Trei cărți cu rețete delicioase pentru cititori fideli

Lună de lună ne citiți recenziile și împreună am reușit să formăm o comunitate frumoasă de gurmazi atenți la ce mănâncă. Fără pretenții inutile, știm că ceea ce căutăm într-o farfurie e mult bun-simț. Pe cât suntem de mulți, pe atât de multe preferințe și gusturi avem. De aceea vă mulțumim că vă împărtășiți experiențele și urmăriți cu interes aventurile editorilor foodcrew prin restaurantele de pretutindeni. Dar de această dată venim cu ceva mai mult decât o simplă mulțumire.

Cu ajutorul Grupului Editorial ALL vă răsplătim pasiunea pentru mâncarea bună cu o serie de cărți publicate de Sian Books.

Concurs Editura ALL

Pentru că ne pregătim de un sezon de sărbătoare și mâncare din belșug, am zis să începem mai light, cu supe, salate și paste.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, să vă povestim și ce veți găsi în aceste 3 cărți scrise de Laura Adamache, un adevărat profesionist al artei culinare. Cărțile fac parte dintr-o colecție mai largă denumită “24 de rețete delicioase și ușor de preparat“. Laura reușește să combine cu succes rețete clasice cu ingrediente moderne și să creeze preparate deosebite, ușor de pregătit și incredibil de delicioase.

Supe și Ciorbe

Însoțite de fotografii impresionante, preparatele sunt prezentate pas cu pas și completate de trucurile autoarei. Răsfoind cartea 24 de supe și ciorbe delicioase și ușor de preparat veți găsi rețete precum: Supă de linte cu chimen și lămâie, Borș de sfeclă roșie, Ciorbă de salată și spanac.

24 de supe și ciorbe delicioase și ușor de preparat

Salate

Prezentate sub aceeași grafică impresionantă, în cartea 24 de salate delicioase și ușor de preparat veți regăsi instrucțiunile pentru a pregăti rețete sănătoase și hrănitoare pe care le puteți savura ca aperitiv, garnitură sau cină. Rețetele sunt în ton cu noile tendințe și cuprind preparate precum: Salata italiană de dovlecei, Salată de pere și gorgonzola, Salată de orez sălbatic și ton.

24 de salate delicioase și ușor de preparat

Paste

Cartea 24 de paste delicioase și ușor de preparat este excelentă pentru a pregăti o masă care să-ți mângâie simțurile, ideală pentru a fi împărtășită cu familia sau prietenii. Rețetele sunt însoțite de recomandări personalizate ale autoarei iar la final există inclusiv două pagini de agendă pentru a nota impresii personale (acestea se regăsesc în toate cărțile din colecție). În cadrul cărții veți găsi rețete pentru paste delicioase precum: Salată de paste cu pui și pesto de busuioc, Lasagne cu anghinare, Gratin de paste integrale cu sparanghel.

24 de paste delicioase și ușor de preparat

Regulament Concurs

Acum că v-am prezentat cu ce anume vă răsplătim fidelitatea, să discutăm și regulamentul: postează un comentariu în care să ne spui care a fost cea mai bună rețetă de paste pe care ai mâncat-o și în ce restaurant ai găsit-o.* Indiferent de restaurant, oraș sau țară vrem să vedem unde se mănâncă paste bune și care sunt rețetele preferate de consumatori.

Simplu și folositor! În acest fel vom ști și unde să mergem pentru paste bune, iar la final cele trei cărți vor premia unul dintre răspunsurile oferite. Acesta va fi extras cu ajutorul random.org în termen de o săptămână. Concursul este activ în perioada 28.10.2015 – 04.11.2015.

Așteptăm sugestiile voastre și revenim cu numele câștigătorului peste o săptămână.

Multă inspirație!

***

  • Pentru a fi considerat valid, comentariul trebuie să conțină numele restaurantului, orașul și câteva detalii despre rețetă (numele acesteia – dacă este cunoscut- și ingredientele principale).
  • Folosește o adresa ta actuală de email sau profilul tău real de Facebook.

Update: câștigătorul concursului

Mulțumim tuturor pentru participare, ne-am bucurat să aflăm pe unde ați mâncat paste bune. Am făcut extragerea! Lista generată o puteți admira mai jos.

castigatori concurs editura ALL

Felicitări Matzek Laura! Comentariul tău a fost valid, ai respectat toate regulile impuse de noi, așadar premiul merge la tine. Vei fi contactată de cineva din echipa FoodCrew în cel mai scurt timp posibil.

Ne vedem luna viitoare cu alte surprize!

Share on Facebook47Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Comentarii

Oancea Sorina

28 October 2015 at 15:38

Cele mai bune paste le-am mancat in Galati la restaurantul Cajou situat in centrul orasului. Mi-au placut foarte mult deoarece erau paste carbonara cu foarte mult parmezan presarat deasupra, pastele erau fierte suficient si bucatile de carne erau taiate mai mic, asa cum se face in Italia (am vazut ca majoritatea restaurantelor taie cam mare ingrendientele).

Oana Bota

28 October 2015 at 17:01

Cele mai bune paste le-am mancat in Italia, orasul Taranto, Restaurantul La Pignata . Orecchiette cu ricotta, busuioc si sos de tomate

Iasmina

29 October 2015 at 13:55

Buna! Cele mai bune paste le-am mancat in Timisoara la Locanda Del Corso, Tagliatelle allo scoglio, tagliatelle cu midii si fructe de mare! Mi-au placut pentru ca pastele erau de casa si fructele de mare erau proaspete si foarte bune!

Oancea Cornelia-Luminita

31 October 2015 at 16:12

Cele mai bune paste pe care le-am mancat vreodata au fost la Hazard(Galati), erau niste paste cu sos de rosii, masline si ciuperci, simple si delicioase. (PASTE HAZARD)

adizzy

1 November 2015 at 23:45

Cele mai bune paste le-am mancat in Deva, la Posta Veche si era o portie clasica (si mare ) de Bolognese. Poate mi s-au parut asa bune si pentru ca au fost servite cu un pahar de vin langa, dar aia e alta poveste.

Mihai

1 November 2015 at 23:47

Cele mai bun paste (carbonara) le-am mancat la restaurantul Timisoreana, in Timisoara.

vieru ionela

2 November 2015 at 19:33

cele mai bune paste le-am mancat la MAGICA DOROHOI

    Muffin Queen

    Muffin Queen

    2 November 2015 at 19:37

    Spune-ne și ce fel de paste au fost. Ai nevoie de un răspuns complet pentru a intra în competiție, citește te rog regulamentul.

Smaranda Marcu

2 November 2015 at 19:34

Cele mai bune – la La Dama Verde, in Timisoara: paste cu dovleac, bacon si smantana, Sublimeeee!

Alexandra

2 November 2015 at 19:42

Al Piano din Dumbravita, Quattro Formaggi continand paste, gorgonzola, brie, cascaval, grana

Matzek Laura

2 November 2015 at 19:52

Cele mai bune paste le-am mancat in Arad, la restaurantul-pizzerie Mia. Au fost spaghette bolognese clasice, iar ceea ce am apreciat e ca pastele au fost fierte al dente.

Dora

2 November 2015 at 19:58

Preferatele mele de pana acum au fost pastele cu spanac si rosii cherry de la Restaurant Urban, Timisoara. Aveau si un sos alb care s-a potrivit incredibil de bine cu preparatul.

Nenadov Nena

2 November 2015 at 20:06

Cele mai bune paste le-am mancat la Shift in Bucuresti ( paste cu creveți) si in Timișoara la restaurant Misto (tagliatelle Forestale)

Cristia Cornea

2 November 2015 at 20:14

In Bucuresti am mancat cele mai bune paste la Trattoria Verdi la Romana. In plus, preturile sunt avantajoase si portia destul de mare.

In Turnu Magurele, orasul meu natal, am mancat la Briza Dunarii (restaurant pe malul Dunarii) niste paste foooarte bune. Am ramas placut surprinsa, nu ma asteptam sa fie asa bine pregatite. Daca le mai servesti si pe terasa, cu vederea superba spre Dunare, deja e perfect.

In ambele cazuri, am servit paste Carbonara, ca-s favoritele mele.

Adrian

2 November 2015 at 21:19

Cele mai bune paste le-am mâncat la Pizzeria Giovana. Deși au doar patru sortimente toate sunt bine făcute.

    Adrian

    2 November 2015 at 21:20

    Giovana… din Timișoara.

Anca

2 November 2015 at 22:19

Și eu am mâncat cele mai bune paste (o lasagna minunatăăă) în Italia, dar în Timișoara, deși nu ies eu foarte des în oraș, cele mai bune paste le-am mâncat la Musiu. Paste cu sos de brânză, bacon, roșii și ceva semințe deasupra, dar nu mai țin minte exact (nu, nu erau de chia:P)
Poză dovadă: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11249707_10207167281397357_8162522539080525630_n.jpg?oh=08ff1983f5c3d085fac55d066fa99c4a&oe=56ACE33E

Crina

3 November 2015 at 3:00

Cele mai bune paste le-am mancat in Barcelona, in restaurantul La Poma. Au fost niste paste bolognese, asadar ingredientele principale fiind sosul de rosii si carnea de vita tocata.
Localul are o atmosfera foarte placuta si se afla pe faimoasa strada La Rambla.

Izabela

3 November 2015 at 18:14

Cele mai bune…Cannelloni de la “Napoca 15”, Cluj-Napoca; ingrediente: cannelloni, spanac, ricotta, somon.

Mihai Tanasie

4 November 2015 at 15:49

Cele mai bune paste le-am mancat in Romania! Paste cu peste, ardei si un pic de bullion, dar si usturoi!

Radu Dobre

4 November 2015 at 15:51

Paste bune am mancat chiar la mine acasa! Paste cu rosii si cascaval!

Andreea Luiza

4 November 2015 at 15:52

La Sibiu am mancat cele mai bune paste cu pui!

Sava Iulia

4 November 2015 at 16:52

Cele mai buna paste le-am mancat in Italia,la Roma gatite simplu cu rosii,uei de masline,ton si capere

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul