Servire proastă la Casa Bunicii 2

Casa Bunicii 2
Timișoara

Nu cred să existe timișorean care să nu fi auzit sau să nu fi mers măcar o dată la Restaurantele Casa Bunicii. Restaurante cu un meniu inedit, destinate în special famililor, au loc de joacă amenajat pentru copii astfel încât părinții să se bucure de o masă lejeră. Vara se poate sta pe terasă, în grădinile amenajate din curtea restaurentelor.

Invitată din nou de Food Crew să particip la o recenzie culinară, Casa Buncii 2 a fost restaurantul propus.

Îmi sunt foarte cunoscute cele două locații, am mers destul de des atât la Casa Bunicii 1 cât și la Casa Bunicii 2, mai ales pe vremea când aveam alt job și primeam oaspeți din țară sau străinăte pe care trebuia să îi scot la cină sau prânz.

Ultimele experiențe însă mi-au lăsat un gust amar, asta din cauza personalului, care nu prea își face treaba, este lipsit de interes și plictisit față de clienți.

Casa Bunicii 2

Am ales o zi de weekend pentru recenzia mea, sâmbătă seara. Însă, seara noastră a început cu stângul de cum am ajuns la restaurant. Teoretic aveam o rezervare, practic nu eram pe lista de rezervări. Am primit însă o masă, restaurantul nu era plin la 19:50 când am ajuns noi.

Am așteptat câteva minute bune până să primim meniurile, deși erau doar 4 mese în tot restaurantul.

Împreună cu partenerul meu am decis să luăm o gustare caldă înainte de a ne hotărî pentru felul principal. Am comandat o apă plată, o limonadă (prea dulce) și ’’Scoverzi cu carne de rață și sos gorgonzola’’, adică un fel de clătite crocante umplute cu carne și brânză care au fost destul de bune.

Scoverzi cu sos gorgonzola

Gustarea a venit după 25 de minute și asta a fost tot! Timp de o oră după ce ne-au pus gustarea pe masă, ospătarul nu ne-a mai băgat în seamă, nu a venit să debaraseze masa sau să ne întrebe dacă mai dorim ceva. Am fi vrut să comandăm și un fel principal, dar după atâta așteptare ne-a pierit tot cheful.

În acest interval în restaurant erau 24 de persoane, 2 ospătari și un ajutor de ospătar care alergau dezorganizați la unele mese, uitând complet de altele. Am considerat că e inacceptabil așa ceva într-un restaurant, să stai să aștepți după un ospătar plictisit să își facă treaba. Am cerut nota, care de altfel s-a lăsat așteptată și am plecat.

Cert este că în urma exerienței nu aș putea să fac o recomandare pentru restaurant. Nu este cinstit față de client să te poziționezi ca un local de calitate, să ceri prețuri pe măsură și oferi o servire deplorabilă.

Lista de prețuri:

  • apă plată 3.5 lei
  • limonadă 10 lei
  • scoverzi cu carne de rață și sos gorgonzola 18 lei

Sper să revizuiască comportamentul angajațiilor, să fie mai atenți cu clienții și pe viitor să ne dea motive să ne reîntoarcem, pentru că potențialul restaurantului este mare.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Casa Bunicii 2

Adresă:
Strada Petőfi Sándor 79, Dumbrăvița
Telefon:
Website:

Comentarii

Sebastian

14 May 2015 at 23:03

Am experimentat si eu ceva similar ultima data cand am fost la ei. Am comandat o limonada si am specificat “mare”. Nu am fost intrebat daca doresc cu apa plata sau carbogazoasa, desi se gasesc ambele variante in meniu. Ospatarul a decis singur. Ma intreb daca ar fi decis singur si cantitatea in cazul in care nu specificam “limonada mare”. Apoi pentru un restaurant cu un asemenea renume ma asteptam sa fiu intrebat daca doresc zahar ori miere ca indulcitor, sau cel putin sa ma lase sa-mi dozez singur cantitatea de indulcitor. Nici vorba, a venit indulcita cu zahar si a fost aproape insuportabil de dulce. Pe langa asta, masa la care am fost invitati sa ne asezam se clatina foarte tare, nici nu puteai sa pui mana pe masa ca riscai sa versi ceva. Mancarea e buna, dar servirea e deplorabila. N-o sa ma intorc curand.

    Muffin Queen

    18 May 2015 at 10:51

    Problema limonadei mi se pare omniprezentă. Ai perfectă dreptate, nici mie nu îmi place când comand într-un local să îmi vină by default cu jumatate de kg de zahăr în ea. Sunt mult prea mulți care nu țin cont de acest detaliu.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul