Beer and Bricks – no beer this time, just food

Beer&Bricks
Timișoara

Dacă tot am luat la rând barurile noastre preferate pentru a ne potoli foamea, de data asta ne-am îndreptat spre Beer & Bricks. Am mai avut noi experienţe culinare acolo cu cârnaţii la metru, care merg extrem de bine cu o halbă de bere, dar de data asta ne-a atras atenţia meniul zilei:

Nici nu am spus noi bine că vrem două meniul zilei, că pe masă au şi apărut două castroane mari cu ciorbă de văcuţă. Porţii mari, pline de carne şi de boabe de mazăre. Stan a fost puţin speriat de mărimea porţiei, reuşind după multe strădanii să mănânce numai jumătate din ea, vrând să se păstreze şi pentru felul al doilea.

A urmat felul al doilea, am primit fiecare câte 2 pulpe de pui cu piure de cartofi şi o groază de castraveţi muraţi extrem de buni. Cred că împreună aveam pe masă cam un borcan întreg de murături, semn că cei de aici nu se zgârcesc deloc la porţii. Ba chiar înainte să ni se ia castroanele de ciorbă chelneriţa ne-a întrebat dacă nu vrem cumva să ne mai aducă nişte pâine. Nici unul din noi nu mai vroiam pâine, însă întrebarea ne-a picat tare bine.

Inclus în meniul zilei mai sunt desertul şi o cafea. Noi nefiind amatori, nu vă putem spune absolut nimic despre cafea, însă desertul a fost tare bun.

Am uitat să precizez că localul nu era absolut deloc aglomerat, ceea ce pentru două personaje din filme de epocă aşa cum sunt eu şi Stan a fost absolut perfect pentru că nu prea suportăm locurile agromerate şi foarte gălăgioase.

Meniul zilei la Beer & Bricks costă 14 lei şi noi ne declarăm tare mulţumiţi de ce-am găsit acolo, am mâncat mai mult şi mai bine decât în majoritatea locurilor pe unde am mai trecut şi cu siguranţă vom mai reveni curând.

Love food, not war!

Bran

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

a:3:{s:7:"address";s:60:"7 Strada Florimund Mercy, Timișoara, Timiș County, Romania";s:3:"lat";s:8:"45.75706";s:3:"lng";s:18:"21.228760999999963";}

Beer&Bricks

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul