Cam așa se poate sumariza vizita la Buffalo Wild Wings din America. O combinație foarte interesantă între un pub și un restaurant, cu atmosferă relaxată și un miros de aripioare care te poftește înăuntru la masă.
Localul
Mie localul mi-a plăcut foarte mult. Este exact genul de american dining pe care mi-l și imaginam. Pereții au o mulțime de LCD-uri pe care sunt difuzate meciuri de baschet, fotbal american, hochei sau alte sporturi de interes în Statele Unite. Tot pe pereți am văzut o mulțime de tricouri ale diferiților jucători faimoși. Mobilierul era de lemn semn că localul nu este deloc pretențios, ci unul potrivit celor caută relaxare după o zi lungă de muncă. De menționat e faptul că în Statele Unite de 2-3 ani există o lege care interzice fumatul în orice tip de local, așa că pentru mine ca nefumător este o adevărată plăcere indiferent de cum arată localul. 😀
Meniul
Meniul nu e unul foarte bogat dar are destule variante pentru a-ți potoli foamea. Au sandwich-uri, burgeri, salate și aperitive, dar bineînțeles vedetele meniului sunt aripioarele de pui servite cu 2 sosuri la alegere. După ce am cercetat puțin oferta, deși știam exact ce vrem, am decis că nu ne-ar strica și un aperitiv așa că am comandat mozarella sticks, 6 batoane mici de brânză prăjite pentru a căpăta o crustă crocantă. Aperitivul l-am servit cu sos de roșii și ranch, așa cum se obișnuiește în America. 🙂
Fiind la Buffalo Wild Wings pentru felul principal am comandat 12 aripioare, 6 cu sos de honey barbeque și 6 cu sos de sweet barbeque. Dacă mă-ntrebați pe mine, mie îmi place mult mai mult honey barbeque întrucât sweet bbq e mult, mult prea dulce pentru un sos pe care îl mănânci cu aripioare. Oricum, ca idee, sunt vreo 20 de tipuri de sosuri dintre care poți alege printre care: teriyaki, thai curry, asian zing etc. La aripioare îți poți comanda cartofi prăjiți sau legume pe lângă însă pe noi mustrându-ne conștiința după atâtea calorii, am ales varianta cu legume, mai exact morcovi și țelină. Nu degeaba e locul ăsta faimos pentru aripioare că doar și noi am recunoscut cu mâna pe inimă cât de bune sunt.
Partenerul a vrut să încerce și un burger pentru a completa prânzul, burger care a fost declarat ulterior cel mai bun din această excursie. Nu a ales unul gata făcut din meniu, ci a ales să îl compună singur și să adauge: salată, ceapă, roșii, brânză cheddar și ca dressing, sweet barbeque. Bineînțeles, servit alături de cartofi prăjiți că doare altfel nu are nici un farmec. În pofida numărului de calorii a fost un burger excelent, deloc unsuros și cu ingrediente proaspete pe care l-a devorat în maxim 10 minute. 😀
Servirea
Nici de servire nu spunem nimic de rău. Am avut norocul să avem o chelneriță tare simpatică care s-a asigurat că prima noastră experiență la Buffalo Wild Wings este una pozitivă și că vom reveni. Ce-i drept, nici localul nu era foarte aglomerat la ora la care noi am luat prânzul.
Prețuri
Prețurile sunt mai mult decât acceptabile, având în vedere raportul calitate-preț. O masă de genul ăsta pe noi ne-a costat 29$.
- Burger – 8 $
- Mozarella Sticks – 6 $
- 12 aripioare cu 2 sosuri – 10.30 $
- 2 sucuri – 5 $
Deși am fost pentru prima dată acolo, la următoarea vizită în SUA intenționăm să revenim! 😀
The Bob - un restaurant 4 in 1 | FoodCrew
[…] de pe drum am vrut ceva rapid și gustos așa că e destul de ușor de ghicit ce-am comandat. Păi am început cu niște aripioare cu sos de, ați ghicit, barbeque. La fel ca mai peste tot au venit alături de 2 dressing-uri, […]
Buffalo Wings ca la mama lor acasă | FoodCrew
[…] că verile trecute am avut ocazia să mă ling pe degete la Sticky Fingers, Buffalo Wings și T.G.I.F în State, savurând porțile de Hot Wings, am fost foarte surprinsă să regăsesc […]
FoodCrew – Restaurant Marty Cluj – Locaţia Iulius Mall
[…] cu sos pe bază de smântână, muştar şi ierburi aromatice, respectiv pentru un BLT Burger, o specialitate tipic americană de burger cu extra-bacon. Pentru Chicken Dijon am ales o garnitură de cartofi rustici, aceasta […]
Nici un comentariu