Haine noi pentru calitate constantă la Delicious Times

Delicious Times
Timișoara

Cred că toată lumea a aflat deja de noua locație a celor de la Delicious Times. Dacă totuși mai sunt care n-au prins vestea, vă spunem cam așa: Delicious Times este acum vis-a-vis de Cafeneaua Friends, pe strada Palanca.

Deoarece de ceva multă vreme ni s-a făcut dor de hamburgerii făcuți de ei și eram curioase dacă s-a păstrat calitatea și la noua locație, am pornit într-acolo. Am ajuns pe la ora prânzului și era destul de plin localul. Eu una, când văd un local plin, îl consider un semn bun. O să vă spun pe parcurs dacă s-a confirmat acest aspect.

Interior Delicious Times

Cum ne era foame, n-am stat mult pe gânduri și am dorit să comandăm. Am fost împreună cu Muffin Queen și am ales așa: un italian hamburger pentru Muffin și o ciorbă de fasole cu bacon, alături de un Avocado Club sandwich pentru mine.

Ciorbă de fasole cu bacon

Recunosc, era la meniul zilei și tare mi-a tras cu ochiul, fiindcă avea și tarhon. Nu sunt o fană declarată de tarhon, dar îmi place din când în când. Deoarece ciorba de fasole făcută în cantitate mai mare e întotdeauna bună, nu puteam să nu încerc. A ajuns repede comanda și mi-a plăcut mult aspectul ciorbei și mirosul. A fost o ciorbă foarte ușoară, deși nu ai crede, având în vedere combinația. Am apreciat că nu era lungită cu multă smântână, sau cu gălbenuș de ou, ci era pus totul în cantitate rafinată. Tarhonul era în prezență discretă, dar făcea bine legătura între toate elementele ciorbei. Două aspecte mai personale sunt legate de mărimea boabelor de fasole și de cantitatea de sare: ar fi fost foarte pe gustul meu ciorba dacă erau mai mari boabele și dacă era puțin mai multă sare (cred că nu era prea îndrăgostit bucătarul în acea zi). Pot spune că porția e una destul de mare și deja eram cam sătulă și pe deplin mulțumită. Totuși, a câștigat curiozitatea și am încercat și sandwich-ul comandat.

Ciorba de fasole Delicious Times

Ciorba de fasole cu morcovi Delicious Times

Avocado Club Sandwich

După nume, credeam că va fi ceva petrecere pentru fanii de avocado. Da, sandwich-ul conține avocado, dar nu pot spune neapărat că este vedeta. Combinația de ingrediente este foarte bine aleasă și se completează reciproc, poate de aici și numele de club, unde găsești câte ceva pentru toate gusturile. Sandwich-ul ales de mine conține: piept de pui, sos delicious, crispy bacon, cașcaval, avocado, roșii și salată verde. Toate vin puse împreună într-o ciabatta gustoasă. Mi-a plăcut că era ciabatta prăjită. O mică recomandare aș avea: poate pe viitor ar fi bine ca salată verde să fie mai mărunțită în sandwich. Cred că se mănâncă mai ușor și e mai aspectuos. Avocado mi s-a părut că era în cantitate suficientă, iar  cu crispy bacon nu s-a exagerat (foarte bine pentru mine, nefiind o foarte mare fană). E un sandwich foarte sățios, dar nu greoi.

Avocado Club Sandwich Delicious Times

Detaliu Sandwich Avocado Delicious Times

Italian Burger

Burger-ul încercat de Muffin Queen a venit la meniu cu cartofi prăjiți și o apă plată. În aceleași dimensiuni impresionante cu care ne-am obișnuit, i-a fost adjudecat rapid apelativul de deliciu pentru papilele gustative. Carnea bine gătită, cu gustul de grătar specific, a fost suculentă și gustoasă. Pâinea suficient de pufoasă cât să poți mușca burger-ul și să nu mascheze celelalte ingrediente. Rucola și roșiile au fost proaspete și sosul din abundență. Singura mențiune pe care Muffin a făcut-o a fost legată de sosul pesto, i-ar fi plăcut să se simtă mai tare. Am înțeles că avea un ușor iz de usturoi maioneza, dar părea mai degrabă un sos de usturoi decât o combinație de maioneză cu pesto și usturoi. Porția de cartofi e mare și merge la fix cu burger-ul. Oricum, am căzut de acord că sunt printre cei mai buni burgeri din oraș. Clasici și gustoși. Un mic detaliu remarcat: fiecare hamburger are steagul specific țării al cărei nume îl poartă.

Hamburger Italian Delicious Times

Hamburger Delicious Times

Prețuri și servire

Am găsit la noua locație, aceleași zâmbete calde și aceeași plăcută servire. A fost o servire promptă, poate puțin agitată, dar e normal la cât de plin era localul.
Pentru ce am servit noi, prețurile sunt acestea:
– Ciorba de fasole: 8 lei;
– Italian Hamburger (380 g): 17 lei. Dacă se alege varianta meniu, care include cartofi prăjiți și apă, se mai adaugă 6 lei.
– Avocado Club Sandwich (350 g): 15 lei.
Impresia finală este următoarea: precum proverbul “Lupul își schimbă părul, dar năravul ba”, ne bucurăm mult că Delicious Times a optat pentru o locație mult mai mare, dar ne bucurăm și mai mult că s-a păstrat calitatea cu care eram deja obișnuiți. Da, hamburgerii sunt în continuare la nivel înalt, mâncarea e bună, combinațiile gustoase și servirea pe măsură. Mie una ce nu îmi place deloc la Delicious Times e programul de lucru. Mi-ar placea mult să fie deschis și sâmbăta, sau până la ora 19:00. Pe de altă parte, recunosc, apreciez politica lor.
Totuși, se pare că s-au decis să compenseze cumva și vin cu o veste bună pentru noi: luna mai aduce posibilitatea de comandare a bunătăților de la Delicious Times și acasă, prin serviciul Catering Delicious, unde comanda minimă este de 100 de lei.
Noi rămânem la părerea noastră cum că e delicios tare la Delicious Times. Voi ce părere aveți? Ați fost la noua locație?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

Comentarii

eater

5 May 2015 at 17:03

Hello!
Am să mă abțin să comentez majoritatea aprecierilor voastre, dar nu pot să mă abțin la una dintre note: 4* la ambianță? WTF???

    Muffin Queen

    6 May 2015 at 10:46

    Hey! Putem să discutăm fiecare posibilă inadvertență dacă crezi că este necesar. 🙂 Trebuie să ai doar în calcul că recenziile noastre sunt experiențe personale, deci subiective. În ceea ce privește nota scăzută pt ambianță, acest lucru se datorează în primul rând lipsei de lumină naturală și în al doilea rând ventilației care nu reușește să îndepărteze tot mirosul de mâncare.

eater

8 May 2015 at 10:58

Muffin Queen, nu ne-am înțeles. Eu nu înțeleg cum le-ați dat atât de multe stele pentru ambianță, care e cam austeră și nu e nici măcar la fel de bună cum era cea de la vechiul spațiu. Vreți să spuneți că între La Strada sau Cheers și Delicious e o singură stea diferență? Come on…

    Muffin Queen

    8 May 2015 at 16:29

    Ok, măcar mergem spre aceeași direcție și suntem de acord că e un subiect la care mai au de lucru. Cât despre exemplele pe care le-ai oferit sunt din start pe alt concept și nu consider că merită comparate. La fel cum nu poți să compari un restaurant de 5 stele cu un bistro, e altceva. După cum spuneam, vorbim aici de lucruri subiective. Dar fiindcă suntem o comunitate deschisă, încurajăm cât mai multe păreri cu care să se identifice fiecare. Așadar, dacă consideri că părerea ta e diametral opusă, te invităm să ne trimiți o recenzie și cu drag arătăm și o altă perspectivă asupra lucrurilor.

    Simpatika

    8 May 2015 at 23:50

    Ceau!.. Hei, cand gasesti un spatiu mare si luminos pe Unirii te rog sa-i anunti pe cei de la Delicious Times!.. Ar fi interesati!

eater

13 May 2015 at 14:08

Muffin Queen, te rog să mă scuzi. E vina mea pentru faptul că nu am înțeles conceptul vostru. Nu mi-am dat seama ca sunt diferite categorii de stele, ele nu au valoare absolută. De fapt, din ceea ce înțeleg de la tine, există categorii de notare, iar ambianța lui Delicious Times nu poate fi comparată cu cea din La Strada sau din Wake Up, fiindcă sunt tipuri diferite de local. În acest caz, ar trebui specificat că notele sunt pentru respectiva categorie. Ceea ce se poate aplica pentru tot: 4/5 stele pentru mâncare la categoria bistro, 5/5 stele pentru servicii la categoria șaormărie etc. Doar că o să ajungem să dăm 5/5 stele pentru categoria ambianță bistro la demisol unde cântă muzică instrumentală și e deschis între 10 și 10, ceea ce e diferit de bistroul aflat la parter, unde e muzică vocală și meniurile sunt tipărite pe carton. Sper că înțelegi cât de aiurea e răspunsul „La fel cum nu poți să compari un restaurant de 5 stele cu un bistro, e altceva”. Actually, voi fix de aia sunteți aici, să faceți o comparație obiectivă bazată pe acelați sistem de valori. Fiindcă nu văd NICĂIERI specificat că notările sunt în funcție de specificul localului, de invsestiția în amenajare, al etajului la care se află sau al gradului de apropiere cu patronul. De unde să știu eu că Delicious Times și Casa Bunicii 2, aflat și ea la un subsol, sunt din categorii diferite în ochii voștri? Eu văd doar că au ambele 4* la ambianță, dar nu e corect deloc.

    Muffin Queen

    18 May 2015 at 10:49

    Dan, trebuie să înțelegi că nu încerc să te conving că notele mele sunt adevărul absolut. E bine că există și alte păreri, până la urmă de asta suntem aici, să ne dăm cu părerea. Legat de notare, ar fi ridicol să impunem un barem și să începem să avem o notare convențională. Până la urmă suntem într-o comunitate de amatori de mâncare bună, nu de critici culinari. Iar comparațiile pe care le-am menționat sunt strict legate de logica mea de notare, mi se pare absolut normal să aplic un filtru comparativ cu alte restaurante similare. Eu îmi mențin părerea despre Delicious Times, dar te invit să ți-o exprimi și tu. Până la urmă, se poate ca adevărul să fie undeva la mijloc. 🙂

Victor

18 May 2015 at 17:09

Mi s-a reprosat ca lucrand in domeniul gastronomic nu este etic sa critic alte locatii / afaceri. Bine, n-o sa o mai fac atat de des, poate imi voi gasi un alt mediu in care sa-mi dau cu parerea, totusi, am fost astazi, din nou dupa recenzia facuta de voi, sa le fac o vizita la Delicious Times.

Cu aceasta ocazie doresc sa-i multumesc si sa-i ofer o bere de ziua mea domnului Dan care imi impartaseste aceleasi frustrari.

Nu odata am ramas perplex de atitudinea si pozitia pe care aceasta comunitate o ia apropos de responsabilitatea ca formator de opinie, scriitori de recenzii, impartasitori de note… din burta cui preastimabilior?

Atata timp cat sute, mii sau zeci de mii de oameni va citesc recenziile, am putea sti si noi ce va coafeaza pe dumneavoastra, nu de alta, dar sa stim si noi sa ne aliniem cerintelor celor care vin sa ne dea note, daca un barem nu exista, macar asa un mic ghid de utilizare, o fituica, ceva acolo sa stim si noi: ce trebuie sa faci sa primesti note maxime de la foodcrew si care sunt criteriile dupa care se scad puncte, cate puncte se scad si asa mai departe.

Nu ne putem sustrage de la orice responsabilitate atata timp cat va asumati si exercitati dreptul la opinie.

Eu pot sa cred, nu trebuie sa inteleg, ca nu este etic sa postezi comentarii (sincere si corecte dealtfel) despre concurenta – eu macar am bunul simt sa le postez sub identitatea mea – dar totusi, sa incerci sa convingi publicul ca da, postezi recenzii, dai note, dar acestea defapt nu au un criteriu bine definit, nu au un barem, clasament, defapt valoare decat beletristica, dar te numesti dupa cum scrie in descriere:

“FoodCrew.ro este primul website de recenzii de restaurante din România. Recenziile publicate pe website reprezintă relatări realizate de către simpli clienţi, amatori de mâncat în oraş, scrise din perspectiva consumatorului pentru consumatori.”

Si sa nu iti asumi responsabilitate fata de cititori si clienti, mi se pare absurd, ba chiar de-a dreptul calomnios si mincinos.

Nu e prima oara, nici a doua oara si nici a treia oara, e cel putin a 10a oara cand citesc un review, ma duc la locul cu pricina si gasesc DEZASTRU. Ok, poate sunt eu ghinionist, poate nu am status de vedeta, poate ca pur si simplu am ceva pe fata, dar nici chiar aproape de fiecare data locatia pe care o gasesc nu e nici macar aproape de adevar.

Nu stiu sau tin minte sa fi vazut la vreo recenzie sau vreo categorie de notare, nota 0 sau 1 – eu am fost in locatii in care n-am primit pur si simplu ce-am comandat, in cazul asta, cum as putea sa dau mai mult de 0 pentru mancare? Sau daca-mi aduci o mancare incompleta, proasta, rece cand ea trebuie sa fie calda, prezentata execrabil, intr-o farfurie murdara, pahar de vin cu amprenta pe dinauntru, vas de lapte pentru cafea cu urme de cafea pe interior, ma minti in legatura cu modul de preparare, ma minti la gramaj, ma minti la ce-am comandat, ma minti la nota de plata… ce nota merita un asemenea specimen de local?

Si sa nu fiu pe langa subiect, la aproape 3 ore dupa ce am luat masa inca imi vine inca inapoi in gura asa zisul burger american care nu e mai mult de o pljeskavica cu gust de hering marinat, singurul lucru american la el fiind cat de tampita e combinatia de carne, legume si paine – care nu dezastruos de rea, e atat de uriasa incat m-a intimidat mai tare decat o stire despre micsorarea pensiilor pentru pensionari , doua quesadilla care cand le-am gustat mi-au dat lacrimile de nervi cat de fade, grase, neinspirate, insipide si cu ingrediente lipsa erau, iar tartar-ul de rosii cu ceapa rosie denumit in meniu “pico de gallo” – evident nici macar pe aceeasi strada cu acest preparat specific mexican – nu a reusit sa imbuneze farfuria mexicano-romaneasca-esec, si smantana-tip-iaurt-ca-ne-e-lene-sa-cautam-alta-mai-buna nu am inteles deloc ce rol mai avea pe farfuria plina de ulei de m-am intrebat daca dupa ce au gatit cele 100g de ciuperci de la mine din farfurie nu au ramas fara ulei de floarea soarelui ca fara ceapa sigur au ramas, singura leguma dealtfel pe langa ciuperci din cele doua quesadilla.
Trecand peste sentimentul ca din nou am fost furat, am terimnat de mancat si mi-am dat seama ca in restaurant era o atmosfera de inmormantare, ceva mai sobra si cu o muzica de fundal demna de o librarie a martorilor lui iehova. Totusi, nu m-am dat batut, si am incercat sa termin carafa mare si foarte frumoasa de limonada de capsuni – acuma, ca din greseala au blenduit un fresh de lamaie cu capsuni si juma de kil de zahar, as putea intelege, dar cand pui mana si simti ca se invarte greu paiul in carafa de limonada, deja te pui pe ganduri ca ceva nu-i in regula, sincer, m-am simtit mai agresat de violenta gustului de lamaie si usturimea in gat de la atata zahar, de la o limonada care ma asteptam sa fie mai buna decat e la suflet Dalai Lama si Maica Terezia la un loc, dar am gasit o zeama extrem de acida si mai dulce decat lacrimile unui pui de panda. Poate o juma de litru de apa intr-o carafa de 1l rezolva problema, dar cu indigestia pe cale sa loveasca m-am dat batut si am plecat acasa sa zac lovit ca de tramvai in pat pana am prins puteri sa dau putin cu pixu ca n-am mai rabdat.

    Muffin Queen

    18 May 2015 at 18:00

    Victor, mulțumim că ți-ai luat timp să ne lași un comentariu atât de detaliat, dar poate ar fi fost mai benefic să scrii direct recenzia. Nu e cazul să intrăm la insulte și polemici nesfârșite. Asta am încercat să vă spunem fiecăruia în parte, e o comunitate deschisă. Aveți o părere diferită de cea publicată, da-ți-ne de știre și o împărtășim cu toată lumea. Aici fiecare autor își asumă notele și criticile. Ai citat perfect, ele reflectă niște întâmplări ale unor simpli clienţi, amatori de mâncat în oraş. Motiv pentru care nu poți să stabilești un barem. Suntem mulți în spate și fiecăruia ne plac alte lucruri, nu pot eu sau niciun alt editor să impunem unui autor să dea note după un sistem prestabilit. E experiența fiecăruia, pe care o notează din burta lui, în funcție de cât de satisfăcute îi sunt papilele gustative. Fiecare experiență e unică, de aceea merită relatată, pentru că adevărul se află în cuantumul de informații adunate de la fiecare vizită. Până la urmă, lucrezi în domeniu și știi prea bine că publicul niciodată nu va fi deplin mulțumit. EU cred însă cu tărie că fiecare feedback primit de la noi, consumatorii de rând, poate să ajute un local să de dezvolte.

    Victor

    18 May 2015 at 18:58

    Inca odata, exista un sistem prestabilit, este graficul de la sfarsitul fiecarei recenzii unde sunt date note de la 0 la 5, impartit pe 5 categorii. Putina lume care frecventeaza un local o sa si lase o recenzie, evident, experientele difera si prin prisma subiectiva a fiecarui client si evident prin obisnuita lipsa de consistenta si consecventa de care dau dovada majoritatea localurilor de la noi.

    Dar oricat ati dori sa va sustrageti atunci cand e cazul de la responsabilitatea asumarii unei recenzii adevarul, la urma urmei este ca oricine de pe acest site, care posteaza si mai important noteaza experienta dintr-un local, trebuie sa-si asume rolul de formator de opinie.

    Nu are rost sa ne ascundem dupa batul de trestie, oricine citeste un review si vede notele pe care le acordati isi face o perere, o opinie despre locatia respectiva.

    Iar subita lipsa de cunostinta de cauza si profesionalism pe care o pretindeti in cazul in care cineva intreaba despre criteriile si modul de acordare a acestor note de la 0 sau 1 la 5 ma lasa perplex.

    Am convingerea ca Timisoara si Romania are nevoie de un site de recenzii gastronomice, de restaurant, dar mai corect si obiectiv.

    O adevarata comunitate subiectiva care formeaza o opinie de la client-la-client este TripAdvisor, dar acolo nota SE MODIFICA in functie de parerea si recenziile pe care clientii le lasa, aici… ma indoiesc!

Gura Mare

20 May 2015 at 11:22

De mai bine de 3 ani am pornit o cruciada sa gasesc cel mai bun burger. Am incercat toti burgerii din Timisoara, inclusiv pe cei wannabe burgeri, si de departe cei mai buni sunt cei de la Delicious Times.

Victor

21 May 2015 at 18:21

@Gura Mare,

In primul rand, da-mi voie sa spun din prima ca gusturile nu se discuta si ca mancarea, la fel ca orice alta arta, este subiectiva. Prin urmare, nu isi au sensul afirmatii de genul “cel mai bun”. Sunt exagerari care nu aduc prestigiu nimanui.

In al doilea rand, hai sa analizam ce constituie un burger bun, ce zici?

1. Carnea. Imperios necesara sa fie de calitate. Ceeace se serveste in Timisoara ca fiind carne de burger este, de fapt, o chiftea congelata cu un puternic gust de oaie. Sunt FOARTE putine locatii unde chiar gasesti carne adevarata. Delicious Times nu este una din ele, pe “testatelea”.

2. Chifla. Painea trebuie sa fie potrivita pentru burger. Ceeace gasesti in Timisoara, in cele mai multe cazuri, sunt chifle de Metro/Selgros/Auchan, prea pufoase si GIGANTICE. Eu vreau burger, nu pleskavica.

3. Ingrediente. Aici e o discutie infinita. Ce face un burger bun? Pai in primul rand sosurile. 95% din restaurantele care fac burgeri folosesc prefabricate, semipreparate. Ala-i standard de calitate? Sa bagi in tine chimicale? Prefer de O MIE DE ORI ceva natural, home made. Legumele… Toti arunca in burgeri o rosie, o salata si cam aia e. Din cele peste 300 de legume in lume, toti folosesc 2-3. Prin toti, ma refer la 95%, din nou.

Asa ca iarta-mi nesimtirea, dar cu tot respectul, daca tu reprezinti un site care se pretinde a fi un site specializat pe recenzii culinare, prefer sa-mi exclud restaurantul din orice forma de asociere cu un astfel de site, din motiv ca nu vreau sa daunez imaginii.

Mersi

    Gura Mare

    22 May 2015 at 12:06

    Victor, emailul tau imi zice ca reprezinti restaurantul La Strada. V-am gustat burgerii si slabuti rau de tot. Daca toti burgerii ar fi ca ai vostri, as renunta la burgeri.

    Cat despre subiectivisumul meu, am o trupa de aprox 10 prieteni care au tot testat burgerii din Timisoara alaturi de mine. Delicious Times a fost si alegerea lor pentru cel mai bun bistro cu burgeri din oras. Iar al vostru? #dezamagire

Simpatika

23 May 2015 at 14:21

Ioi, ioi, ioi… bine ca existi tu, copilasul de bani gata care isi da cu parerea la tot ce se intampla in Timisoara!.. Copile, Victor unde ai fost pana acum??. Sa ne inveti cum se gateste si cum se fac burgerii adevarati!

Pentru cultura ta generala cred ca cele mai bune chifle pentru burgeri sunt cele facute in brutarii.. nu cumparate congelate, poate cum faceti voi!… Inca nu v-am vizitat, dar dupa atitudinea ta urata nici nu-mi doresc!

Mi-am pierdut timpul si am citit cam ce ai scris.. cred ca sigur tu ai ceva daca doar tie ti se intampla sa nu fii servit ca lumea pe unde mergi dupa fiecare recenzie scrisa de foodcrew.

Eu iti propun ca fiecare informatie ce o ai sau o scri sa o verifici din minimum 3 surse… asa se face.. ca sa nu te faci de mirul lumii cand afirmi ceva!.. Si stai linistit ca nu esti singurul care ai umblat pe dincolo si ai vazut cum se face mancarea!.. Mai exista si alti bucatari care au fost pe dincolo si chiar gatesc, nu doar isi dau cu parerea cum faci tu!

Scuze pentru cei de la foodcrew ca ceea ce am zis nu-i legat foarte mult de mancare, dar prea multe aberatii scrise de cel care reprezinta La strada am citit mai sus!.. Urata imagine are La strada prin persoana ta.. pacat!… Ca localul arata fain, dar atitudinea ta este in extrema cealalta!!!

    Victor

    25 May 2015 at 19:52

    Ca mica paranteza, aici sunt 2 persoane diferite cu nume Victor care au postat.

    Deasemenea eu am vorbit despre experienta mea personala, subiectiva si opiniile mele in cunostinta de cauza, nu am nevoie de 3 surse ca sa afirm ceva daca era catre mine indreptat comentariul.

    Cat despre “copilas de bani gata”, daca pentru mine a fost dedicata descrierea, nu provin dintr-o familie instarita, lucrez de la 15 ani, am 22 de ani de scoala si nu m-am pus sa jignesc personal pe nimeni intr-un comentariu la o recenzie de restaurant.

    Pentru lectii de gatit, putem discuta in privat, sunt disponibil in timpul liber.

    Dupa cum am spus, nu stiu de ce patesc eu tot felu de calamitati, dar daca doresti, te invit sa luam masa impreuna de cateva ori si o sa-ti arat live ce patesc eu la masa de obicei.

Victor

25 May 2015 at 19:39

@Simpatika,

In primul rand nu am vrut sa te ofensez cu “atitudinea” mea. Din punctul meu de vedere este cu atat mai nociv sa nu fii pragmatic si sincer, decat sa te ascunzi dupa deget. Mi se pare mult mai constructiv sa punctezi acolo unde e cazul, indiferent cat de dur e adevarul, care btw, e subiectiv.

In al doilea rand, chiflele pe care le servim noi la burgeri SUNT chifle facute artizanal, de o brutarie din Timisoara, si am stat doua luni de zile sa ajungem la aceasta solutie. La fel ca si celalalte ingrediente, care au fost, la fel, alese cu FOARTE mare grija si atentie. Nimic nu e intamplator in burgerii nostri.

Nu imi dau seama unde am fost nesimtit, imi pare rau.

@Gura Mare,

Eu accept parerea ta subiectiva ca burgerii nostri sunt mai slabi decat cei de la Delicious Times, sau ca pizza de la Core e Napoli e mai buna ca la L’Osterietta.

Ideea e sa argumentezi. Asa ca, te rog, daca iti permite timpul, sa-mi spui de ce, din punctul tau de vedere, burgerii de la DT sunt mai buni ca ai nostri, poate vom reusi sa ne ridicam standardele de calitate.

Eu am incercat sa enumar cateva puncte cheie care, din punctul meu subiectiv de vedere, nu sunt atinse de restauranteurii din Timisoara.

Mersi

Victor

25 May 2015 at 19:51

@Gura Mare

P.S. Nici nu am avut vreodata intentia sa ascund ce restaurant “reprezint’. Coincidenta este ca suntem doi Victori.

Eu sunt Victor proprietarul.

P.P.S. As dori sa mai adaug ceva legat de burgerii nostri. Sunt aproape sigur ca nu ai gustat burgerii nostri. Ba chiar as merge intr-asa departe incat sa spun ca sunt sigur ca nu i-ai gustat. Dar no worries, eu nu judec pe nimeni, iar gusturile nu se discuta, indiferent chiar daca esti consultant Michelin. Evident ca nu vom putea satisface toate gusturile, iar cine-i obisnuit cu pleskavica in loc de burger, nu-i poti schimba punctul de vedere legat de un burger adevarat.

Totul depinde de obiectul la care te raportezi. 🙂

Seara faina.

    Gura Mare

    26 May 2015 at 11:38

    > As dori sa mai adaug ceva legat de burgerii nostri. Sunt aproape sigur ca nu ai gustat burgerii nostri. Ba chiar as merge intr-asa departe incat sa spun ca sunt sigur ca nu i-ai gustat.

    Am fost la voi in prima saptamana, intr-o sambata. Am incercat 2 burgeri ca sa nu judec prea repede. De unde pana unde certitudinea asta?

    > Evident ca nu vom putea satisface toate gusturile, iar cine-i obisnuit cu pleskavica in loc de burger, nu-i poti schimba punctul de vedere legat de un burger adevarat.

    Cum ai vrea sa raspund la asa ceva captain obvious? Ce treaba are fraza ta cu ce am scris eu? Incerci sa sugerezi ca esti convins ca mie-mi place pleskavica mai mult ca burgerul? http://en.wikipedia.org/wiki/Logic

    > Totul depinde de obiectul la care te raportezi. 🙂

    Raportandu-ma la restul interactiunilor de pe blog bunul simt si educatia ti-au fost straine.

    > Seara faina.

    Rant-urile tale nu o sa-ti pastreze clientela. In schimb, raportul pret/calitate al burgeriilor vostri o sa puna lacatul la usa. Si cand o sa se intample asta, nu dispera, te scot eu la un burger la Delicious Times si-ti trece supararea.

    @Victor bucatarul: Aproape ca-mi pare rau ca trebuie sa-l suporti zilnic pe Victor antreprenorul parvenit. Aproape.

Victor

26 May 2015 at 18:21

Din punctul meu de vedere, am fost politicos si am incercat sa argumentez cum ar trebui sa fie un burger. Asa cum am precizat, nu am facut comparatii intre burgerii La Strada cu orice alti burgeri din Timisoara, pentru ca – din nou – ar fi o opinie subiectiva. Este evident ca daca nu mi-ar placea burgerii nostri, nu i-as fi introdus in meniu. Respect concurenta pentru ca ne ajuta sa crestem. Daca cineva face burgeri mai buni ca ai nostri, felicitarile mele. O sa incerc sa invat ceva din felul in care ei il fac. Asta 1 la mana.

Cat despre opinia ta, ca vom pune lacatul la usa – ca raportul calitate/pret este discutabil -, doresc doar sa te informez de urmatoarele aspecte:

1. Toate ingredientele folosite de noi sunt proaspete. Nu avem congelator, nu vom avea niciodata congelator pentru ca respect ingredientele proaspete si respect restaurantele care FOLOSESC ingrediente proaspete, atat cat e posibil.
2. Carnea de vita folosita de noi este scumpa si calitativa. Costa undeva intre 35-45 de lei / kilogram si e maturata 15 zile la zero grade. Compozitia din burger este 85% carne, 15% home made ketchup, ceapa, sos Worchester si condimente precum chimen, nucsoara, anason, etc.
3. Chifla in sine costa, la achizite, peste 2 lei / bucata, intrucat este un produs artizanal, facut integral la comanda, deci e scumpa.
4. Sosurile sunt facute in casa, cu exceptia mustarului si a sosului Worchester (folosim Lea & Perrins).

Una peste alta, costul de productie al unui burger de vita este mare. Foarte mare. Acuma, ca tie – opinie personala – nu iti place, este o problema la care nu am raspuns. Tot ce pot sa fac este sa te intreb ce anume nu-ti place la el si sa incercam sa-l imbunatatim. Nu am precizat niciunde ca suntem dumnezeii burgerilor, dar suntem deschisi la orice imbunatatire, daca primim un sfat cum anume sa facem asta.

In incheiere, mi se pare proasta crestere din partea ta ca ma faci parvenit, in conditiile in care de la bun inceput si pana acum nu am fost altfel decat sincer. Poate un pic prea franc, dar sincer.

Anyway, as mai avea o singura precizare. Nu contest faptul ca exista posibilitatea sa se faca greseli in bucatarie. Au mai fost zile in care nu a iesit totul chiar cum mi-as fi dorit, e posibil prin urmare ca burgerii pe care tu zici ca i-ai servit in prima saptamana sa fi fost imperfecti dintr-o eroare umana. Cu toate astea, iata-ne aici, dupa 3 luni de la deschidere, planificand o extindere. Cu alte cuvinte, ne merge bine, multumesc, iar calitatea a tot crescut de atunci.

Multumesc pentru feedback!

Simpatika

26 May 2015 at 22:23

Imi cer scuze lui Victor, bucatarul!!.. Descrierea era pentru celalalt Victor!

    Victor - Proprietarul

    27 May 2015 at 14:06

    Sub nicio forma nu am vrut sa par impertinent, la fel cum nu a fost intentia mea aceea de a jigni business-ul Delicious Times. Sunt perfect constient ca nici La Strada nu este perfect, nici pe departe, si pot sa recunosc cu sinceritate unde sunt minusurile noastre.

    Trebuie, insa, sa adaug faptul ca la fel cum sunt in domeniul restaurantelor, sunt si client uneori. In calitate de client am dreptul si, automat obligatia morala, sa critic atunci unde e de criticat, respectiv sa laud atunci cand e de laudat. Critica este constructiva, atata vreme cat subiectul in cauza are urechi sa asculte si ochi sa vada. Eu doar mi-am prezentat o parere obiectiva legata de felul in care se fac anumite preparate in Timisoara (si nu numai). Asta nu inseamna ca la noi e totul perfect, nici pe departe.

    Cu ce, insa, nu sunt de acord, este sa fii formator de opinie fara experienta profesionista in domeniu.

    Ca exemplu, poti compara un Ferrari cu un Logan si, la unele capitole, Loganul sa fie superior, dar daca le cataloghezi pe ambele ca fiind, cu nume generic, automobile, Loganul va fi, evident, net inferior. Asta nu face din Logan un automobil slab. Asa cum am zis mai sus, totul depinde la ce te raportezi.

    Delicious Times este un brand in Timisoara, cu o istorie. De ani de zile serveste un pranz bun, la un pret rezonabil, dar hai sa fim sinceri atunci cand e cazul, pentru ca dezinformarea ne-a adus in punctul in care suntem.

    De “n” ori am patit sa primesc comenzi gresite, gresit executate, reci, stricate, etc., in restaurantele “bune” din Timisoara. Cum ar trebui sa cataloghez mancarea dintr-un restaurant daca ea nu este corect executata? Supa de mazare, fara mazare. Burger de vita cu carne de oaie. Cartofi “naturali”, congelati de fapt. Asa ceva nu trebuie tolerat, tocmai pentru a incerca sa crestem calitatea serviciilor din Timisoara care, din punctul meu de vedere, este deplorabila.

    Cu respect,
    Victor

Calin

27 May 2015 at 13:59

As lasa si eu o apreciere legata de burgeri, fara sa am pretentia ca sunt cunoscator. Sunt doar un simplu comnsumator, care manaca ocazional burgeri.

Pentru mine singurul lucru care conteaza este daca mancatul burger-ului imi provoaca placere sau nu, restul sunt detalii.

Tinand cont de acestea, parearea mea personala, si subiectiva, este ca burger-ii de la Delicious cei mai buni din oras.

Pentru a nu starni o noua runda de discutii, repet, e parerea mea personala, si sunt convins ca e subiectiva

Singurul motiv pentru care vreau sa o adaug e ca sa fie si opinia unui consumator aici. Sper sa mai apare si altele, sa avem si niste date “din teritoriu” despre preferintele oamenilor normali, consumatorii de rand.

    Victor - Proprietarul

    28 May 2015 at 10:13

    @Calin,

    Foarte buna mentiunea ta, daca provoaca sau nu placere – inseamna ca e bun.

    Intr-adevar, bottom line, asa e, cu o singura mentiune. Sunt gelaterii in Timisoara, nu o sa dau nume, care folosesc monoglutamat de sodiu in compozitie. E o substanta chimica ce provoaca dependenta si elibereaza endorfine in organism – provoaca placere, deci. Cu toata placerea ce o simti, de fapt de intoxici si poti sa ai mari probleme cu ficatul.

    Sigur, nu spun ca burgerii facuti in Timisoara, sau – in speta – cei de la DT contin astfel de substante, dar parerea mea este ca si consumatorii ar trebui sa fie un pic mai atenti la ce consuma.

eater

29 May 2015 at 13:01

Aș vrea să fac niște comentarii legate de discuția iscată aici.

1. Victor proprietarul este într-o cruciadă de promovare a propriului local în spațiul online. Ceea ce poate fi foarte bine, singura problemă este că se concentrează prea mult pe ceea ce simte că nu e bine la alții și prea puțin pe ceea ce nu e bine la el. Fiindcă, în ciuda a ceea ce crede el, are și La Strada puncte mai puțin tari. Munca la un local nu se termină niciodată, iar dacă există timp liber e bine să fie folosit la propria perfecționare. Genul acesta de comentarii pe pagina unui concurent sigur nu îi face niciun bine, nici ca om, nici ca proprietar de local.

2. Categoric Delicious Times nu are cel mai bun burger din oraș cel puțin din simplul motiv că nu folosește exclusiv carne de vită, ceea ce îi reduce din posibilitățile de a-l găti în trei feluri. Legat de rețetă nici nu mai are rost să intrăm în detalii, din moment ce la ei nu pot să mănânc nici măcar un burger medium rare, nu mai vorbesc de unul în sânge, fiindcă are porc în el. Delicious face bine unele lucruri, face alte lucruri cel mai bine, dar nu face totul cel mai bine și nici nu are cum.

3. Acum 3 ani nu aveai unde să mănânci burgeri în orașul ăsta, acum piața e mai competitivă, iar clientul are de unde alege. Cel puțin teoretic foarte multe localuri servesc burgeri. Practic, cu adevărat notabili sunt cel mult vreo 5 burgeri. Simplu gest de a spune că faci cei mai buni burgeri nu înseamnă absolut nimic dacă nu ești validat de piață. Iar dacă ești validat de piață și sigur pe tine nu ai nevoie să vorbești nici urât, nici frumos despre alții.

4. Și eu am o afacere, și mulți dintre clienții voștri. Cu toții investim enorm în ele, bani, timp și pasiune. Ceea ce ar trebui să știm cu toții este că, indiferent cât și câte investim noi, asta nu garantează nimic. Poți să muncești enorm pentru rezultate proaste. Poate să îți iasă ceva genial din prima. Doar pentru că voi ați investit în La Strada, Delicious Times, Compromise, Wake Up, Cheers, Misto, Zai sau în alt local din centru care mai face burgeri, doar pentru că ele sunt în acest moment cel mai important lucru din viața voastră, pentru noi, clienții, asta nu înseamnă nimic. Ele sunt doar locurile unde vrem să mâncăm și să ne simțim bine o oră sau două. Puneți lucrurile în perspectiva corectă. Sincer să fiu, nu mă interesează dacă Victor din La Strada sau Corina din Delicious stau 18 ore pe zi la lucru, gândesc rețete, analizează lanțul de aprovizionare, fac promovare bună sau rea. Acest fapt influențează cu 0% decizia mea de cumpărare. Mă aștept, sincer, să munciți din greu pentru ele, la fel cum și eu stau zeci de ore la birou pentru clienții mei. Mi-am dorit asta, mi-am asumat asta, la fel cu mi-am asumat ca unii clienți să nu fie mulțumiți. Nu faceți greșeala de a-i asculta doar pe aceia care vă spun că sunteți cei mai tari. Nu veți învăța nimic de la aceștia.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul