Torturi pentru copii – cele mai apreciate figurine

Cofetăria Minimal
București

Petrecerile pentru copii nu sunt complete fără un tort inedit cu figurine. Însă nu tuturor părinților le place sau dispun de timpul necesar pentru a prepara un astfel de desert special. Indiferent de categoria în care te situezi, avem răspunsul pentru tine. De la modele cu Fulger Mcqueen, Minnie Mouse, Minioni, până la cele cu Planete și Pirați, am pregătit o selecție de torturi colorate și hazlii, ideale pentru a aduce savoare și veselie la petrecerile celor mici.

Tort Planete

Dacă micuțul tău este pasionat de sistemul solar, de modul în care planetele orbiteaza în jurul soarelui și de misterele nesfârșite ale universului atunci acest model este ceea ce căutai. Rachete, astronauți, extratereștrii și corpuri cerești sunt personajele care pun în scenă un minunat tort aniversar pentru copii cu tematica sistemul solar. Garantat, prichindelul tău va fi cucerit de acest dulce surprinzător.

Tort Planete

Tort Fulger Mcqueen

Fulger Mcqueen este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale momentului. Mașinuța de curse cu personalitate de învingător dă formă și culoare unui tort memorabil, menit să împartă zâmbete și savoare celor care îl degustă. Disponibil într-o gamă impresionantă de umpluturi delicioase, acest tort pentru copii poate fi personalizat cu un mesaj deosebit pentru a-l bucura pe micuțul tău la evenimentul său special.

Tort Fulger McQueen

Tort Kung Fu Panda

Distracție, voie bună și năzbâtii. Toate acestea definesc lumea celor mici, dar și lumea unuia dintre cele mai cunoscute personaje de desene animate: ursul Po din Kung Fu Panda. Un pofticios cum rar s-a întâlnit care cucerește prin personalitatea sa exuberantă și modul suprinzător prin care rezolvă cele mai încâlcite situații. Preferat de copii, apreciat de adulți, acesta este alegerea perfectă pentru un tort de neuitat.

Tort Kung Fu Panda

Tort Minion

Minionii sunt peste tot. De la hainuțe pentru copii, jucării și rechizite la torturi și mobilier, aceste personaje nu sunt doar numeroase, buclucașe și amuzante, ci totodată cei mai potriviți animatori pentru petrecerile celor mici. Cine nu și-ar dori un tort cu Minioni de ziua lui? Un astfel de model cu figurină Minion este ingredientul de succes al unei zi de naștere remarcabile. Personalizează-l optând pentru tipul de umplutură preferat de micuțul tău și adăugând un mesaj aniversar deosebit. Va fi tortul de care își va aminti întotdeauna cu drag.

Tort Minioni

Tort Corabia Piraților

Suntem convinși că aventura, misterul și explorarea necunoscutului sunt lucruri care îl pasionează pe copilul tău. Tocmai de aceea printre modelele cele mai populare de torturi cu figurine pentru copii se regăsește acest model în formă de corabie. Și nu este orice fel de corabie, ci o veritabila corabie de pirați, ale cărei vele flutură impunător în nesfârșitul albastru. Fără îndoială, cei mici vor fi cuceriți din prima clipa de designul său inedit și de amosfera de poveste pe care o redă.

Tort Corabia Piratilor

Tu ce tort preferi pentru aniversările copiiilor tăi?

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Cofetăria Minimal

Adresă:
Str. Străduinței, nr. 1, Sector 4, București
Telefon:

Comentarii

Georgeta

16 June 2017 at 10:36

Acela in forma de corabie este absolut genial, daca i-as cumpara asa ceva lu ala mic cred ca s-ar urca pe pereti 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul