Sandwich-uri, salate și wafe la noul Yamy Bistro

Yamy Bistro
Timișoara

Când am descoperit Suppa Bar, am văzut fix lângă o ușă plăcut colorată pe care scria Yamy Bistro. Ei bine, deoarece nu prea mai puteam consuma nimic în acea după-masă, am pus locul respectiv pe lista de localuri unde vrem să ajungem. Zis și făcut, încât nu mult după descoperire am ajuns la Yamy Bistro.

Prima mea impresie când am intrat a fost de căldură și veselie. Impresia mi s-a confirmat, deoarece lumea de acolo chiar știe să zâmbească, să vorbească frumos, să te servească cu plăcere, să aibă răbdare și să îți facă și recomandări. Acum drept e, când am ajuns noi, nu era foarte multă lume, dar am putut observa că aceeași atenție și zâmbet acordă fiecărui client în parte.

Locul nu este foarte mare, e simpluț decorat, dar are o tablă, care arată foarte bine, cu toate produsele, e scris cu litere de tipar și toată lumea poate alege ușor. Există salate și sandwich-uri și wafe, plus cafea, ceai și alte cele băuturi. Cam așa arată locul cu pricina și din oferta lor, Nuți a ales un Green Apple, iar eu, o salată Yamy Fit și Waffle Wild Brussel.

 Yamy Bistro

Tabla Yamy Bistro

Green Apple

Sandwich-ul în varianta originală conține ciabatta, piept de pui grill, mozzarela, salată, măr, muștar, maioneză. Deoarece nu mai era piept de pui la grill, acesta a fost înlocuit cu pastramă de pui. Nuți a putut alege între ciabatta cu măsline sau fără măsline. A ales ciabatta cu măsline. Erau măsline verzi folosite în această ciabatta, care se combinau numai bine cu restul ingredientelor. S-a mai cerut și să fie mai puțină maioneză, iar, dacă se poate, să se adauge câteva felii de roșie. Zis și făcut. Concluzia este următoarea: a fost un sandwich bun, suficient de sățios, cu unele ingrediente îndrăznețe (mărul), dar toate se potriveau. Dacă ar fi fost pieptul de pui în loc de pastramă, ar fi fost un sandwich ce duce spre extraordinar de bun.

Sandwich Green Apple Yamy Bistro

Detaliu sandwich Green Apple

Green Apple si Yamy Fit Yamy Bistro

Yamy Fit

Am vrut o salată cu legume și mi s-a propus să aleg Yamy Fit. Bun, așa să fie. Salata are castraveți, ardei kapia, măsline negre feliate, morcov, mix de salată verde, brânză feta, roșii, măr verde, nuci tocate și dressing. Dressing-ul e o combinație de ulei de măsline cu condimente, usturoi, lămâie și ar putea fi puțin mai mult pus în salată deoarece e chiar bun. A fost o combinație bună și proaspătă, chiar sățioasă. Mi-a plăcut prezența mărului în salată. În combinație cu brânza și roșiile venea numai bine. Am putut observa și prezența semințelor de floarea soarelui și mai puțin a nucilor. Cred că s-a făcut o rocadă, dar una plăcută. Recomand această salată.

Yamy Fit

Salata Yamy Fit Yamy Bistro

Detaliu salata Yamy Fit

Waffle Wild Brussel

Cred că denumirea de wild vine de la fructele de pădure folosite, iar Brussel este cam evident, doar Belgia e destinația ideală dacă vrei să descoperi ce sunt wafele.
Mi-a plăcut mult prezentarea și faptul că nu s-au zgârcit la fructele de pădure. Erau din plin, fiecare mic pătrățel din wafă era plin de fructe de pădure. În mod normal wafa e servită cu mai multă frișcă, dar eu am cerut să fie doar așa acolo, nefiind o mare fană de frișcă. E foarte bună wafa, cred că de era puțin, puțin mai caldă, mi-ar fi plăcut enorm.

Wafe Yamy Bistro

Wafa fructe de padure Yamy Bistro

Detaliu wafa fructe de padure Yamy Bistro

Prețuri și servire

Prețurile sunt destul de normale, mai ales pentru zona în care este amplasat Yamy Bistro (Str. Emanoil Ungureanu, Nr. 17).

  • Green Apple (300 g): 10 lei;
  • Yamy Fit (400 g): 9 lei;
  • Waffe Wild Brussel: 10 lei (poate e puțin mai scump, dar e bun).

Servirea este una amabilă, relaxată, dar eficientă.

Mie una mi-a plăcut la Yamy Bistro și îl recomand ca unul dintre localurile numai bune pentru un prânz rapid, o cină lejeră sau o ieșire cu prietenii.

Voi ce părere aveți? Ați încercat ceva de la ei?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Yamy Bistro

Adresă:
Str. Emanoil Ungureanu Nr. 17
Telefon:
Website:

[…] că nu m-am jucat cu nervii lor mai mult decât era nevoie. Am comandat Chicken Italian Ciabatta, sandwich-ul meu preferat de la Enjoy. Cu un gramaj de 300 de grame și o ciabatta mare și sățioasă, […]

[…] luați prânzul sau măcar o gustare la ei și apoi reveniți aici să-mi dați dreptate. Cei de la Foodcrew  s-au convins deja, vedeți și la ei ce și […]

[…] luați prânzul sau măcar o gustare la ei și apoi reveniți aici să-mi dați dreptate. Cei de la Foodcrew  s-au convins deja, vedeți și la ei ce și […]

Comentarii

eduard

18 March 2014 at 17:10

Am mancat si baut la Yamy bistro, a fost intradevar totul foarte frumos si bun, o servire excelenta cu un personal tanar si placut,si mai ales o muzica placuta care plutea pur si simplu prin incapere. Un calificativ dupa mine ar fi un 10-+

    Nuți Foame

    20 March 2014 at 10:12

    Ne bucurăm că și tu ai avut o experiență frumoasă acolo. 😀 Și nouă ne-a plăcut mult de tot și o să revenim cu siguranță!

Vlad

21 March 2014 at 2:30

Am fos si eu ca am vazut in pozele voastre ca au America BLT, si eram curios sa vad ce si cum , mai ales ca am vazut BLT doar la subway
Personal e foarte eager to please you si te intreaba de ce si cum ti a placut, foarte saritor.Revenind la sandvich, a fost bun, avea bacon din ala fain prajit, ce rosii , salata, si cred ca era si maioneza si ceva mustar, dar e miiiiic, si la banii aia sincer nu se merita. Ca si gramaj din meniu e cat unul mare de la sandvich factory da sincer mie imi parea mai skinny la cat de mica era chifla.Ca referinta eu ca sa ma satur manc de obice 3 jumatati de la sandvich factory sau unul mare si unul mic de la Lucas.La asta am simtit ca as fi putut manca 4 lejer si sa mai ramana.Si la 9 Lei cat e….e totusi….Dar revenind….fiind un fan al sandvichurile, mai au si alte variante care din descriere par interesante, asa ca probabil voi reveni doar sa le incerc, si in rest poate ocazional….

    Nuți Foame

    21 March 2014 at 12:53

    Măi eu îți zic sincer că pentru mine, ca fată, a fost o porție suficientă. Dar bineînțeles, aportul caloric e diferit și probabil voi băieții aveți nevoie de un gramaj mai mare să vă săturați. Acum, dacă e să compar cu The Sandwich Factory, cele de acolo îmi plac foarte mult dar după un sandwich de acolo îmi e foame la maxim două ore.

    Cele mai sățioase rămân după părerea mea cele de la Enjoy. Ai încercat acolo? Par mici pentru că ciabatta nu e mare, dar sunt foarte sățioase. 🙂

Paul

22 September 2014 at 9:24

Mancarea e foarte buna si de fiecare data cand am fost acolo mi-a lasat impresia ca este proaspata si cred ca asa si este. Este un loc unde merg cu placere, atmosfera este placuta. Combinatia cea mai buna cred ca e sandwich-ul aligator vs chicken + o salata mini yamy fit. Mie imi este suficient pt oricare masa din zi.

Din pacate locuri ca si Yamy Bistro inca nu sunt apreciate la adevarata valoare, pentru ca noi, romanii, “consumam” cantitate si nu calitate.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul