Răsfăț pe terasă la Casa Bunicii 2

Casa Bunicii 2
Timișoara

Deoarece e luna mai, o lună cu soare, bucurii şi care te îmbie aşa la viaţă, împreună cu colega Nuţi, am decis să luăm prânzul undeva la o terasă. Ştiam clar că vrem terasă, dar mai ştiam şi că vrem să nu fie zgomot de maşini sau oameni care să se plimbe peste tot, vroiam ceva mai retras, dar în oraş. Nu am stat foarte mult pe gânduri pentru că soluţia a venit repede: Casa Bunicii 2.

Bun, locaţia fiind stabilită am pornit înspre acolo, iar acum vă voi spune ce m-a bucurat şi ce părere am eu după prânzul luat la Casa Bunicii 2.

De mică fiind eram convinsă că bunica le ştie pe toate, are răspunsul la orice şi poate face din orice lucru sau produs simplu, o minune. Ei bine, se pare că aceleaşi reguli sunt respectate şi la Casa Bunicii 2. Fiind luna mai, socul este înflorit şi  pe vremea asta se cam bea socată. Clar, Bunica era pregătită şi uite aşa a fost simplu să alegem băutura: SOCATĂ! Da, da, atât Nuţi cât şi eu am ales Socată.

Despre această băutură pot spune că era aşa cum îmi aminteam eu că trebuie să fie, gustul era acelaşi ca şi în copilărie, așa că am savurat fiecare înghițitură.

Socata la Casa Bunicii

Dar fiindcă ne-am dus la Bunica pentru prânz, să vă spun ce am ales (fie vorba între noi, Bunica are multe variante şi opţiuni şi a fost greu să mă hotărăsc) dintre atâtea bunătăţi. Totusi,  mi-a tras cu ochiul o Perniţă Moale pe care am acompaniat-o cu o salată asortată, iar pentru desert,  Dragoste Fierbinte.

Pernita moale

Să le luăm pe rând cu precizarea că pentru Perniţa Moale (250 g) am fost avertizată că va dura 20 minute până va fi gata, timp care chiar a fost respectat. Timpul a trecut repede, compania fiind plăcută şi după 20 minute a apărut Perniţa. Recunosc, mi-au plăcut mereu denumirile vesele alese de Bunica pentru felurile de mâncare. 😀 Perniţa era în felul următor: piept de pui frumos crestat şi umplut cu brânză camembert şi fistic, tras puţin la tigaie pentru a se rumeni, iar apoi adăugat la cuptor. Când puiul e gata, se adaugă un sos de caramel cu caise confiate, smântână şi nucşoare, plus ceva secrete de la bunica, deoarece combinaţia era perfectă. Despre gust pot spune că mi-a încântat pupilele gustative, pentru că era o super combinaţia de brânză şi caise, iar sosul era numai bun, nici prea dulce, nici prea sec. Poate sosul de caramel a fost puţin ars, dar asta pentru gustul meu mă refer, nu în general.

Pernita moale Casa Bunicii

Piept de pui umplut

Pranz pe terasa in Timisoara

Să nu uit de salată care avea de toate (roşii, castraveţi, ceapă roşie, salată verde, ardei gras, varză albă, varză roşie) şi era dreasă cu un sos de muştar ce întregea totul. Perfectă combinaţie cu tot ce am comandat.

Salata asortata

Pranz in aer liber

Deşi mă simţeam cam plină deja, nu puteam renunţa la desert şi bine am făcut că nu m-am lăsat. Desertul era compus din îngheţată de vanilie făcută după reţeta proprie a bunicii, alături de sos de zmeură fierbinte, totul ornat cu două Finetti Sticks. Pur şi simplu ideal. Pentru fanii înghețateti îl recomand cu mare drag și plăcere. Totul era aşa de bine combinat, sosul dulce fierbinte venea ideal cu îngheţata şi era pur şi simplu dragoste pentru gustul rafinat şi delicat.

Desert Casa Bunicii

Inghetata

Inghetata de vanilie

Deoarece mereu când mergi la Bunica e totul cum ar trebui să fie, să vă spun puţin şi despre preţuri:

  • Socată – 500 ml – 12, 99 RON (noi am împărţit o carafă şi a fost suficientă);
  • Perniţă Moale – 250 g – 23,99 RON;
  • Salată Asortată – 200 g/50 g – 5,99 RON;
  • Dragoste Fierbinte – 240 g – 11,99 RON.

Mie una mi-a plăcut mult şi cu siguranţă voi reveni deoarece bunica deja se pregătea cu castraveţi făcuţi la soare şi încă multe borcane de socată, deci vă recomand şi vouă dacă vă e dor de gustul copilăriei. Și asta mai ales dacă vreţi să evadaţi din agitaţia oraşului, fără să îl părăsiți însă și să mergeți prea departe.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Casa Bunicii 2

Adresă:
Strada Petőfi Sándor 79, Dumbrăvița
Telefon:
Website:

[…] ce alte arome de înghețată ați încercat de la ei? Tweet !function(d,s,id){var […]

[…] uitat să vă zic că la Casa Bunicii au o socată delicioasă, numai bună să îți amintească de momentele copilăriei. Noi cu asta ne-am potolit setea și […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul