La Porto Arte revenim pentru bere nu pentru borş

Porto Arte
Timișoara
sub capacul ceaunului de bors

Weekend-ul acesta Timişoara a fost gazda unui eveniment dedicat promovării oraşului la care au luat parte aproximativ 60 de oameni, deopotrivă timişoreni şi oaspeţi din ţară. Ideea acestei ediţii a evenimentului #timisoaranoastra a fost accea ca toţi cei veniţi de mai aproape sau de mai departe să afle ce înseamnă spiritul Timişoarei pentru a duce […]

Atelierul de mărţişoare dulci

Caprice
Timișoara
chocolate chip cookies

După o saptămână de febră, tuse şi medicamente soarele de sâmbătă dimineaţă mi-a adus aminte de clipele faine petrecute cu o saptămână în urmă la „Atelierul de martisoare dulci” organizat de Ama şi Camelia la restaurantul Caprice. Ca de obicei, Ama şi Camelia ne-au întâmpinat cu un zâmbet călduros şi cu o surpriză placută: un […]

Mergem la prăjiturit de mărţişoare

Atelierele Culinare: Mărţişoare Dulci

Primăvara pare cam timidă anul acesta, aşa că la început de martie Ama şi Camelia s-au gândit că cea mai bună cale pentru a topi zăpada care încă se arată cu încăpăţânare pe afară este căldura prăjiturelelor proaspete. Pe lângă tradiţionalele mărţişoare pe care le veţi oferi sau le veţi primi în zilele ce urmează, […]

Degustare de prăjituri marocane

Afişul evenimentului Degustare de prăjitri marocane

Pentru cei aflaţi în căutarea unui dram de exotic într-un oraş în care poţi număra pe degete locurile care servesc preparate cu adevărat altfel, recomandarea noastră s-ar putea să vă intereseze. Evenimentul cu tematica „Degustare de prăjituri marocane” va avea loc în data de 14 februarie şi se adresează deopotrivă celor cu pereche şi celor […]

Poftiţi la cozonaci!

cozonaci-gata-atelierele-culinare

Deşi vremea a început să se răcească, iar afară să plouă, sâmbătă am avut parte de o dimineaţă călduroasă plină de arome şi mirosuri îmbietoare. Cum? Simplu! Pentru că împreună cu alţi peste 30 de participanţi ne-am lăsat duşi de Ama, Camelia şi cei de la Prospero în lumea dulce a cozonacilor. Totul a început […]