Fresca, cea mai nouă și cea mai roz pizzerie din Timișoara

Fresca
Timișoara

Pentru că am o gașcă de mâncăcioși alături, nu mi-a fost foarte greu să conving lumea să punem o comandă generoasă pentru prânz atunci când am descoperit o nouă pizzerie în Timișoara. Dacă nu știți despre ce este vorba, căutați mașinuțe roz prin trafic (cele mai roz) și veți descoperi Fresca.

Supa Crema GRizzly

Din start au primit o bilă albă pentru site-ul adus în era modernă, cum rareori se îmtâmplă pe la restaurantele românești. Partea mai puțin bună e că Google nu prea îl place încă, așadar sunt șanse mari să nu vă apara în primele rezultate, dar insistați. Comanda e foarte simplu de plasat iar meniul suficient de generos.

Am testat în total 11 sortimente diferite de pizza, cu carne și fără. Am mers de la rețete simple până la cele foarte încărcate. Aș putea să încerc să vă vorbesc despre fiecare în parte dar nu știu dacă ar fi foarte relevant. Așadar vă spun mai bine niște linii generale și impresii făcute după prima comandă.

Supa Crema GRizzly

Oamenii se mișcă foarte repede, sunt prompți și atenți cu clienții. Am primit inclusiv suc gratuit pentru că plasasem o comandă foarte mare. Pizza e bună, dar fără a fi senzațională. Blatul a fost ars aproape la toate, nu să nu fie comestibil, dar pe câțiva colegi i-a deranjat destul de tare. Ingredientele par proaspete, inclusiv la pizza vegetariană se simțeau legume proaspete, nu congelate. Combinațiile de ingrediente sunt diverse și pot oferi o alternativă pentru orice gust.

Supa Crema GRizzly

Eu sper să găsească totuși ingediente care să facă pizza mai specială. Mezelurile folosite, brânza și sosul de roșii e ușor confundabil cu multe alte pizzeri din Timișoara. Noi am sperat că vin cu ceva nou, ceva care să te facă să aștepți cu nerăbdare următoarea comandă.

Prețurile sunt decente (între 14 lei și 25 lei, în funcție de sortiment și ofertă), au oferte promoționale bune și o gamă destul de largă de alte produse în afară de pizza. Eu sunt curioasă să încerc niște paste și lava cake-ul care arată senzațional.

Pare un local cu potențial, sperăm să știe să se diferențieze de competiție și să reușească să ofere timișorenilor pizza la standardele pe care și le doresc.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Fresca

Adresă:
str. Telegrafului Nr. 69, loc. Timișoara, jud. Timiş
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul