Street Food Festival Oradea sau povestea unui eveniment de succes

Oradea

Street Food Festival Oradea, un eveniment așteptat cu nerăbdare de orădeni, s-a bucurat de un succes fantastic printre aceștia și nu numai. Aflat pentru a doua oară în orașul de pe Crișul Repede, acesta s-a defășurat pe parcursul a patru zile în Piața Unirii și și-a încântat vizitatorii cu produse savuroase și inspirate (de la sărmăluțele tradiționale, reinventate, la faimoasa pizza napoletana pe cuptor de lemne, de la naan-ul realizat în fața clienților cu pui afumat pe grătar al lui Chef Foa și ale sale fantastice cinnamon rolls, până la sandwich-ul din pâine de casă cu coaste de porc și salsa verde al lui Chef Hădean) cărora orice pofticios nu le-ar fi putut rezista.

SFF_Press_2

Cei 45 de vendori care au fost prezenți la eveniment sunt oameni pasionați, cu suflete calde, deschiși să îți răspundă la întrebări și să îți ofere produse de cea mai bună calitate. Cum sunt aleși? Pe baza unor criterii bine definite de către ambasadorul Street Food Festival, Chef Foa care este de fiecare dată la fața locului cu echipa sa dragă pentru a oferi o experiență live despre ceea ce înseamnă “street food”.

SFF_Oradea_4

Anul acesta i s-a alăturat și Chef Hădean cu colegii de la Meatic, dar mai multe detalii despre acesta vor urma într-un interviu pe care dumnealui a avut amabilitatea să ni-l acorde.

În spatele conceptului de Street Food Festival se află un grup de tineri entuziaști și cu idei creative de la Agenția Why Not&Flavours. Plimbându-te printre standuri, ascultând muzica de lounge, bucurându-te de veselia și energia pozitivă care domnește în jur, așezându-te la o masă pentru a savura un produs care îți încântă simțurile, realizezi practic rezultatul muncii lor asidue.

SFF_Press_4

SFF_Press_5

Detaliile sunt impecabile (de la harta Festivalului la cromatica aleasă), iar rezultatul este de nota 10. Evenimentul are și un scop umanitar prin acțiunea “Share a meal” prin care clienții doritori pot dona contravaloarea unui produs de la standurile vesel colorate fapt ce s-a și întâmplat la Oradea, 80 de meniuri ajungând la adăposturile pentru nevoiași.

Street Food Festival ajunge în acest an în 9 orașe din țară cu multe bunătăți și activități culinare. 🙂 În perioada Mai – Septembrie 2017 ne vor plimba prin Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia, Bacău și Timișoara, urmând ca în Decembrie să revină la Cluj cu ediția specială de Crăciun. Fiți cu ochii pe program și profitați de deliciile aduse de festival în orașul vostru.

Share on Facebook6Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul