Să mâncăm cu Jamie @ Jamie’s Italian – Angel

Jamie's Italian Angel
Londra

După cum v-am povestit deja, am avut ocazia să mâncăm într-un restaurant de-al lui Jamie Oliver. Şi pentru că ne-a plăcut aşa de mult, ne-am dus încă o dată. De data asta tot la Jamie’s Italian, dar la locaţia Angel.

Pentru că am ajuns mai devreme, pe la şapte seara, şi pentru că nu era chiar ultra-central, restaurantul avea mai multe mese libere decât cel de data trecută. Cu toate acestea, noi făcuserăm rezervare dinainte, ca să fim siguri că nu mai aşteptăm să se elibereze o masă.

jamies italian angel london

jamies italian angel londra

jamies italian angel

Jamies

jamies londra

Am fost întâmpinaţi şi serviţi de nişte chelneri excesiv de simpatici şi serviabili, aşa că nu am decât cuvinte de laudă la adresa servirii. Aşa cum, de altfel, am şi la adresa mâncării. Spre deosebire de data trecută, nu am mai mâncat aşa târziu seara. În plus, am ales nişte preparate mai uşoare.

jamie oliver restaurant

Împreună cu partenerul gurmand, am luat aşa: o porţie din Fish of the day (peştele zilei) cu salată de rucola, o porţie de Honeycomb Cannelloni Trio, un coş de pâine artizanală, un pahar de vin roşu şi unul de vin alb şi un desert pe bază de iaurt şi căpşuni.

Honeycomb Cannelloni Trio au fost excelente. Săţioase, dar uşoare în acelaşi timp. Au fost umplute cu trei feluri de pastă: vinete şi roşii uscate, dovleac, ricotta şi spanac, fiind acompaniate de un sos pe bază de ulei, roşii şi topping de brânză. Au mers excelent cu paharul de vin roşu.

pranz in londra

Fish of the day s-a nimerit să fie calcan. Preparat cu midii şi un sos alb cu vin, a fost foarte gustos alături de salata de rucola şi pâinea artizanală. Completat de un pahar de vin alb, este o cină perfectă şi uşoară, de care comeseanul s-a declarat încântat.

fructe de mare

rucola

Platoul cu pâine artizanală nu putea să nu fie deosebit, având în vedere că ne aflam la Jamie’s. De fapt nu conţinea doar pâine propriu-zisă, ci şi produse de panificaţie, care erau, fiecare, foarte gustoase. Au fost servite alături de ceva ulei de măsline şi ceva ulei picant, putând fi consumate ca garnitură la mâncare sau doar aşa, ca gustare.

paine

jamies london

Deşi eram deja sătui, chlenerul ne-a tentat cu un desert pe care nu l-am putut refuza. Mai ales că ne-a recomandat ceva foarte uşor, care se potrivea de minune cu caracterul light al mesei. Astfel, am luat un desert pe bază de frozen yoghurt, macerat de căpşuni cu suc de soc şi de lămâie şi un crisp cu seminţe de mac. Toată combinaţia a fost foarte gustoasă şi, cel mai important în acel moment, foarte uşoară şi răcoritoare.

desert

desert jamies

Ca şi costuri, avem aşa:

  • fish of the day: 13,25 lire;
  • salată de rucola: 3,55;
  • pâine artizanală: 4,00 lire;
  • cannelloni: 11,45 lire;
  • vin alb/roşu la pahar de 175 ml: 5,25 lire:
  • desert cu iaurt şi căpşuni: 5,95 lire.

La fel ca data trecută, vă spun că mi se par preţuri corecte pentru ce primeşti. Nu e nici ieftin, ca să fim sinceri, dar nici exagerat de scump, având în vedere ceea ce primeşti pentru banii daţi.

Personal, Savarina vă recomandă să treceţi pe la Jamie’s dacă aveţi ocazia. Jamie’s Italian – Angel are o vedere frumoasă prin geamurile mari de sticlă, dar şi un bar mare, imediat cum intri, separat de zona de luat masa, unde se adună localnicii după lucru. Atmosfera este foarte faină, aşa că nu vă rămâne decât să vedeţi şi să ne spuneţi cum vi se pare.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Jamie's Italian Angel

Adresă:
Islington 409-411 St John Street, North Retail, Angel Building
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul