Ficăţei perfecţi la Cluj

Sandany
Cluj Napoca

No c-am fo la Cluj. Am ajuns acolo de cu seara, înfometat rau de tot. Cu o prietena am ajuns si-am mâncat într-un restaurant central si de cartier în acelasi timp: Sandany. E undeva din spatele teatrului pe stânga, 50 de metri pe o ulita.

În primul rând, am fost foarte descurajat de aspectul locului si mai ales de mirosul greu de-acolo. E un local vechi, destul de prost aranjat (kitsch-os adica), cu fotbalul racnind din televizoare. Localul are o nevoie absolut disperata de o zugraveala noua, o înlocuire a mobilierului si o aerisire functionala.

Asigurat însa de gazda mea în oras ca nu îmi pierd vremea si sanatatea mâncând aici, m-am asezat si am rasfoit cu o oarecare pofta meniul. Am stabilit cu recomandarea chelneritei o ciorba de burta, si “neste” cartofi aurii cu ficatei de pasare.

Ciorba a venit în vreo 10 minute. Destul de binisor, desi ciorba în mod normal o poti primi si în 5 minute. A fost arpoape foarte buna. Aroma acrisoara foarte placuta, o consistenta placuta si putintel iute. Bucatelele de carne erau destule încât sa n-ai impresia ca mânci un ceai. Per total dintre ciorbele de burta mâncate de mine as situa-o prin tom 30%.

Cartofii cu ficatei însa au fost foarte foarte buni. Singurul minus au fost cartofii putin cam prea uleiosi, dar atât. În rest numai de lauda: ficateii erau facuti perfect, nu erau sfarâmati, dar sub furculita îti cedau fara probleme. Sosul de ceapa în care fusesera facuti ficateii avea aroma de ceapa proportionata perfect, iar cartofii se potriveau perfect.

Pretul era între OK si mare – un total de 28 de lei pentru Ciorba + Cartofi cu ficatei + o bere.

La final am fost foarte multumit de ce am mâncat si m-as reîntoarce. Însa sper din tot sufletul ca peste ceva luni când probabil ma întorc în Cluj sa nu mai fie aerul ala greu înauntru.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Sandany

Adresă:
str. General Traian Mosoiu, nr. 18, Cluj-Napoca
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul