Concurs KitchenShop: 8 motive PRO apa filtrată de la robinet

Calitatea vieții este direct influențată de calitatea apei consumate. Opțiunile de care dispunem la ora actuală sunt apa îmbuteliată, apa de izvor și apa potabilă de la robinet, dar fiecare dintre ele  are cel puțin câte un inconvenient.
Astfel, apa îmbuteliată nu trece întotdeauna testul purității microbiologice, iar depozitată vreme îndelungată în ger sau în soare își modifică proprietățile: la îngheț ambalajele de tip PET pot elibera dioxină (o substanță toxică), iar la temperaturi ridicate, substanțele chimice migrează din recipientele de plastic în conținutul acestora și au efect cancerigen asupra organismului.

Apa de izvor poate conține minerale în exces, impurități, paraziți sau poate proveni dintr-un sol tratat cu pesticide și ierbicide infiltrate în pânza freatică, iar apa potabilă de la robinet poate avea un gust pregnant de clor, care este adăugat în stațiile de epurare pentru a o face sigură de băut, precum și impurități din cauza țevilor de alimentare vechi.
O soluție viabilă și sănătoasă este filtrarea apei de la robinet cu ajutorul unei căni filtrante. Astfel, apa potabilă de la robinet ajunge la forma optimă de consum pe care a avut-o imediat după epurare și este 100% sigură de consum.

Filtrarea apa Brita

Sistemul de filtrare al apei cu ajutorul unui cartuș filtrant a fost inventat de compania germană BRITA, în urmă cu 50 de ani. Lider de piață la nivel mondial în domeniul apei filtrate, BRITA  dezvoltă constant tehnologii performante, întotdeauna pro-sănătate și pro-mediu înconjurător.

Iată o listă cu 8 beneficii ale consumului de apă de la robinet, filtrată cu o cană BRITA:

  • Sănătatea  

Cartușul filtrant de care dispune cana filtrantă BRITA conține un amestec de cărbune activ (din nucă de cocos arsă) și rășini schimbătoare de ioni, fiecare din cele două componente având roluri bine definite: cărbunele absoarbe clorul, pesticidele și poluanții organici și previne înmulțirea bacteriilor, iar rășina schimbătoare de ioni înlătura duritatea care provoacă depunerile de calcar și reduce semnificativ nivelul metalelor din apă (cuprul și plumbul).
Ca urmare a acestei tehnologii avansate de filtrare, sănătatea noastră are de câștigat: impuritățile de pe țevi sunt oprite în filtru, iar excesul de minerale (calcarul în special) și de metale (cuprul și plumbul) este îndepărtat.

  • Apa bună la gust  

Apa bună de băut este insipidă. Cu ajutorul unei căni filtrante BRITA, gustul și mirosul de clor sunt eliminate, precum și impuritățile sau excesul de metale și minerale care îi modifica gustul. Chiar și animalele de casă sunt sensibile la gustul modificat al apei și nu o consumă, dar apa filtrată cu BRITA trece testul gustului optim, chiar și în cazul lor.

Cana filtranata Brita

  • Electrocasnicele au o viață mai lungă  

Cu ajutorul unei căni filtrante BRITA, aparatele electrocasnice (cafetieră, fierbător, fier de călcat) sunt funcționale mult mai mult timp, deoarece nu vor mai suporta depuneri de calcar.

  • Economie  

Filtrând apa potabilă de la robinet cu ajutorul unei căni filtrante BRITA, poți economisi  într-un an până la 80% din bugetul alocat cumpărării apei îmbuteliate.

  • Confort  

O cană filtrantă BRITA în casă îți șterge definitiv de pe lista de sarcini căratul incomod al sticlelor și al bidoanelor de apă. În plus, nu mai ai nevoie de loc de depozitare și nici nu mai ai sarcina de a le arunca.

  • Protejezi mediul  

Apa îmbuteliată în pet-uri de plastic  ridică o mare problemă pentru mediu, deoarece pet-urile nu sunt biodegradabile sau se degradează într-un timp extrem de îndelungat, în perioade cuprinse între câteva zeci și câteva sute de ani, în funcție de condițiile de mediu (expuse la soare, îngropate în pământ, ajunse în apă etc.). Folosește o cană filtrantă BRITA  și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Gustul potentat al ceaiului și al cafelei  

Ceaiul și cafeaua conțin 98% apă. Prin urmare, apa din care le preparăm le influențează gustul. Fără calcar, fără metale în exces și fără clor, ceaiul și cafeaua  pregătite cu apa filtrată cu cana BRITA au gustul potentat la maxim.

Ceai si cafea

  • Gustul  normal al mâncării  

Mâncarea gătită cu apa filtrată BRITA va avea cu siguranță gustul pe care îl dorești, pentru că apa va fi în cea mai optimă compoziție a sa. Fără gust de clor sau de metale, te vei bucura de savoarea pură a ingredientelor.

Așadar, cana filtrantă BRITA îți aduce beneficii numeroase în mai multe domenii: sănătate, economie și confort, protecția mediului și gust mai bun al mâncării. Până la sfârșitul lunii aprilie, o poți achiziționa la prețul de 60 ron, cu un discount de 39%.
***
KitchenShop îți oferă șansa de a câștiga o cană filtrantă BRITA Marella XL albastră. Înscrie-te la concurs, în perioada 28 aprilie – 10 mai, printr-un comentariu la acest articol, în care să ne spui care consideri că este principalul beneficiu pe care ți l-ar aduce folosirea unei căni filtrante BRITA. Câștigătorul va fi ales în data de 11 mai. SUCCES!

BRITA Marella XL albastră

***UPDATE***

Felicitari  Bizadea Camelia, ai câștigat cana BRITA Marella XL. Să te bucuri de ea!

Share on Facebook28Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Comentarii

Parvu Lavinia

29 April 2016 at 14:53

Dintre toate beneficiile enumerate de voi mai sus, cel caruia ii dau intaietate in ceea ce ma priveste, este “Apa bună la gust”. Nimic nu se compara cu gustul apei in stare naturala. Iar daca avem aceasta stare naturala a apei, vom reusi sa redam aceasta calitate peste tot unde va fi folosita (mancare, ceai, cafea, etc)

Andreea

29 April 2016 at 16:23

Principalul motiv: reducerea deseurilor. Faptul ca nu as mai arunca PETuri zi de zi pe mine ma multumeste foarte mult

Carmen

29 April 2016 at 21:43

Principalul beneficiu ar fi aportul de sanatate pentru organism pe care il aduce apa de buna calitate

AlexandraMarza

29 April 2016 at 22:53

Foarte interesant premiul oferit. Imi doresc sa testez cana filtranta Brita pentru ca sunt convinsa ca aceasta cana ma va ajuta sa ofer apa de calitate baietelului meu in varsta de 1 an si 3 luni. Apa plata imbuteliata, chiar si cea pentru bebelusi, este destul de controversata: ba are prea multi nitrati, ba are un continut prea mare de minerale, iar riscul sa gasim in ea tot felul de paraziti nu este nul cum s-ar crede. In plus nu imi place faptul ca sunt imbuteliate in sticle de plastic. Mai ramane apa de la robinet, dar si aceea bineinteles fiarta si racita in lipsa unui filtru, ceea ce devine destul de incomod. Cana filtranta Brita mi se pare solutia ideala atunci cand ai copii.

BIZADEA CAMELIA

30 April 2016 at 18:39

Principalul beneficiu pe care mi l-ar aduce folosirea unei căni filtrante BRITA , ar fi ca m-ar scuti de multe cheltuieli suplimentare pe care le fac atunci cand cumpar apa imbuteliata,in plus o sa beau apa curata fara impuritati sau miros de clor.

bizadea robert

30 April 2016 at 19:07

Tipul de apa pe care il consumam este foarte important pentru sanatatea noastra.Apa de la robinet este tratata cu clor si poate face rau corpului nostru. De aceea ,folosirea unui filtru de apa ne ajuta la evitarea substantelor nocive identificate in apa obisnuita si este o solutie mult mai ieftina decat apa imbuteliata.Folosind filtrul Brita salvam planeta de poluare, deoarece sticlele de plastic nu prea se recicleaza si ajung in gropile de gunoi .

Matei Stefania

1 May 2016 at 8:09

Cu siguranta cana filtrantă BRITA ne aduce beneficii numeroase .Este extraordinar cum aceasta cana schimba gustul apei de la robinet .Poti sta linistit in privinta consumului de apa mai ales cand ai copil mic.Intr-un cuvant , cana filtrantă BRITA ne aduce beneficii numeroase în mai multe domenii: sănătate, economie și confort, protecția mediului și gust mai bun al mâncării.

bizadea marius ionut

2 May 2016 at 7:46

Cu ajutorul unei căni filtrante BRITA, aparatele electrocasnice (cafetieră, fierbător, fier de călcat) sunt funcționale mult mai mult timp, deoarece nu vor mai suporta depuneri de calcar.Fără calcar, fără metale în exces și fără clor, ceaiul și cafeaua pregătite cu apa filtrată cu cana BRITA au gustul potentat la maxim.

Miroiu Stefania

5 May 2016 at 18:47

Mâncarea gătită cu apa filtrată BRITA va avea cu siguranță gustul pe care îl dorești, pentru că apa va fi în cea mai optimă compoziție a sa. Fără gust de clor sau de metale, te vei bucura de savoarea pură a ingredientelor.

NAUM DANIELA

9 May 2016 at 8:33

SANATATEA,gustul,comfortul,economia

V. Lucia

9 May 2016 at 20:08

Aleg sanatatea pt familia mea. Dupa cum stim corpul nostru e 70 % apa,deci apa care o bem trebuie sa fie curata.brita este o solutie accesibila si sanatoasa

checiches dorina

9 May 2016 at 22:09

Principalul motiv pentru care as folosi cana filtranta BRITA este sanatatea.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul