Fresca, cea mai nouă și cea mai roz pizzerie din Timișoara

Fresca
Timișoara

Pentru că am o gașcă de mâncăcioși alături, nu mi-a fost foarte greu să conving lumea să punem o comandă generoasă pentru prânz atunci când am descoperit o nouă pizzerie în Timișoara. Dacă nu știți despre ce este vorba, căutați mașinuțe roz prin trafic (cele mai roz) și veți descoperi Fresca.

IMG_6738

Din start au primit o bilă albă pentru site-ul adus în era modernă, cum rareori se îmtâmplă pe la restaurantele românești. Partea mai puțin bună e că Google nu prea îl place încă, așadar sunt șanse mari să nu vă apara în primele rezultate, dar insistați. Comanda e foarte simplu de plasat iar meniul suficient de generos.

Am testat în total 11 sortimente diferite de pizza, cu carne și fără. Am mers de la rețete simple până la cele foarte încărcate. Aș putea să încerc să vă vorbesc despre fiecare în parte dar nu știu dacă ar fi foarte relevant. Așadar vă spun mai bine niște linii generale și impresii făcute după prima comandă.

Pizza Fresca

Oamenii se mișcă foarte repede, sunt prompți și atenți cu clienții. Am primit inclusiv suc gratuit pentru că plasasem o comandă foarte mare. Pizza e bună, dar fără a fi senzațională. Blatul a fost ars aproape la toate, nu să nu fie comestibil, dar pe câțiva colegi i-a deranjat destul de tare. Ingredientele par proaspete, inclusiv la pizza vegetariană se simțeau legume proaspete, nu congelate. Combinațiile de ingrediente sunt diverse și pot oferi o alternativă pentru orice gust.

Pizza Garden Party

Eu sper să găsească totuși ingediente care să facă pizza mai specială. Mezelurile folosite, brânza și sosul de roșii e ușor confundabil cu multe alte pizzeri din Timișoara. Noi am sperat că vin cu ceva nou, ceva care să te facă să aștepți cu nerăbdare următoarea comandă.

Prețurile sunt decente (între 14 lei și 25 lei, în funcție de sortiment și ofertă), au oferte promoționale bune și o gamă destul de largă de alte produse în afară de pizza. Eu sunt curioasă să încerc niște paste și lava cake-ul care arată senzațional.

Pare un local cu potențial, sperăm să știe să se diferențieze de competiție și să reușească să ofere timișorenilor pizza la standardele pe care și le doresc.

 

Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0
Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Fresca

Adresă:
str. Telegrafului Nr. 69, loc. Timișoara, jud. Timiş
Telefon:
Website:

Comentarii

Qew

11 August 2016 at 10:06

Recomand coaste de porc la cuptor de la ei. Is pur si simplu delicioase.

Cosmin

21 September 2016 at 0:13

Deci serios, la astia, preturi intre 14 si 25 de lei sunt decente, nu prea mici, dar la Papa Sam 29 de lei pe o mancare de spital e ok? Sau pastele alea cu ingrediente “deosebite” care se “diferentiaza de concurenta”? Frate, aia la 25 de lei iti dadeau niste macaroane uscate, nici Barilla nu cred ca sunt, 50 de grame de rosii, o lingura de smantana obosita, niste sunca presata cu 9 lei Kg si un pumn de parmezan praf la punga mare.

Si indrazniti sa ziceti ca astia merita 3/5 la calitate si 4/5 la pret? Eu de la Papa Sam nici la caine nu i-as da de mancare. Nu ca la Fresca ar fi o delicatesa, dar oricum este NET, fara dar si poate, peste Papa Sam si boratura lor din farfurie.

    Karesz41

    13 February 2017 at 0:33

    Ai luat foc! Lasa-i sa manince unde le place. Pacat ca lumea le citeste recenzile si se iau dupa ele. Dar asa e la noi…incerci iei teapa si nu mai calci acolo. Nu am fost aici,dar am sa merg de curiozitate. Imaginile prezinta pizza delicioase.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul