Pizza Hut de America

Pizza Hut
America de Nord

Dacă despre Pizza Hut România v-am povestit și cu alte ocazii, era cumva timpul să cercetăm și un Pizza Hut direct de la sursă, adică din America. Din experiențe anterioare știu că lanțurile de fast-food de genul Mc, KFC și altele sunt mult mai curate și mai bune la noi în țară. Trebuia oricum să văd cu ochii mei cum se prezintă și o locație Pizza Hut.

Localul

Noi am ales una din locațiile Pizza Hut din Forida nu pentru pofta de pizza neapărat, cât pentru faptul că majoritatea localurilor erau full și nouă ne era foarte foame la acea oră. Cea în care noi am intrat mai avea probabil 3 sau 4 mese ocupate așa că am rămas acolo. Ca o comparație cu localurile Pizza Hut din România, în Statele Unite Pizza Hut este mult mai puțin fancy și cool decât la noi. Și mai mult decât atât, puțin murdar dacă e să mă refer strict la localul la care am fost noi. Am văzut pe jos destule resturi mici din mâncare și nici mobilierul nu părea achiziționat ieri, ci undeva în ultimii 10-15 ani. Ce mi-a plăcut însă a fost atmosfera relaxată și decorațiunile de pe pereți, toate pizza sau Disney related având în vedere că localul se afla la 10 minute de Walt Disney World.

Pizza Hut USA

Pizza Hut America

Interior Pizza Hut

Pizza Hut Kissimmee

Interior Pizza Hut Kissimmee Florida

Meniul și prețurile

Meniul seamănă foarte bine cu ceea ce avem și noi: aperitive, paste, pizza și deserturi, dar ca să fiu sinceră nu cred că există ceva de genul meniul zilei sau cel puțin eu nu am văzut nimic asemănător.

Meniu Pizza Hut

Meniu Pizza Hut SUA

Ca aperitiv noi am servit breadsticks, fâșii lungi de pâine puțin crocanță în exterior și moale și fină în interior, asezonate cu usturoi și parmezan și servite cu un sos marinara. Deși am popsit la Pizza Hut, nu am încercat pizza, ci am comandat pentru felul principal 12 aripioare de pui, 6 cu sos de barbeque și 6 cu un sos de usturoi și parmezan pe care le-am împărțit.

Garlic bread

Garlic bread Pizza Hut

Cina la Pizza Hut

Aripioare

Aripioare Pizza Hut

Aripioarele au fost delicioase mai ales servite cu pâinica mai sus prezentată. Dacă pentru mine aripioarele au fost suficiente cât să mă satur, partea masculină de la masă a mai comandat și paste cu pui și sos Alfredo, adică paste Rotini cu bucăți mari de piept de pui cu un sos Alfredo extrem de cremos și cu multă brânză topită. Deși în momentul în care le-am văzut pe masă nu le-am dat nici o șansă, după ce le-am gustat am fost mai mult decât încântată.

Paste cu pui Pizza Hut

Paste Pizza Hut

Ciudat a fost să văd modul de servire al mâncării. Pe lângă faptul că au venit toate o dată de nu mai știam cu ce să încep, aripioarele și aperitivul au fost servite în acele coșulețe specifice pub-urilor și pastele în acel recipient de luat la pachet. Nu mă așteptam la farfurii de cristal, dar fără să vreau comparam cu ceea ce avem noi la Pizza Hut.

Mâncarea per total a fost delicioasă și foarte accesibilă. Pentru o masă în doi am plătit 25 $, cred că mai puțin ca orice notă de plată de până acum de la Pizza Hut România.

  • 12 aripioare – 10 $
  • Paste – 10 $
  • 2 sucuri – 4 $

Servirea

Nu ne plângem de servire pentru că domnul pe care l-am avut ca ospătar a fost foarte respectuos și prompt în servire. L-a ajutat și faptul că era deja destul de târziu și nu era foarte multă în restaurant. Oricum, nimic de reclamat la acest capitol.

Concluzie

All in all, a fost o experiență plăcută, dar parcă mă așteptam la puțin mai mult de la Pizza Hut. La următoarea vizită în SUA încercăm și o altă locație Pizza Hut pentru că de mâncare am fost mulțumiți. Oricum, locațiile din România arată de 10 ori mai bine și sunt cu mult mai orientate spre conceptul de “fine dining” decât cele din America. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Hut

Adresă:
8557 W Irlo Bronson Memorial Hwy Kissimmee, FL
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul