Pizzeria Due Fratelli din Oradea face cea mai bună pizza, nu doar din Oradea

Duo Fratelli
Oradea

Fiind din Oradea dar în același timp trăind în Timișoara, am considerat mereu că în Oradea mâncarea e mai bună, că ai de unde alege și că aproape oriunde mergi să mănânci în oraș, găsești ceva foarte bun.

Local

Pizzeria Due Fratelli este unul din acele locuri care m-a impresionat încă de la prima vizită. Restaurantul e foarte frumos amenajat și are o terasă încăpătoare, fiind chiar același loc unde funcționa înainte o altă pizzerie foarte dragă mie, Taifas – pentru cine își mai aduce aminte. Dar timpul a trecut și totul e schimbat în bine, părerea mea.

Meniu

În ziua când am făcut recenzia am reușit să degust trei tipuri de pizza, foarte bune toate de altfel, dar una singură mi-a rămas în minte drept cea mai gustoasă pizza pe care am mâncat-o până acum. Dar mai multe detalii vă dau în cele ce urmează.
Meniul este unul vast, iar în ceea ce privește secțiunea ”Pizza” este una în fața căreia stai mult și chiar nu știi ce să alegi. Pe lângă pizza găsești și alte preparate specifice unui restaurant cu specific Italian: secondi, paste, salate și desert.
Am mers fixați pe pizza și am ales, cu greu ce-i drept, o pizza Vegetariană, una de-a casei, Due Fratelli și cea din urmă, la recomandarea fermă a unor alți gurmanzi împătimiți, Pizza Tartufata.
Pizza Vegetariană este mult mai interesantă decât în alte pizzerii Are vinete, ciuperci și dovlecei la grătar, care alături de grana își transformă aroma într-un mod de-a dreptul surprinzător. Experiență interesantă pentru papilele mele gustative care în mod normal nu sunt atrase de pizza cu legume.

Pizza Vegetariana Due Fratelli
Pizza Due Fratelli conține, pe lângă sos de roșii și mozzarella, porcini, gorgonzola, șuncă și salam Milano. O pizza bună și interesantă dar care n-a putut să mă impresioneze pe deplin, tocmai din cauza celei din urmă, cea pe care mi-am comandat-o eu.

Pizza Due Fratelli
Da, e vorba de Pizza Tartufata, cea mai bună pizza degustată de mine de când mă știu. Are mozzarella de bivoliță, cremă de trufe, speck, ciuperci, scamoza și cherry și este efectiv cea mai bună combinație posibilă. Cu siguranță nu am cuvinte să explic exact cât de mult m-a încântat, iar singura posibilitate să înțelegeți ceea ce vreau să transmit este să mergeți și să vă convingeți singuri.

Pizza Tartufata Due Fratelli
Foarte plăcut impresionată am fost și de sosurile care sunt servite pentru a-ți ”cosmetiza” pizza: ardei iute, oregano și sos de roșii.

Sosuri Due Fratelli

Prețuri

Pizza Vegetariana – 20 lei, Pizza Due Fratelli – 23 lei iar Pizza Tartufata 26 de lei.
Sunt prețuri moderate și pot spune că pentru raportul calitate / preț sunt chiar foarte bune.

Recomand cu încredere Pizzeria Due Fratelli și eu una aștept cu drag să mă întorc acolo!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Duo Fratelli

Adresă:
Strada Roman Ciorogariu, Oradea
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul