Hârtia, ingredientul secret din shaorma de la Modex

Shawarma Modex
Timișoara
Shaorma de la Modex în Timişoara

De-a lungul vremii am avut ocazia să întoarcem shaorma pe toate feţele aici pe FoodCrew.ro, şi chiar dacă fiecare dintre noi are un local preferat al cărei shaorma ne gâdilă papilele exact cum trebuie, la urma urmei nu doar felul în care sunt pregătite şi combinate ingredientele contează atunci când mănânci o shaorma, ci şi […]

Prânzul de la Trattoria Buongiorno

Trattoria Buongiorno
București

Acum câţiva ani în urmă, când erai în Bucureşti şi vorbeai de Trattoria, ştia toată lumea că te referi la Trattoria Il Calcio. Ei bine, acum situaţia s-a schimbat, iar capitala a fost invadată de localuri cu pretenţii de Trattoria. Printre ele se numără şi Trattoria Buongiorno. Ideea de a-i vizita i-a venit soţului care […]

La Văliug, la Casa Baraj

Casa Baraj
Văliug

Cum pe la sfârşitul lunii iulie are loc festivalul de jazz de la Gărâna, şi cum echipa mâncăilor FoodCrew sunt mari fani de-ai festivalului, zilele trecute am poposit pe meleaguri bănăţene să ne delectăm auzul cu acorduri de jazz şi burţile cu specialităţi de-ale locului. Şi dacă mergem la Gărâna, imposibil să nu poposim şi […]

Răpirea kebabului din Serai

Star Kebab
Budapesta

Nu credeam să apuc ziua în care voi duce dorul kebab-ului timişorean, însă nefericitul eveniment s-a consumat weekeed-ul acesta în timpul unei vizite în Budapesta. Deşi în Ungaria se mănâncă bine, singurele tarabe deschise noaptea în ţara gulaşului sunt cele care servesc mâncăruri orientale. Nimic rău până aici, nici noi nu stăm mai strălucit. Totuşi, […]

Restaurantul Art Opera: lasă-neeeee, lasă-neeeee!

Art Opera
Timișoara

Restaurantul Art Opera… nişte ţărani! N-ai cu cine domn’le, n-ai cu cine! Ieri la prânz eram cu Infidel Gastro în centru la Portocală SA. Grasa Veselă ne aştepta la masă şi lihniţi cum eram, abia aşteptam să ne alăturăm lui. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, de Portocală SA […]