Chicken veggie – gustul de vară de la The Sandwich Factory

The Sandwich Factory
Timișoara

Se pare că cei de la The Sandwich Factory își mențin plăcutul obicei și, în fiecare sezon, propun un sandwich nou. Sandwich-urile speciale propuse de ei, încearcă să surprindă ceva din caracteristicile fiecărui sezon.

Cum suntem în plină vară, cel puțin calendaristic, eram curioasă ce sandwich va fi. Am văzut la ei pe facebook noul sandwich, arăta bine și am zis că merită încercat.

Zis și făcut. Am ajuns acolo cam pe la ora 14:15 și a fost rapid să fac comanda, deoarece știam ce voiam.

Chicken Veggie

Sandwich-ul conține, dovlecei, morcovi, vinete, ardei, ceapă, toate trase la tigaie. E o abundeță de legume proaspete, caracteristică a verii. La această compoziție, se adaugă în baghetă piept de pui, pătrunjel, leuștean, sosul casei și varză roșie proaspătă. Am observat de ceva vreme că sunt  mai mari baghetele folosite, iar acest lucru s-a confirmat și acum. Un punct în plus se acordă pentru menținerea sandwich-urilor la același preț și calitate, chiar dacă baghetele s-au mărit.

Revin la vedeta verii. Legumele erau pregătite deja și, după ce bagheta este încălzită, se adaugă legumele, pieptul de pui, condimentele și varza. E un sandwich semi-rece, pentru a se potrivi mai bine cu vara, așa mi s-a explicat și da, vara nu prea îți vine să mănânci mâncare caldă.

Chicken veggie e un sandwich cu totul diferit. Știți clasica mâncare de vară, pe numele ei de ghiveci sau poate, o cunoasteți sub numele de tocăniță de legume? Ei bine, la așa ceva să vă așteptați. E un gust de legume proaspete, făcute la tigaie, dar  mai spre ideea de tocăniță și nu de grătar. Pătrunjelul și leușteanul, prin simplu fapt că sunt proaspete, sugerează și mai bine ideea de vară. Pieptul de pui se combină foarte bine cu legume și este în cantitate suficientă.

Mi-a mai plăcut mult că nu erau și roșii în sandwich. Nu sunt o mare fană a combinației piept de pui și roșii. Am mai apreciat și varza roșie. Mi-a plăcut că era crudă, mi-a plăcut că s-a ales varianta de varză roșie și nu s-a mers pe clasic și mi-ar fi plăcut să fie mai multă. Despre dressing pot spune că este unul finuț, care nu s-a simțit ca fiind predominant, dar care lega totul.

the sandwich factory

chicken veggie sandwich

chicken veggie

veggie chicken sandwich

sandwich

sandwich nou the sandwich factory

sandwich cu pui

noutate de la the sandwich factory

Prețuri și servire

Vedeta verii, pe numele de Chicken Veggie și-a făcut debutul la prețul de 11,5 lei. Pentru mine porția a fost arhisuficientă și foarte sățioasă, deci, își justifică prețul.
Despre servire pot spune că a fost una rapidă și la obiect, dar foarte mecanică. Cam prea mecanică după gustul meu. Pentru genul de loc cum e The Sandwich Factory, parcă nu ar strica să fie mai multă energie și elan.

Din punctul meu de vedere, Chicken Veggie e un altfel de sandwich. E un sandwich ușor, dar cu un gust interesant care se impune. E un sandwich care te duce cu gândul la mâncarea bunicii, dar în varianta actualizată, modernizată. Rămân în continuare fană The Sandwich Factory și îmi place ideea lor cu privire la un sandwich nou pentru fiecare sezon. Sper să o mențină în continuare.

Voi ce părere aveți? Ați încercat noul sandwich?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] la The Sandwich Factory e faptul că  fiecare anotimp are vedeta lui. Pentru vară, pe lângă Chicken veggie, fiind un anotimp al salatelor, a apărut și această salată vedetă. Veți spune, poate, de ce […]

Comentarii

Vlad

24 June 2014 at 2:43

E bun, l-am gustat si eu, ca si completari as zice ca mixul de legume o da mai inspre zacusca.Si desi din punctul meu de vedere nu e minus mega major as mai pomenii si ca totusi sandvichul e mai uleios decat celalte[asta comparand petele lasat pe ambalaj cand iau la pachet de acest sandvich fata de celelatle, pana la urma logic poate sa fie asa, avadn in vedere ca avem si sos si legume trase la tigaie

    Migdala Sarata

    1 July 2014 at 10:29

    Da, sunt întru totul de acord cu completările tale. Am avut cam aceeași părere cu privire la gustul de zacuscă, mă bucur și mulțumesc că ai menționat tu.Cât despre uleios sau nu, ai dreptate, e puțin mai uleios, dar nu e neplăcut 🙂 . Mulțumesc mult de completări, data viitoare voi lua în calcul și aspectul de uleios 🙂 .

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul