Salata Tokio de la The Sandwich Factory sau cum ajungi să-ți placă mango

The Sandwich Factory
Timișoara

Despre The Sandwich Factory și cât de mult îmi plac produsele de acolo, am tot scris. De la sandwich-uri la salată, le-am tot încercat și v-am povestit cam cât de delicioase sunt. Prezentarea locului am făcut-o încă de la început, de mai bine de un an și ceva. Bun, atunci ce aș vrea să vă spun astăzi?

Astăzi va fi despre o altă salată vedetă de la The Sandwich Factory, Salata Tokio. Vara a început cu această salată. Dacă e un lucru care îmi place mult la The Sandwich Factory e faptul că  fiecare anotimp are vedeta lui. Pentru vară, pe lângă Chicken veggie, fiind un anotimp al salatelor, a apărut și această salată vedetă. Veți spune, poate, de ce scriu abia acum despre această salată, când aproape vine toamna. Ei bine, un lucru rămâne nou pentru o persoană, până ce ajunge să facă cunoștință cu acel lucru. Am cam fost plecată în această vară (honeymoon 🙂 activated), dar cum voiam să-mi satisfac curiozitatea, am ajuns la The Sandwich Factory și am văzut afișul cu Salata Tokio. Văzut și comandat.

Salata Tokio The Sandwich factory

Salata Tokio

Conține mango. Încep cu el, fiindcă nu sunt o mare fană, dar eram curioasă cum e combinația de mango, pui, baby spanac, susan, semințe de floarea soarelui, parmezan și dressing. Uite așa am spus cam tot ce conține salata. Am ajuns acolo puțin după ora prânzului, nu era aglomerat. Am spus ce doresc și m-am așezat la o masă. Cam în 10 minute a și sosit salata. Mi-a plăcut prezentarea, semăna cu o floare cu multe petale, cel puțin așa mi-a lăsat mie impresia.  Începutul era promițător. Nu s-au zgârcit la parmezan și era și parmezan bun, bun. A fost o salată echilibrată, din punctul meu de vedere. O salată cu suficient de mult piept de pui, tăiat în bucăți potrivite, rumenit, dar nu crocant și tare. Mango era proaspăt, nu era prea copt sau prea verde. Dressing-ul pe bază de oțet balsamic a ajutat foarte mult această combinație. Porția e una suficient de mare (285 g), dar prin ingredientele propuse, mi se pare o salată ușoară, mai pe gustul fetelor. Mie una mi-a plăcut combinația și în această variantă, mi-a plăcut mult și mango. Recunosc, după ce am citit multiplele beneficii ale consumului de mango, cam știu ce voi lua de acum încolo când ajung la The Sandwich Factory. E o salată pe care recomand să o încerce și cei care nu sunt prea încântați de combinația fructe și carne.

Salata Tokio

Piept de Pui Salata Tokio The Sandwich Factory

Detaliu Salata Tokio THE Sandwich Factory

Mango SalatA Tokio

Final Salata Tokio

Prețuri și servire

Poate la început prețul pare cam mare, salata costă 16,5 Ron. Dar, făcând un calcul minim al ingredientelor care compun salata, prețul este unul justificat.

Despre servire, de data aceasta, pot spune de bine. A fost suficient de rapidă și la obiect. Îmi place când se acceptă critica și se aduc îmbunătățiri. Drept e, era un băiat nou. Până nu se formează o echipă de care să te știi mulțumit ca și patron, tot cauți.

Recomand această salată și da, în continuare rămân fan The Sandwich Factory. Ordinea preferințelor la mine este The Russian, Veggie&Tofu și Grilled Green Apple & Gruyere Cheese, iar la salate Grilled Chicken Salad și Tokio Salad (acestea sunt cam la același nivel).

Voi ce părere aveți, ați încercat salata Tokio? Care este topul vostru cu privire la produsele oferite de The Sandwich Factory?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] și cea din urmă, la recomandarea fermă a unor alți gurmanzi împătimiți, Pizza Tartufata. Pizza Vegetariană este mult mai interesantă decât în alte pizzerii Are vinete, ciuperci și dovlecei la grătar, […]

[…] găsește la alte localuri (chiar pot spune că e mai bună decât ce am băut prin alte țări). Salatele (cu ton, Pizzaiolo și caprese), pe care am avut plăcerea să le gust, sunt la fel de bune și în […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul