Concurs cu multe surprize de la AIVIA

Pentru că urmează o nouă perioadă de post și pentru că știm că apreciați rețetele sănătoase și mâncarea de calitate, ne-am luat un partener de încredere care să vă ajute să gătiți mese hrănitoare în postul Paștelui.

Așadar, pregătiți ustensilele, avem premii puse la bătaie care vă vor ajuta să mâncați bine, fără compromisuri, să gătiți mai ușor și mai sănătos și să vă bucurați de energia necesară pentru a face ca orice zi să fie una reușită.

Regulile sunt cât se poate de simple și aveți șanse de câștig săptămânale. O să avem cerințe noi la început de fiecare săptămână și câte un câștigător pentru fiecare etapă. În plus, participarea la concursurile săptămânale vă garantează înscrierea în extragerea pentru premiul cel mare, din data de 23 martie. Sună bine, nu?!

Înainte de a vă prezenta și premiile puse la bătaie și prima cerință din concurs, trebuie să vă facem cunoștință cu AIVIA, producător național de mezeluri vegetale.

Cu o poveste născută în cadrul unui centru de cercetare în domeniul nutriției, numeroase studii clinice și un angajament de a oferi cel mai bun raport calitate-preț pentru produse 100% naturale, AIVIA oferă o gamă de produse vegetale pentru toți cei care își doresc să mănânce mai sănătos.

Dacă v-am deschis apetitul, trebuie să știți că mezelurile 100% vegetale AIVIA pot fi achiziționate de la magazinele naturiste din țară sau le puteți lua online la un preț cu Discount. Comanda minimă este de 1 bucată, iar costul de livrare: 10 lei, sau livrare Gratuită pentru o comandă de minim 70 lei, adică 10-12 produse. Există 18 sortimente diferite!

AIVIA

Premiile

La concursurile săptămânale aveți șansa să câștigați 20 fire de Cârnați 100% vegetali de la AIVIA, ambalate in 5 pungi a cate 200 g.

Premii saptamanale

Nu uitați, participarea la cel puțin unul dintre concursurile săptămânale vă oferă șansa de a intra în extragerea finală și de a câștiga Marele Premiu:

• 40 fire de Cârnați 100% vegetali de la AIVIA, ambalate in 10 pungi a câte 200 g;
• 1 tigaie ceramică;
• 1 cuţit ceramic.

Marele Premiu AIVIA

Rețineți, pentru a putea intra în posesia premiului este necesar să utilizați o adresă de email corectă sau contul de Facebook personal.

În plus, dacă v-am deschis apetitul, mezelurile 100% vegetale AIVIA pot fi achiziționate la orice magazin naturist din țară sau le puteți lua online la un preț cu discount. Comanda minimă este de 1 bucată, iar costul de livrare: 10 lei, cu livrare gratuită pentru o comandă de minim 70 lei.

Prima provocare

Poate fi o alternativă bine venită, un produs echilibrat care susține un stil de viață sănătos. Un pachet care va face fericit un pofticios care răspunde provocării din această săptămână:

  • Lasă un comment cu produsul AIVIA pe care l-ai folosi pentru a prepara o masă sănătoasă. – FINALIZATĂ!

Pentru a vedea lista completă de produse oferite de AIVIA, accesați website-ul lor sau pagina de Facebook și descoperiți care este produsul care vă face cel mai tare cu ochiul.
Data limită pentru această primă cerință este duminică, 1 martie. Urmând ca în 2 martie să aflăm câștigătorul concursului, extras cu ajutorul random.org și următoarea cerință.

Vă urăm mult success la concurs și … poftă bună cu AIVIA!

Câștigătorul primei săptămâni

Castigatori Concurs 1 AIVIA

Roses, felicitări! Vei fi contactat de echipa FoodCrew pentru mai multe detalii, să poți intra în posesia premiului. Așteptăm și poze cu preparatele delicioase pe care le vei pregăti cu produsele AIVIA.

De reținut, ai 48 h să ne confirmi datele de contact, în caz contrar premiul va merge la următorul extras din listă. 🙂

A doua provocare de la AIVIA

Intrăm în cea de-a doua săptămână de concurs cu o nouă provocare:

  • Lasă-ne un comment cu o rețetă în care ai folosi cârnații vegetali AIVIA. – FINALIZATĂ

Data limită de înscriere în cea de-a doua provocare este 10 martie, urmând ca în 11 să aflăm un nou câștigător.

Atenție! Cei înscriși la prima provocare participă doar la extragerea finală. Pentru o șansă la câștigarea premiului săptămânal de  20 fire de Cârnați 100% vegetali de la AIVIA, ambalate in 5 pungi a cate 200 g trebuie să parcurgeți cea de-a doua cerință.

Baftă!

Câștigătorul provocării nr. 2

Castigatori_saptamana_2

Felicitări, Daiana! Nu uita, regula este acceași, te contactăm pentru detalii și ai 48 h la dispoziție să ne răspunzi. Sperăm că te vei bucura de premiile oferite de AIVIA și așteptăm poze cu rețeta propusă.

Ultima provocare

O nouă șansă de a câștiga premiile săptămânale și ultima șansă de a intra în extragerea pentru premiul cel mare. În această ultimă provocare vă sugerem un alt exercițiu de imaginație:

  • Spune-ne pentru ce rețetă ai folosi cel mai des o tigaie ceramică – FINALIZAT

Și poate chiar vei primi una, să ne și confirmi dacă realitatea a coincis cu presupunerea făcută.

Data limită de înscriere este joi, 19 martie, urmând ca în 20 să aflăm cine a reușit să ia ultimul premiu săptămânal. În plus, luni 23 martie vom face și marea extragere la care participă toți cei care au răspuns cel puțin unei provocări. Dacă tu ai răspuns mai multor provocări, să știi că șansele tale de câștig cresc substanțial.

Câștigătorul ultimei provocări lansate de AIVIA

2015-03-20_1224

Felicitări, Mioara! Conform ultimei extrageri, tu ai câștigat ce de-al treilea premiu săptămânal. Te așteaptă un email de la noi, la care ai 48 h să răspunzi pentru a putea intra în posesia premiului.

Extragerea finală se va realiza luni, 23 martie și vor participa toți cei înscriși la cel puțin una dintre provocările săptămânale.

Multă baftă!

Câștigătorul marelui premiu oferit de AIVIA

Mulțumim tuturor participanțiilor, ne bucurăm că ați trecut prin cele trei provocări lansate de AIVIA. Cu toții ați intrat în extragerea finală, dar avem un singur câștigător norocos.

Marele_Premiu

Dragă Raluca, sperăm că premiile oferite de AIVIA îți vor oferi o mână de ajutor în bucătărie și vei pregăti multe mese delicioase cu ajutorul lor.

Ne pare rău, Raluca nu a confirmat acceptarea premiului și nu ne-a comunicat datele în timp util, așadar am relizat o nouă extragere. Sperăm să fie cu noroc.

Câștigători marele premiu AIVIA

Comentarii

deea

21 February 2015 at 19:34

As folosi salamul vegetal afumat pe un platou de antreuri alaturi de branzeturi si legume crocante.

Daiana Vereb

21 February 2015 at 19:40

As prepara o salata calda de cartofi cu ceapa, masline, carnati vegetali unguresti si putina maioneza vegetala.

Laura

22 February 2015 at 11:29

Pentru ca imi plac mancarurile mai condimentate, as folosi pentru o cina in familie carnatii vegetali picanti alaturi de cartofi natur cu mult patrunjel si o salata de cruditati, poate cu un pahar de vin alaturi 😉

Mihai Moldoveanu

23 February 2015 at 13:19

Crenvurști vegetali

Calin

23 February 2015 at 16:18

Salam vegetal unguresc cu o salata de vinete, rosii cherry, ardei kapia, totul stropit cu ulei de susan.

Ideg Lajos

23 February 2015 at 20:53

N-as manca niciodata mezeluri vegetale pentru ca sunt pline cu arome si soia. Din pacate mai nou e valabil si pentru majoritatea mezelurilor din carne.
Daca iesti vegetariana sau tii post, mai bine ia-ti o carte cu retete mediteraneene sau indiene.

    Adrian Sinca

    25 February 2015 at 14:02

    Da, asa este in general! In particular mezelurile 100% vegetale AIVIA nu contin deloc arome! Nici macar aroma de fum pentru ca se afuma natural cu rumegus de esenta tare. De asemenea NU CONTIN glutamat monosodic (care se stie este cel mai periculos dupa Aspartam pt ca distruge neuronii), agenti de ingrosare (gen Caruba, Xantan, guma Guar, Caragenan, clei de oase, …), stabilizatori, acidifianti, conservanti. Conservantii folositi de AIVIA sunt: sarea, o parte din codimentele naturale folosite, afumarea naturala si frigul! De aceea au termen de valabilitate de aprox. 30 zile. AIVIA nu foloseste nici coloranti sintetici sau de origine animala! (gen Carmin-din femela viermelui de Cosenila).
    Partea din soia folosita de Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA, este doar proteina in concentratie de peste 90%, exact ce are nevoie organismul! Pe etichete puteti vedea continutul mare de proteina din produs (13-18%) care in unele situatii depaseste procentul din mult ravnita carne! Fiecare lot de proteina este verificata la un laborator de Stat pt a fi siguri ca nu este modificata genetic nici macar in proportie de 0.01%!
    Vezi mai multe despre studiile clinice, beneficiile consumarii de proteina vegetala, precum si alte lucruri interesante pe aivia.ro

Mircea

24 February 2015 at 16:07

Salam vegetal neafumat, ca sa mi-l afum singur.

Roses

25 February 2015 at 16:03

Folosesc mezelurile de la AIVIA exact ca si cand ar fi fost din carne, in toate modurile posibile, asortate cu cartofi, fasole,varza etc.Exista doar o diferenta : sunt mai gustoase, naturale si mai sanatoase.

Raluca

25 February 2015 at 18:18

Pateu vegetal cu ciuperci,pe paine cu seminte si salata de rosii

Lăzăroiu Andreea Loredana

28 February 2015 at 22:21

Am folosit și folosesc produsele AIVIA. Prima oară am aflat deprodusele AIVIA la sala de yoga unde merg, și am cumpărat de mai multe ori. Deasemenea mama a cumpărat și ea cand am mers la Body Mind Spirit. Am folosit si folosesc pentru o masă sănătoasă din produse următoarele: Salam vegetal afumat; Șuncă vegetală; Pateu vegetal cu ceapă; Pateu vegetal cu ciuperci; Pateu vegetal cu ardei gras; Pateu vegetal cu verdeață; Pateu vegetal; Crenvurști vegetali; Parizer vegetal cu șuncă; Parizer vegetal simplu; Salam vegetal; Cârnați vegetali picanți; Salam vegetal unguresc.

daniela antohe

28 February 2015 at 22:32

am folosit pateu vegetal cu ciuperci pe paine mai ales ca eu tin post

geo state

2 March 2015 at 16:19

hmm..eu ravnesc la un hot dog si cum sutem in post ..ei bine, eu propun o reteta de hot dog de post : carnaciorii vegetali vor fi imbalsamati cu ceva sos -pasta de susan , castraveciori murati , punem si putin sos de rosii cu busuioc si usturoi si fulgi de ceapa crocanta din abundenta pe exterior 😀 Deja salivez :-))

Daiana Vereb

2 March 2015 at 16:39

Cartofi la cuptor.

Intr-un vas yena, cate un strat de rondele de cartofi semi-fierti, carnati vegetali, cartofi, carnati si cascaval vegetal ras deasupra.

Fecioru Florina

4 March 2015 at 22:27

As ifolosii carnatii vegetali aviva ca sa prepar o pizza vegetariana. Cum ar fi o quatro stagioni cu ciuperci, branza feta, legume, si carnati vegetali in loc de carne. Eu zic ca delicioasa si sanatoasa.

Mioara

8 March 2015 at 0:00

As folosi carnatii vegetali Aivia intr-o combinatie cu omleta si mamaliguta. ( Am probat-o 🙂 imi place combinatia )

Raluca

9 March 2015 at 13:15

Mazare noua cu morcovi si carnati vegetali-delicios si sanatos.

adrian

10 March 2015 at 12:21

Linte,cateva legume,se fierb bine,se paseaza si se servesc cu carnati fierti sau prajiti alaturi de muraturi…

Mioara

13 March 2015 at 17:35

As folosi tigaia ceramica pt. legume inabusite cu tofu si carnati vegetali Aivia.

munteanu lucian

19 March 2015 at 18:30

As folosi carnații de la Aviva cu mazăre,porumb si morcovi.cred ca ar ieși bun

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul