Mic dejun la New Croco în Cluj

New Croco
Cluj Napoca

Toți cei care au fost măcar în vizită în Cluj-Napoca știu că străduțele înguste și abrupte ascund tot felul de surprize frumoase. De la cafenele inedite, la pub-uri cu stil sau restaurante cochete, cu siguranță veți găsi locații noi ce merită încercate. Așadar, într-o dimineață însorită am pornit la pas să găsim un loc bun pentru un mic dejun copios. Întâmplarea face că am trecut prin fața restaurantului New Croco. Cu geamuri mari, spații aerisite și multă, multă lumină, am zis că e un loc excelent să savurăm cafeaua. (fresh-ul în cazul nostru)

Ne-am așezat la o masă lângă geam și un chelner foarte amabil a și venit cu patru meniuri. Plăcut surprinse de diversitatea meniului, ne-a luat destul de mult timp până să reușim să comandăm. Aveau meniuri speciale pentru mic dejun, nelipsitele omlete, salate, aperitive, gustări calde, pizza, paste, probabil cam tot ce te-ai aștepta să găsești într-un restaurant-pizzerie.

meniu new croco

Comanda pentru mic dejun

Ne-am pus să dăm comanda, patru fete, patru gusturi diferite. Așadar, Nuți Foame a optat pentru un platou mic dejun rece și o porție de bruschete. A primit o porție impresioantă de două feluri de mezeluri, măsline negre, un ou firt, brânză și roșii. Totul proaspăt și foarte bun pentru o masă sățioasă.

aperitiv croco

bruschete

La un alt colț al mesei, Savarina Savuroasă se bucura de o salată Capresse cu mozzarella, roșii, busuioc și oregano. Lângă salată a comandat și o porție de fuccacia, care a venit călduță, pufoasă și grozav de gustoasă.

caprese

focaccia

Eu am mers pe ceva mai tradițional și am comandat o omletă cu bacon și cașcaval. Bun, suficient de mare, dar fără nimic special. Mi-ar fi plăcut să găsească ceva să o scoată din anonimat, dar a fost bine și așa.

omleta

Roxana, cealată prietenă care ne însoțea, a sărit puțin peste paginile cu mic dejun și a comandat o porție de cașcaval pane cu cartofi prăjiți. Chiar dacă cartofii au fost congelați, cașcavalul a fost foarte, foarte bun, iar Roxi chiar e fan cașcaval pane, deci știe ce vorbește. 🙂

cascaval pane

Servire

Chelnerul a fost destul de amabil, chiar dacă nu era extrem de zâmbăreț, a știut să ne recomande și să ne explice orice am întrebat legat de meniu. Comanda a venit relativ repede, ceea ce pentru un mic dejun e foarte important și ne-au adus toate preparatele în același timp și calde, exact cum trebuiau să fie.

Legat de prețuri, am plătit cam așa:

  • platoul aperitiv Croco – 11,5 lei
  • bruschetele cu roșii și măsline – 3,3 lei
  • salata Capresse – 15,5 lei
  • foccacia – 2,5 lei
  • omleta cu șuncă și cașcaval – 11 lei
  • cașcaval pane + cartofi prăjiți – 13,8 + 5 lei = 18,8 lei
  • fresh – 8.6 lei

Un total de 99,7 lei pentru un mic dejun de patru persoane. Nouă  ne-a plăcut și am fost mulțumite, am mâncat bine și ne-am bucurat de o locație luminoasă, atent decorată, puțin mai departe de agitația din centru.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

New Croco

Adresă:
Victor Babeș, Cluj-Napoca
Telefon:
Website:

[…] un deliciu pentru cei obișnuiți să mănânce bine la prima masă a zilei. Aș fi vrut să comand focaccia lângă, dar era mult prea dimineață și mi-au spus ca le ia prea mult să încălzească […]

[…] părea să fie multă lume înăuntru. Chiar așa era. La intrare te întâmpina un bufet plin de bunătăți cu multă lume trecând cu tava și farfuria pentru a-și alege preparatele preferate.  Au multe […]

Comentarii

Eu

18 November 2014 at 1:30

Pare senzationala mancarea la astia (la Croco). La Cluj cam peste tot mancarea este foarte buna si peste Timisoara! Dupa Bucuresti, e Clujul.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul