte importanta pentru noi si ne esti de mare ajutor pentru a avea o imagine corecta despre felul in care ne desfasuram activitatea, doar asa putem vedea ce facem bine si ce nu.
Suntem a doua pizzerie care filmam in bucatarie si probabil va dati seama si voi de ce nu prea apar celalalte bucatarii pe internet. Avem implementat H.A.C.C.P deci functionam dupa normele europene. Asteptam oricand curiosii in vizita pe care ii vom servi cu o cafea si un tur in bucatarie sa vada cum se prepara pizza.
Multumesc inca o data celeor care ne prefera, celor care ne-au preferat si celor care incearca pentru pima data. Nu ezitati sa va scrieti parerea doar asa putem deveni mai buni!

Adriano

10 December 2013 at 1:02

Salutare,

Astazi am fost foarte dezamagit de aceasta pizzerie.
In urma cu 3 zile am facut o comanda de 33 RON de la Ten si am fost foarte multumt: desi la telefon mi s-a spus ca dureaza 80 de min pizza a ajun s fierbinte si in 45 de minute.
Astazi am sunat din nou sa fac o comanda si…HOPAAAA….domnita care prelua telefoanele(am sunat de 3 ori pana a raspuns) mi-a spus ca trebuie sa fac comanda minima de 50 RON pentru ca e in afara orasului, desi pe site scrie clar “comanda minima 22.5 RON”…i-am spus k nu fac comanda de 50 de RON ci una de 35 maxim si i-am explicat k din Modern(unde e locatia pizzeriei) pana unde stau eu e distanta mai mica decat pana in Sagului, Ronat, Freidorf, Dambovita, Steaua, Mircea cel Batran, etc.
Desigur am mai facut comanda de cel putin 10 ori inainte pentru piata 7–, unde lucrez, iar distanta e aproximativ aceeasi.

    Nuți Foame

    10 December 2013 at 11:53

    Dar unde ai cerut livrarea? 🙂 Să știm și noi pe viitor dacă s-ar putea să dăm de problema asta.

    TenPizza

    10 December 2013 at 16:09

    Salut Adriano, in primul rand iti multumesc pentru pentru ca ai apelat la noi, am verificat si esti destul de aproape de noi (Ghiroda) asa ca iti putem livra fara sa faci o comanda de 50lei. Regula este sa nu livram in afara orasului dar tu esti oarecum in oras.O zi frumoasa iti dorim.

Raul

10 December 2013 at 11:31

Am comandat si eu aseara de la ei oferta de quatro si vreau sa va zic ca la ce am vazut ca se scrie pe aici, pizza nu a fost rea deloc, a fost chiar foarte buna si mi-a ajuns in 1h si umpic, d-soara de la telefon mi-a dat 1h si 20.

Recomand oricui!

    Nuți Foame

    10 December 2013 at 11:43

    Mulțumim de feedback! 🙂

Paul

13 December 2013 at 23:41

Azi am luat a doua oara de la ten, timp de livrare 60 minute gust si aspect nota 10, nu fac economie la ingrediente. Voi mai comanda.

Andrei`

16 December 2013 at 13:19

Sunt foarte multumit de pizza de la ei, am comandat aseara si-am primit pizzele la timpul promis.

Am comandat vegetariana si quatro stagioni.

    Nuți Foame

    16 December 2013 at 14:03

    Mulțumim de feedback. 😀

alex

11 February 2014 at 2:12

pizza e cu e, dar livrarea lasa de dorit.Pactic pregatiti ciubuc fortat…baietii sunt instruiti sa nu dea rest! urat se poarta cu clientii.nu recomant sa incercati…

    Nuți Foame

    11 February 2014 at 9:37

    Întâmplarea face că am comandat de ei chiar acum o lună, au ajuns la timp și livrarea a fost ok, nu am avut nici un fel de probleme Și tocmai de asta am comandat de la ei că am văzut destul de multe comentarii negative și eram curioasă cum stă treaba. 🙂

alex

11 February 2014 at 2:13

astept replica

    TenPizza

    11 February 2014 at 11:30

    Buna Alex, imi pare rau ca ai fost dezamagit. Politica noastra nu este sa nu dam rest iar soferii primesc fiecare cate 50ron de 1leu exact pentru a da rest. Nu vreau sa scuz soferul dar noi nu procedam asa, poate banii de rest i s-au epuizat dar poti sa trimiti soferul sa iti schimbe banii si asta face parte din atributia lui. Ca sa vezi ca nu facem economie iti dam din partea noastra urmatoarea comanda gratuit, asa procedam cu toti clientii nostri. Eu anunt dispecerul si poti comanda cu incredere.
    O zi frumoasa!

ana

15 February 2014 at 10:54

Eu sunt fan 10 pizza!De vreun an si ceva.Pizza e bunaa. Sunt seriosi, livrare rapida, cat despre blat e fix pe gustul meu (e singurul blat la care imi vine sa-i mananc si marginile ) 🙂
Recomand si celor mai pretentiosi dintre pretentiosi 😉

    Nuți Foame

    17 February 2014 at 11:48

    Și eu personal sunt fană. Nu mai comandasem ceva vreme, însă acum o lună am încercat din nou și am găsit lucrurile la fel, adică bune. Mai comandăm de acolo. 🙂

adri

24 February 2014 at 22:08

Durează o veșnicie și nici măcar nu primești ce comanzi.

    Nuți Foame

    25 February 2014 at 9:56

    Păi și ai acceptat mâncarea dacă nu era ce ai comandat tu? Sau te referi că așteptările au fost prea mari în ceea ce privește gustul?

    TenPizza

    25 February 2014 at 12:21

    Buna Adri, imi cer scuze daca ai avut neplaceri, lasa te rog pe site la contact-formular de contact o adresa unde iti pot livra gratuit urmtoarea comanda. Multumesc celor care comanda cu incredere de la noi si tin sa ii asigur ca ne preocupa totate sesizarile trimise. In aceasta perioada facem recrutari pentru soferi pentru a optimiza timpul de livrare.
    O zi frumoasa.

Adri

27 February 2014 at 12:31

Am sunat inapoi si mi s-a zis ca au fost incurcate comenziile . A mai durat inca o ora si ceva pana am primit comanda( in total vreo 3 ore pana am reusit sa mananc si eu ) si am inapoiat “greselile”. Draguta oferta dar cred ca o sa zic pas 🙂

Paul

3 March 2014 at 12:37

Am comandat Carbonara astazi, mi-a venit sub 1h si n-am nici un repros, cred ca au schimbat sau suplimentat cu soferi, cel care a venit azi, nu l-am mai vazut pana acum.

Radu

18 July 2014 at 12:07

Fata de 2012 , au involuat, am primit pizza cu marginea carbonizata. Nu recomand .

    Nuți Foame

    18 July 2014 at 12:59

    Chiar asta discutam azi cu un coleg în pauza de masă. El a trimis un e-mail pentru o comanda livrată cu mâncare acră și nu a primit nimic ca răspuns. Păcat, că era bună pizza.

    TenPizza

    30 September 2014 at 15:13

    Buna Radu, imi pare rau de neplacere si nu incerc sa scuz angajatii dar cuptorul cu lemne iti da putin de furca deoarece temperatura este foarte mare 400C si daca ai luat ochii 10 secunde de pe pizza si nu ai rotit-o la timp se “bronzeaza”. La cuptor electric cum au 99,9% din pizzeriile din oras nu patesti chestia aceasta dar folosind acelesi ingrediente poti face si tu acasa o pizza identica si unde mai pui ca te si relaxezi gatind. Daca ne putem revansa in vreun fel fata de tine nu ezita sa ne trimiti un mail. O zi cat mai frumoasa.

Guiu Richard

25 August 2014 at 23:40

atata spuneti toti de italia, mie mi se pare praf italia la pizza am fost in italia in multe orase precum Torino, Milano, Palermo, Catania, si am incercat zeci de restaurante de pizza si nici una nu mia placut, la noi se face pizza mult mai buna, asta poate sa confirme si un prieten de al meu italian, atata vorbiti de Italia, macar ati fost pe acolo ?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul