Rulouri din piept de pui cu legume

Printează | Email

Deoarece uneori se doreşte ceva rapid, dar care să fie şi gustos şi săţios şi uşor de făcut, ei bine, astăzi avem în meniu aşa ceva!

Număr porții:

5

Timp pregătire:

20 min.

Timp gătire:

40 min.

Timp total:

o oră

Ingredinte

Avem nevoie de:
10 felii piept de pui subţiri
2 morcovi
1/4 ţelină
boia de casă
sare
piper
1 buc lămâie
ulei măsline
10 scobitori

Instrucțiuni

  • Se stropeşte fiecare felie de piept de pui cu puţin ulei de măsline şi sucul de la o lămâie.
  • Separat, într-un vas se amestecă ingredientele (boia, sare, piper). Cu amestecul astfel obţinut se condimentează fiecare felie de piept de pui, se aşează într-un vas, se rade coaja de la lămâie şi se lasă la combinat arome în frigider.
  • Între timp se curăţă morcovul şi ţelina şi se taie felii subţiri sub formă de beţişoare.
  • Se pun alternativ 2 felii de morcovi şi două de ţelină şi se rulează pieptul de pui, iar pentru a ne asigura că va rămâne compoziţia împreună se foloseşte câte o scobitoare la final, ca un ac cu aţă ce coase compoziţia.
  • Se procedează la fel cu fiecare felie, iar apoi se aşează în tava unsă foarte bine şi se introduc la cuptor pentru 40 minute, pentru a se rumeni pe ambele părţi, iar legumele se înmoaie la interior, iar pe margini devin crocante.
  • Se serveşte ca atare sau alături de o garnitură gen salată, orez sau ce mai pofteşte inimioara oricui.
  • Pe final, ca sfat, puiul condimentat se poate lăsa peste noapte în frigider, iar gustul condimentelor va fi mai puternic.
  • Spor la treabă şi Poftă buna!

 

Rezultat final reteta

Morcovi si telina

Pui condimentat

Mod de preparare

Pui invelit

Pui umplut

Rezultat final reteta

Rezultat final

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul