Zacusca fără foc

Printează | Email

Cum e început de toamnă, gospodinele se și pregătesc de murături și alte bunătăți. Pentru gospodinele tinere, care se luptă cu timpul, această zacuscă e varianta rapidă și gustoasă a celei clasice.

Număr porții:

6

Timp pregătire:

15 min.

Timp gătire:

-

Timp total:

15 min.

Ingredinte

Avem nevoie de:
200 g dovlecel (jum de dovlecel)
100 g gogoșar (1 gogoșar și jumătate)
50 g roșii uscate în ulei
100 g semințe de floarea soarelui puțin hidratate
4 căței de usturoi
1 leg pătrunjel
sare
piper

Instrucțiuni

  • Se curăță toate ingredientele și se taie cuburi, nu foarte mici.
  • Se introduc în robotul cu lama în formă de S.
  • Se mixează până devin ca o pastă.
  • Gata, asta e tot!
  • Se servesțe cu pâine, brânză, sau orice vă mai trage cu ochiul. Se poate servi și ca atare deoarece e incredibil de gustoasă și, chiar e varianta rapidă la zacusca clasică, făcută de priceputele gospodine.
  • Poftă bună!

Zacusca raw

Ingrediente zacusca raw

Rosii Uscate zacusca raw

Ingrediente zacusca robot lama S

Robot lama S Zacusca

Paine cu zacusca

Zacusca raw

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul