Gulaș vânătoresc în stilul propus de Restaurant Yugoslavia

Restaurant Yugoslavia
Timișoara

La prima vizită la restaurantul Yugoslavia au fost multe preparate care m-au încântat și care mi-au tras cu ochiul.

Astăzi revin și vă spun despre un produs ales spre degustare, care a avut câștig de cauză datorită ingredientelor conținute.

Sunt puține restaurante în Timișoara unde poți comanda carne de vânat. Mi-a plăcut să văd că acest preparat avea în compoziție fie carne de iepure, fie de mistreț sau căprioară.

Bun, am lansat comanda și până să sosească am mai putut constata că la Restaurant Yugoslavia e destul de atentă lumea la detalii. Printre ele, pot enumera șervețele în culorile steagului, vase de ceramică, tablouri de demult și alte cele, pe care ar fi bine să mergeți să le observați fiecare. Pentru ziua de vineri vă sugerez să vă faceți rezervare, deoarece din ce am înțeles e cam plin fiindcă e Seară Sârbească și lumea merge să se petreacă (bine și face!).

Interior scaune Restaurant Yugoslavia

Vase Ceramica Restaurant Yugoslavia

Gulaș vânătoresc și murături

Se pare că am fost norocoasă și dragul de bucătar s-a gândit să facă o mixtură, astfel, acest gulaș avea carne de iepure și mistreț. A venit cam în 12 minute de la lansarea comenzii și era frumos prezentat și foarte fierbinte. Poate puțin cam fierbinte.
Combinația a fost una foarte bună, carnea nu era prea tare, era tăiată în bucăți potrivite și sosul era ce trebuie. Adică, parcă îți venea să mai lași puțin din el la sfârșit, ca să îl mănânci doar cu pâine.
Erau și gălușcuțele clasice, care parcă se potrivesc la acest gen de mâncare, gălușcuțe care nu erau foarte tari, dar suficient de tari. Mi-a plăcut prezența pătrunjelului proaspăt.
Ce mai, a fost o alegere reușită.
Despre murături pot spune că au fost bune, dar nu m-au dat pe spate, de aceea, cred că data viitoare aleg altceva pe post de salată.

Gulas Restaurant Yugoslavia

Gulas vanatoresc Yugoslavia

Gulas vanatoresc Restaurant Yugoslavia

Muraturi preparate Restaurant YUgoslavia

Prețuri și servire

Eu am avut parte de o servire foarte la fix, foarte promptă și, se observa mereu dacă ceva lipsește de la masă. De exemplu, când apa a fost aproape gata, am fost întrebată dacă mai doresc cumva o nouă sticlă.
Prețurile, stiu, am mai spus, dar mi se par de bun simț. Adică e genul de restaurant la care oricine își permite să iasă.
Pentru ce am comandat, cam așa a fost:

  •  Gulaș vânătoresc (350 g): 20 Ron;
  • Murături asortate (200 g): 6 Ron.

Ce mai, mie una chiar îmi place la restaurant Yugoslavia. Mai îmi place și că acolo am găsit specificele condimente picante din Serbia, condimente așezate drăguț pe fiecare masă.

Condimente Restaurant Yugoslavia

Restaurantul Yugoslavia e un restaurant de nișă, adresat în special iubitorilor de Serbia, de mâncare specifică, mâncare cu multă carne și în porții cam spre foarte mari.

E genul de restaurant pe care dacă ești cu adevărat curios să îl descoperi, te duci într-o seară cu prietenii și nu îți dai un interval de timp cât vei petrece acolo, deoarece știi când ajungi, dar nu poți garanta și întoarcerea. Restaurantul Yugoslavia are farmecul lui pe care, dacă ești cu drag de Serbia și cunoști câte puțin despre acest popor, cu siguranță îl vei înțelege.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Yugoslavia

Adresă:
str. Protopop G. Dragomir nr. 10
Telefon:

[…] plus aveau și condimentele super picante, pe care le puteai solicita la fiecare sandwich în […]

[…] Porția a fost una chiar mare și mâncarea s-a păstrat caldă datorită modului de depozitare. […]

[…] o gamă variată, potrivită unui hotel de 4 stele. Aici veți găsi diferite feluri principale din carne ve vânat, paste în mix-uri inedite, salate delicioase, dar și pui sau porc în rețete mai deosebite. […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul