Prânzul la Casa Voastră! O variantă de luat în seamă!

Casa Voastră
Timișoara

Mai fusesem la Casa Voastră în urmă cu 2 ani, cred, chiar imediat după deschiderea restaurantului dar, cum atunci era toamnă, nu avusesem plăcerea de a mă bucura şi de terasa lor. Ceea ce am reuşit să fac acum câteva zile.

De la început trebuie să ştiţi că terasa localului este umbroasă şi răcoroasă, înconjurată de iarbă, copaci, viţă de vie, dar şi un mic bazin cu apă. Totul este perfect pentru o zi caniculară de vară. Ce mi-a mai plăcut mie sunt diversele separeuri aranjate pe terasă, astfel încât poţi lua prânzul liniştit, ferit de ochii vecinilor. O idee foarte bună pe care nu am mai întâlnit-o pusă în practică la alte restaurante din Timişoara.

terasa Casa Voastra

Separeu Casa Voastra

Terasa detaliu Casa Voastra

Fantana Casa Voastra

Acum, despre meniu pot să vă spun că este foarte bogat, cu tot ce vă poate pofti inima, de la gustări reci şi calde, ciorbe şi supe, mâncăruri gătite sau fripturi, până la paste, pizza şi, bineînţeles, deserturi variate. La toate astea se adaugă şi diverse băuturi, cu şi fără alcool, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Meniu Casa Voastra

La momentul vizitei despre care povestesc, eu am degustat o limonadă care a fost foarte bună, cu multe lămâi și, ceea ce era vital având în vedere temperatura de afară, multe cuburi de gheaţă. La partea de mâncare, mi-au surâs bruschetele cu roşii, oregano, usturoi şi ulei de măsline, iar apoi o porţie de somon la grătar, sos meuniere cu capere şi cartofi natur (La rugămintea mea adresată chelnerului, garnitura a fost schimbată din ciuperci umplute în cartofi natur. O bilă albă pentru adaptabilitate la cerinţele clienților!)

Limonada Casa Voiastra

Bruschetele au sosit suficient de repede şi au fost gustoase. Am apreciat feliuţele foarte subţiri de pâine, astfel încât am putut savura aroma cubuleţelor de roşii îmbogăţită cu parfumul de oregano, fără a mă simţi plină după aceea. Dacă ar fi ceva de reproşat, ar fi lipsa sării de pe roşii dar, până la urmă, condimentarea felurilor de mâncare ţine de fiecare în parte şi deci, am rezolvat rapid.

Bruschete bune Casa Voastra

Bruschete Casa Voastra

Bruschete delicioase Casa Voastra

Felul principal, din poză, a fost de-a dreptul senzaţional. Somonul a fost foarte bine gătit, proaspăt, cu un gust excelent, care se topea în gură. Mi-a plăcut mult şi sosul cu capere care îl însoţea şi completa, ca şi garnitura de cartofi natur. Per total, una dintre cele mai bune combinaţii somon – garnitură pe care le-am gustat vreodată şi care mă va face să mă întorc la Casa Voastră.

Cartofi Casa Voastra

Somon Casa Voastra

Somon Bun Casa Voastra

Somon cu Cartofi Casa Voastra

Somon cu sos Casa Voastra

Somon Plim Plan Casa Voastra

După atâtea bunătăți să nu uit să vă spun câte ceva și despre prețuri:

  • Bruschete cu roșii (200 g) : 4,4 Ron;
  • Somon cu sos capere și cartofi natur (150 g) – 33 Ron.

Despre serviciu nu am nimic negativ de spus. Cred că, având în vedere timpii de pregătire aferenţi felurilor comandate de mine şi aglomerarea terasei specifică orei prânzului (restaurantul oferă şi meniul zilei savurat de destul de mulţi oameni în ziua vizitei mele), totul a fost în ordine.
În concluzie, vă recomand şi vouă să faceţi o vizită terasei Casa Voastră şi sigur nu veţi fi dezamăgiţi, atât din punctul de vedere al ambianţei, cât şi, mai ales, al felurilor de mâncare din meniu.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Casa Voastră

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul