Lasagna delicioasă la Bella Italia

Bella Italia
Timișoara

În ultima vreme, singurul loc unde am reușit să ajung la ora prânzului sau cinei a fost Food Court-ul din Mall datorită apropierii de casă și faptului că mereu găseam și altele de făcut acolo, gen cumpărături sau întâlniri cu prietenii.

Aproape mereu m-au atras mâncărurile gătite românești dar, într-o zi, am fost tentantă să încerc felurile oferite de Bella Italia, mai ales că au o gamă mare de preparate italiene (pizza și paste cu diferite umpluturi, sosuri și ingrediente, alături de variate băuturi răcoritoare și deserturi) la prețuri foarte accesibile (au oferte formate din pizza sau paste alături de un suc sau o apă mică la prețuri începând cu 11 lei).

Preturi Bella Italia

Astfel, după ce am dat comanda, formată din lasagna și o apă plată (12,9 lei), am așteptat puțin (10 minute, cred, oricum vorbeam cu prietena cu care eram și nu am simțit când trece timpul) și am văzut că tava mea era pregătită. Trebuie să spun că sunt mare fan lasagna și am tendința să o încerc oriunde merg. Uneori am avut surpriza neplăcută să dau peste foi de paste nefăcute, umplutură congelată sau altele dar, de această dată, lasagna mea a venit fierbinte, proaspăt scoasă din cuptor, și totul era perfect, de la condimente la timpul de gătire. Am apreciat în mod deosebit cantitatea mare de cașcaval (sau mozzarella, nu mi-am dat seama) și îmbinarea armonioasă de gusturi dintre acesta și sosul de carne tocată și roșii. Cantitatea a fost îndestulătoare (400 g, cred) și mi-a făcut plăcere să devorez întreaga lasagna din care ieșeau aburi îmbietori.

Lasagna Bella Italia

Lasagna cu mozzarella Bella Italia

Detaliu Lasagna Bella Italia

Portiune Lasagna Bella Italia

Bella Italia Lasagna

Despre mese, curățenie, servire, nu pot spune prea multe deoarece toată lumea mănâncă în sala comună a Food Court-ului dar, cu siguranță pot afirma că Bella Italia are cea mai bună lasagna.

Într-un cuvânt, vă recomand și vouă să nu ocoliți Bella Italia atunci când mergeți în Mall și vreți să încercați feluri italiene autentice, proaspete și bine gătite. Nu veți regreta!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Bella Italia

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Comentarii

bungee

10 December 2013 at 17:48

Am mancat de cateva ori la ei si mi se pare ca atat lasagna cat si pizza sunt produse semipreparate, in momentul cand lansezi comanda, doar se incalzesc in cuptor. Nu are rost sa vorbiti despre Bella Italia in superlative, este doar un fast-food cu raport pret/calitate destul de ok. Daca nu ar fi asa nici lasagna nu ar fi fost servita intr-o cutie de aluminiu de unica folosinta.

Victor

11 December 2013 at 10:14

Lasagna in general dureaza foarte mult sa fie pregatita, se poate monta un ragu+restul componentelor si da la cuptor repede vreo 15-20min dar oricum dureaza. Sa stii in schimb ca la fel ca la sarmale sau alte preparate nu prea exista diferenta intre o lasagna incalzita sau una decongelata. Ca fapt divers, lasagna oricum se face > raceste > reincalzeste ca sa se lege altfel nu prea poti sa o tai in tava. Nu gasesc astea ca scuze, personal nu pot sa mananc din cutii de aluminiu si nici nu pot spune ca arata foarte atragator bucata aia de lasagna, dar, faptul ca e semipreparata, pentru o lasagna, nu e o problema deloc.

    Bungee

    11 December 2013 at 15:23

    Pe mine m-a deranjat afirmatia: “Bella Italia are cea mai bună lasagna”. Nu e corect sa scrii asa ceva, ca si cum ai spune ca McDonald’s are cel mai bun hamburger. Am mancat la ei lasagna si nu mi-a parut rau , pentru ca stiam ca sunt la un fast-food si nu pot sa am pretentie la calitatea unui restaurant. De aceea nici nu am comentat ca lasagna lor nu are sos bechamel.
    Pe de alta parte intre mancare proaspata si decongelata sa stii ca exista diferenta enorma la toate capitolele, ca si miros, gust, textura. Nu cred ca exista vreo mancare la care procesul de congelare nu ar afecta calitatea.

Victor

24 December 2013 at 9:41

Eu nu am sustinut niciodata ca produsul nu sufera calitativ atunci cand e congelat, doar ca in cazul lasagnei clasice, aceste diferente nu pot fi percepute de un consumator nici macar unul exigent, si sunt dispus sa “put my money where my mouth is”. Si sa stii ca inclusiv in Italia se serveste lasagna congelata pentru ca dupa cum spuneam, se poate fara nici o diferenta remarcabila.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul