Lucas livrează doar în perimetrul 0

Lucas
Timișoara

Ieri am fost la Lucas Super Sandwich, la propunerea unei prietene care avea chef de un prânz rapid. Mi s-a părut interesantă ideea de a încerca un sandwich la amiază, mai ales că de ceva vreme îmi ajunge tot mai des la urechi numele lui Lucas ăsta.

În timp ce aşteptam în faţa domului, mă zăreşte un amic şi văzându-mă singurel şi nefiind nici el prea grăbit, începem să povestim. Inevitabil, îl întreb ce părere are de sandwich-urile lui Lucas. “Am mâncat unul cu şuncă ţărănească la ei, dar nu mi-a căzut bine când dintr-o muşcătură am luat toată bucata de jambon şi am rămas după cu o chiflă unsă din care îmi atârna salata.”

M-am pus în gardă şi mi-am spus că merg pe ceva mai sigur: un sandwich paprika. Domnişoara a luat un sandwich cu salam de sibiu. Amândouă au arătat foarte bine, ingredientele proaspete facându-mă să mă gândesc la primul local despre care am scris – Subway din Budapesta. Deci se poate şi la noi.

Foarte interesant este că la Lucas pâinea se face “în casă”, de cele mai multe ori fiind chiar caldă. Nu a fost cazul şi acum, însă nu asta m-a deranjat, ci faptul că mi s-a părut ca nu are niciun Dumnezeu, nefiind nici sărată, nici dulce, nici nimic – gust de carton. Sper să fi greşit reţeta doar de data asta.

Pentru 8 lei sandwich-ul mi s-a părut o afacere bună în buricul târgului. Aşa că astăzi mi-am amintit că pe meniul de pe masă (foarte bine făcut de altfel) era trecut website-ul localului şi am sunat, curios care e treaba cu numărul de telefon – singura informaţie utilă pe care am gasit-o.

– Bună ziua! Lucas Super Sancwich!
– Bună ziua! Faceţi şi livrări la domiciliu?
– Livrăm doar în perimetrul 0.
– !?! Ok, ce înseamnă perimetrul 0?
– Piaţa Libertăţii, Victoriei, Unirii.
– Bine, deci în Traian nu livraţi?
– Nu. Cu plăcere. La revedere!
– O_o

Acum, eu nu înţeleg de ce s-a încheiat atât de abrupt conversaţia, însă nu cred că avea ceva pe foc domnişoara cu care am vorbit la telefon. Ieri cele 5 doamne de după pult păreau destul de relaxate şi nicidecum ocupate. Ba chiar povesteau despre vremea faină de afară şi se bucurau de 1 martie. Azi se poate să fi fost o zi neobişnuit de ocupată 😀

Oricum, eu aştept şi un meniu pe site-ul lui Lucas, nu de alta, dar nu mai îmi amintesc dacă sandwich-ul paprika avea şi roşii, sau era doar pasta de brânză, smântână, salată verde, sos de paprika picant şi salam picant.

Şi mai am o ultimă remarcă: cele 4 mese a câte 4 scaune strică tot feng shui-ul localului, bine aranjat în rest. În locul lor, câteva separeuri cu bancuţe sau mese mai mici şi mai aspectuase (gen McDonald’s, KFC, Subway) ar arăta mult mai bine, că doar se vrea fast food de Unirii, nu gospodărie de cartier.

Următorul sandwich de Unirii pe care îl voi încerca va fi la Stradivarius. Cine vrea să mă însoţească?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Lucas

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] e de Luni până Vineri între 8:00 – 24:00, iar Sâmbăta și Duminica de la 10:00 la 24:00. Comenzi preiau doar în perimetrul 0, după cum poate că […]

Subway de Timisoara | FoodCrew

31 October 2012 at 11:19

[…] să nu ne mai lungim cu vorba, primul sandwich Subway pe care l-am mâncat aici în Timişoara arăta […]

Comentarii

Claudia Ciuta

2 March 2010 at 17:38

Eu, eu!
Imi place mult mancarea de la Stradivarius. De la platouri, pana la ciorbe sau desert.

    Infidel Gastro

    2 March 2010 at 18:04

    Primul venit, primul servit! Când joi la prânz ne vedem în Stradivarius? 🙂

anca bobirsc

3 March 2010 at 2:33

si mie mi-e foame joi la pranz 🙂

    Infidel Gastro

    3 March 2010 at 11:25

    Păi nu se poate să refuz. Cu cât mai multe gusturi, cu atât mai bine. Se mai alătură cineva? 🙂

    Claudia Ciuta

    3 March 2010 at 13:48

    Deci jos la pranz, draga? Si btw…chiar acum incerc ceva cu piepz de pui de la la Lucas.

    Infidel Gastro

    3 March 2010 at 17:21

    Să ne spui şi cum a fost pieptul 😉

csilla s.

19 March 2011 at 0:26

Un an a trecut si iara e martie… Coincidenta. Sincer, mie mi se pare ca cele mai bune sandvisuri ever se fac la Lucas. Tocmai am terminat unul cu muschi tiganesc. Delicios! Pana acum am fost axata pe chorizo, dar mi-am zis sa incerc ceva nou. 😛

    Infidel Gastro

    19 March 2011 at 13:20

    Acum câteva zile am încercat unul chorizo, însă la pontul Naiadei am înlocuit sosul de brânză şi smântână cu cel de brânză, smântână şi usturoi de la sandwich-ul cu muşchi ţigănesc. O alegere bună! 😉

Dragos Sebastian

15 May 2014 at 0:06

Buna. Am si eu o curiozitate . As dori sa aflu reteta la pâinea de la Lucas ca as dori sa imi fac si eu acasa astfel de sandwichiuri minune. Astept un răspuns . Multumesc

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul