Pizza Napoletana – Meniu italiano și amabilitate ardelenească

Pizza Napoletana
Timișoara

Pizza Napoletana a revenit în peisajul local cu forțe proaspete și aceleași mâini dibace pentru a-și încânta clienții cu produsele lor pe cuptor de lemne.

Pizza Napoletana

Ca să mă asigur că mă pot bucura de o “buona pizza” , i-am sunat pe băieți, înainte de a le face o vizită, iar ei mi-au garantat că voi putea mânca liniștită produsul lor vedetă deoarece media zilnică este de două sute de bucăți.

Nu am stat prea mult pe gânduri, iar a doua zi m-am dus cu prietena mea la Pizza Napoletana pentru un take-away. De când intri pe poartă și până ajungi pe terasă, te cuprinde o stare de relaxare plus că ai impresia că ești la cineva acasă. Este fantastic.

După ce am aruncat o privire pe meniu, unul dintre băieți ne-a preluat comanda – o pizza margherita/ o pizza calibro – în dulcele grai ardelenesc, iar în momentul în care i-am spus că suntem grăbite, a fost tare amabil și a plasat-o cât mai rapid posibil.

În zece minute, cele două pizza au ieșit din cuptor, apoi au fost frumos ambalate în cutii cu logo-ul casei, iar noi am plecat “îmbătate” de aroma lor până undeva în apropiere.

Pizza margherita versus calibro

După ce ne-am instalat confortabil, eu m-am “aruncat” pe pizza margherita: simplă și cu câteva ingrediente de bază – sos de roșii, mozzarella, ulei de măsline, basilico și l’impasto. Aluatul, una bella sorpresa, vizual vorbind, dar și gustativ, cu o textură între o clătită fină și o lipie bună, cu margini pufoase, bine coapte, dar nu arse, iar senzația, (după ce am mâncat celebra margherita), leggera, cum, ar spune italienii.

Margherita

Prietena mea a luat-o mai ușor cu pizza calibro (roșii cherry, mozzarella, parmiggiano, prosciutto crudo, ulei de măsline, rucola și același aluat special). Din spusele ei, toate elementele se potriveau de minune și din nou aceeași senzație lejeră.

Pizza Calibro

Ca de final

Personal simpatico și gentile, servire promptă, prețuri bune:

  • Pizza Margherita – 20 lei
  • Pizza Calibro – 29 lei

Și nu în ultimul rând, dorința de a reveni cât mai curând pentru o bella pizza napoletana.

Share on Facebook122Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0
Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Napoletana

Adresă:
Str. Arges, nr. 18
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul