Sărbătorile fericite sunt sărbătorile din timp pregătite

Mai este puțin până la sărbătorile Pascale și, pentru ca mesele în familie să fie o reușită, este nevoie să te organizezi și să îți întocmești din timp liste de cumpărături.

Dacă nu ți-ai întocmit deja aceste liste și încă nu ai stabilit meniul pentru masa de Paști, avem câteva sugestii pentru tine: ustensile de bucătărie cu ajutorul cărora gătitul va fi o plăcere.

Anul acesta lucrurile vor putea sta mai lejer, deoarece îti facem cunoștință cu un camarad de nădejde: KitchenShop, magazinul complet echipat pentru orice sarcină gastronomică. Cu o vechime pe piață de peste 8 ani, acesta oferă o gamă largă de produse pentru gătit, de cea mai bună calitate, aparținând unor producători cu renume mondial.

Așadar, îți propunem câteva produse esențiale în împlinirea provocării culinare pe care o reprezintă orice zi de sărbătoare.

Începem cu pregătirea ingredientelor necesare pentru bunătățile de Paști. Pentru această etapă, KitchenShop recomandă mixerul multifunctional KitchenAid.

poza kitchenaid

Frământă aluatul de cozonaci, pregătește compozițiile de prăjituri, bate ouăle, iar cu ajutorul accesoriilor de care dispune îți ostenești doar un deget. Munca va fi maxim simplificată, pentru că tot ce vei avea de făcut va fi să apeși un buton, iar mixerul multifuncțional se va ocupa de tăiat, mărunțit și tocat. De absolut tot. Dacă îl comanzi acum, te poți bucura de un discount de 10% și primești cadou un accesoriu de feliat și mărunțit.

Trecem la prepararea fripturii, pentru care poți alege din colecțiile variate de tăvi și vase din ceramică specială (High Resistance) de la Emile Henry. Acestea rezistă la temperaturi de până la 270°C, la diferențe mari de temperatură și la șocuri mecanice, nu se zgârie și nu se ciobesc, permițând tăierea direct pe suprafața acestora.
Trebuie să încerci o friptura de miel, pregătită în vasul Tagine de la Emile Henry, un vas cu totul aparte, destinat felurilor de mâncare cu specific african, dar care se adaptează perfect și celor cu specific românesc.

Poza TAGINE

Format din două părți – un vas asemănător unei tăvi rotunde și un capac de forma conică, acest vas permite circulația aburului în interior, fiind special gândit pentru o gătire lentă. Datorită design-ului, scoate tot ce-i mai bun din ingrediente, potențează aromele mâncării, îmbunătățește gustul subtil al mirodeniilor și oferă o textură suculentă preparatelor. Prin urmare, un Tagine la casa omului este un “trebuie”, mai ales că în luna aprilie, în prag de sărbătoare, este la promoție.

Iar la final, pentru că toate bunătățile trebuie servite ireproșabil, poți alege setul de 30 de piese, din porțelan natural dur de la Kahla fabricat în Germania. Elegant și practic în același timp, va crea un decor potrivit pentru o zi de sărbătoare.

KAHLA

Cu toate acestea, îți recomandăm să lași și un loc liber pe lista de cumpărături, s-ar putea să intri la improvizație dacă arunci un ochi prin KitchenShop, vei descoperi tot felul de ustensile de bucătărie care vor transforma gătitul într-o distracție.

În speranța ca ți-am stârnit curiozitatea și că ți-am venit în ajutor, îti dorim spor la cumpărături și la gătit, pentru a te bucura de sărbători cu adevărat fericite.

***

Acest articol vă este oferit de KitchenShop

Share on Facebook40Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul