Poftă de burgeri la Oro Toro

Oro Toro
Timișoara

Într-o lume a vitezei, cu toții ne dorim mâncare bună și sănătoasă pe care să o putem savura în cel mai scurt timp posibil. Cerința clienților de a consuma produse de calitate, fără perioade lungi de așteptare și fără a pierde foarte multe resurse, în general, a schimbat dinamica de funcționare a multor restaurante.
Astfel au apărut așa numitele fast-food gourmet, o inovație în domeniu care își propune să rezolve această problemă a gurmanzilor grăbiți.

În această categorie intră și franciza românească Oro Toro. Având ca temelie experiența OSHO, un steakhouse cunoscut deja din București, echipa de management și-a dorit să transpună savoarea burgerilor consacrați într-o variantă mai accesibilă. Așa s-a înființat franciza Oro Toro, iar Chef Iosif Ștefănescu, Bucătarul chef de la Osho, a creat un meniu care promite să vină în întâmpinarea clienților cu preparate delicioase, servite în cel mai scurt timp posibil, la un preț convenabil.

Oro Toro Timisoara

Cu 12 locații deschise la momentul actual în toată România, franciza este în continuă creștere.

Preparatele Oro Toro

Dacă ați ajuns vreodată în fața unui meniu Oro Toro, știți deja că gama de produse disponibile este variată. Aveți la alegere mai multe feluri de burger cu carne de vită, pui, somon, mix de legume sau vită Angus. La fiecare burger puteți adăuga cartofi, inele de ceapă, batoane de mozzarella sau ardei jalapeno umpluți cu brânză cheddar. Combinațiile pentru burgeri sunt suficiente pentru a satisface gusturile fiecăruia. Aveți mixuri de ingrediente mai speciale în fiecare burger, cum ar fi halloumi, jalapeno, fasole roșie, ciuperci, porumb și multe altele. Și, pentru o experiență completă, cei de la Oro Toro au în meniu nouă feluri de sosuri pe care le puteți încerca alături de orice preparat comandat.

Black Angus Burger

Burger Oro Toro

Totuși, adevărata surpriză a restaurantului este felul în care se prepară carnea. Pentru că nu este suficient să ai doar carne proaspătă, de calitate superioară, ci trebuie să o și gătești corect. Astfel, cei de la Oro Toro au în fiecare bucătărie un cuptor Josper. Gândit special pentru a păstra aromele cărnii, cuptorul Josper funcționează pe cărbuni și poate ține carnea la temperatura constantă. Asta înseamnă că nu există marjă de eroare, carnea va fi suculentă și gustoasă, de fiecare dată. Mai mult, cuptorul reduce timpii de preparare, carnea fiind gătită corespunzător într-un timp mult mai scurt. Pentru clienți, asta înseamnă că aroma specifică grill-ului pe cărbuni, se va regăsi în fiecare burger încercat.

Cuptor Josper la Oro Toro

Însă asta nu e tot. Oferta celor de la Oro Toro nu se limitează la burgeri. Tot aici puteți servi steak de vită, pui, salate și sandwich-uri delicioase. De exemplu, quesadilla cu pui este una dintre cele mai populare alegeri din meniu.

Quesadilla pui

Dacă sunteți curioși unde puteți gusta din meniul Oro Toro sau cât costă preparatele mai sus menționate, noi zicem să dați o fugă până la Iulius Mall Timișoara, îi găsiți la food court. Mai mult, vă invităm pe site-ul oficial unde găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.

Poftă bună!

Nu uitați să ne lăsați un comentariu. Așteptăm să ne spuneți cum vi s-au părut burgerii pregătiți pe grătarul cu cărbune al celor de la Oro Toro.

Share on Facebook31Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Oro Toro

Adresă:
Iulius Mall Timișoara, Strada Aristide Demetriade 1, Timișoara 300088, Romania
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul