Prânz central la Nuova Mama Mia

Nuova Mama Mia
Timișoara

Pentru că avem biroul chiar în Piața Unirii, ne-am gândit să găsim un loc aproape de noi unde să luăm prânzul. Pizzeria Nuova Mama Mia era pe lista noastră de multă vreme, din două motive. E la mai puțin de cinci minute de biroul FoodCrew, pe strada Episcop Augustin Pacha. Al doilea motiv: în ciuda impresiei noastre, există în meniu și alte opțiuni în afară de pizza. Poți comanda gustări calde și reci, ciorbe, feluri principale și deserturi, o listă destul de generoasă de opțiuni, la care se adaugă  meniul zilei.

Am ajuns acolo la ora 13:00, când se servește de obicei meniul zilei. Noi însă am decis să comandăm altceva. Eu am mers pe o gustare caldă, ciuperci cu spanac la cuptor, și o salată grecească. Nuți, colega mea, a fost tentată să încerce o pizza și a ales varianta prosciutto funghi.

Așteptarea mâncării a durat un picuț mai mult decât ne așteptam, însă nu exagerat, având în vedere că era o oră de vârf. Chelnerul, foarte amabil, ne-a adus pe masă trei tipuri de sosuri, unul cu ardei iute, altul cu iaurt și usturoi, iar ultimul, dulce, din roșii și oregano. Sticluțele cu sosuri au arătat foarte apetisant și ne-au făcut poftă de mâncare.


Ciupercile cu spanac au venit în număr de șapte, servite pe o farfurie întinsă și decorate cu cașcaval ras. Proaspăt scoase din cuptor, au fost fierbinți și suculente, cu o crustă crocantă și rumenă de cașcaval deasupra. Spanacul cu care erau umplute ciupercile avea un ușor gust de usturoi, foarte bun și în cantitatea optimă, cât să te bucuri de savoarea lui fără să ții oamenii la distanță în restul zilei.



Salata grecească a conținut bucăți de roșii, castraveți, rondele de ceapă, măsline, salată verde, bucăți de feta și nelipsitul ulei de măsline. Gustul a fost bun, răcoritor, clasic, cum te aștepți să fie o salată grecească în general. La capitolul aromă a predominat gustul de ceapă și savoarea discretă de oregano. Cel mai mult m-a surprins cantitatea care, pentru mine, a fost mai mult decât suficientă, fiind nevoită să iau la pachet mâncarea rămasă, mai mult de jumătate de porție.


Nuți a fost mulțumită de pizza prosciutto funghi pe care a servit-o. I-a plăcut blatul crocant și subțire, însă a deranjat-o că era puțin ars pe margini, pentru gustul ei. Topping-ul a fost așa cum și-l dorea, cu o cantitate generoasă de șuncă și ciuperci.



În ceea ce privește raportul calitate-cantitate-preț, noi am fost mulțumite:

  • Ciuperci umplute cu spanac – 200 g – 15 lei
  • Salată grecească – 320 g – 12 lei
  • Pizza prosciutto funghi – 415 g – 17.6 lei

În afară de binecunoscuta pizza, care se găsește în peste 20 de variante, se mai poate comanda meniul zilei, care variază în fiecare zi și poate fi consultat la restaurant.


Servirea este bună, după cum am spus, ne-a plăcut promptitudinea, amabilitatea și atitudinea deschisă a chelnerului care s-a ocupat de comanda noastră. Locația, cu mobilier masiv, multe tablouri, arcade și obiecte de decor, duce mai degrabă cu gândul la un restaurant elegant decât la o pizzerie, după cum sugerează numele.

În final, noi ne-am simțit bine și ne-am astâmpărat foamea foarte repede, la doi pași de Unirii. Dacă aveți biroul prin apropiere și nu știți unde să mai mâncați, treceți și voi pe la Nuova Mama Mia. Așteptăm impresii 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nuova Mama Mia

Adresă:
Str. Constantin Titel Petrescu, Nr.3, Zona Traian
Telefon:
Website:

[…] Pizza. Această pizzerie este faimoasă în toată America pentru produsul din meniu numit stuffed pizza despre care o să vă povestesc mai multe […]

[…] dintre motivele pentru care ne putem considera norocoși este următorul: atunci când vine ora prânzului chiar avem de unde alege, fiind o mulțime de restaurante bune care ne fac cu […]

[…] mea a fost mai norocoasă pentru că pizza ei a fost și mai delicioasă decât a mea. Pe Pizza Mexicană găsiți: sos de roșii proaspăt […]

Comentarii

aurel

21 February 2013 at 23:36

misto

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul