Meniuri livrate de Amedeea

Amedeea
Timișoara

Din seria mâncare livrată acasă… Amedeea!

Cum vine vara şi căldura, cum nu mai am chef de stat în bucătărie şi gătit (nici înainte nu mă omoram, dar totuşi 😀 ). Aşa că, recurg(em) la soluţii de avarie precum comandat mâncare acasă, fast-food, pizza şi altele mai la îndemână.

Episodul 1

Într-o zi cu soare (mult), am comandat de dimineaţă un meniul zilei la 15 lei, prezentat foarte frumos pe site-ul celor de la Amedeea (zona Lipovei, Str. Leandrului nr. 8). Apropo, au şi restaurant, nu doar livrare acasă. Nu testasem niciodata meniul zilei de la ei şi am zis să încerc. Şi, dacă tot sunt cu compul deschis non-stop, m-am gândit să comand online pe site-ul mai sus amintit. Zi şi facut. Comanda facută la ora 9.30. Nimic, nicio vorbă de confirmare de la ei pe email sau pe site. Pe la 11.30, le dau un telefon cu foamea-n gât. Primesc scuzele de rigoare: sistemul lor de preluat comenzi funcţionează din 3 în 14 şi mi se promite că papa va ajunge cât mai repede posibil. Şi aşa a şi fost (cinste lor!), undeva la 12.15 am primit mâncarea în zona Ronaţ-Mehala. Deci, nu foarte aproape de de restaurant.

Acum, despre mâncare. Porţiile nu au fost atât de mari pe cât m-aş fi aşteptat, fiind mai mici decât la alte livrari asemanatoare. Să trec însă şi la preparate:

  • supa cu galuşte – bună, livrată caldă într-un pahar cu capac;

Supa de galuste la meniul zilei de la Amedeea

  • orezul cu legume – excelent;
  • ciocanele de pui prajite – bune dar cam puţine cantitativ;

Ciocanele de pui prajite cu orez cu legume la meniul zilei de la Amedeea

  • tiramisu – foarte bun dar, din cauza căldurii, a fost mâncat aproape cu paiul
  • 2 chifle foarte bune şi foarte moi.

Chifle la meniul zilei de la Amedeea

Per total, destul de multumitor.

Episodul 2

În aceeaşi zi, când se înserase mai mult, a dat buzna iar foamea. Cum pusesem demult ochii pe meniul lor de aripioare crocante la 19 lei compus din 6 bucaţi de aripioare, o porţie de cartofi prăjiţi, o chiflă, o cola la cutie şi un sos de smântână cu usturoi, am zis să iau înca unul şi să-l împart cu Mr. V.

Normal, lenea iar m-a îndemnat să comand de pe site, care site iar nu a funcţionat, astfel încât am ajuns din nou să dau telefon. Scuze de rigoare, refacut comanda. După telefon comanda a ajuns în 30 min, ceea ce nu a fost rău deloc.

Acum, despre mâncare: porţiile generoase, un astfel de meniu mergând chiar împărţit la 2 persoane pe timp de vară. Cum s-a prezentat mâncarea:

  • cartofii prăjiţi au fost pregătiţi din cartofi normali, nu de la pungă – foarte, foarte buni la gust, “ca la mama acasă”;
  • aripioarele prăjite în pane cu fulgi de porumb – bune, proaspete, le-ar mai fi trebuit nişte condimente;

Meniu cu cartofi prajiti si aripioare de pui de la Amedeea in Timisoara

  • sosul de smântână cu usturoi – excelent (I’m in love), din smântână cu feliuţe de usturoi adevărat;

Meniu cu aripioare de pui si sos de smantana cu usturoi la Amedeea

  • chifla – aceeaşi ca cele de la meniul zilei comandat de la ei, foarte pufoasă;
  • doza de Cola normala, la 330 ml.

Per total am fost super multumiţi şi de gust şi de cantitate.

Valabil pentru ambele comenzi: ambalaje frumuşele, compartimentate, din polistiren, chifle din partea casei, curat, frumos, fără obiecte străine în mâncare.

În concluzie, eu spun că merită să comandaţi orice cu cartofi prajiţi şi sos de usturoi de la ei – pe mine chiar m-au impresionat. Şi meniul zilei merge, dar depinde din ce preparate este alcătuit. Şi da, aveţi grijă că site-ul nu le prea merge, deci cel mai sigur e să comandaţi la telefon!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Amedeea

Adresă:
Strada Aurelianus nr. 7A, Timișoara
Website:

[…] am mai comandat până acum nimic de la Amedeea, ce e ciudat că nici nu discutasem vreodată cu prieteni sau cunoștințe despre acest local. […]

Comentarii

ionut

19 July 2011 at 11:29

am comandat de doua ori de la amedeea, numai online si a functionat impecabil.
am primit mailul de confirmare a comenzii, iar mai apoi alt mail cu durata estimativa a livrarii.
Mi s-a parut un pic ciudat durata mare, avand in vedere ca restaurantul este pe Lipovei, iar eu stau pe Popa Sapca, deci relativ aproape.
Mancarea a fost ok, comestibila. Nu e wow, dar e una din solutiile ok din Tm.

Veveriţa Mâncăcioasă

19 July 2011 at 12:26

Inseamna ca eu am prins o zi extrem de ghinionista…:))

Mon

24 July 2011 at 17:13

Initial, refuzam sa fac comanda de la Amedeea, din simplul motiv ca aveau scris pe site “Cea mai buna pizza din Timisoara”, lucru care m-a facut sa zic “yeah right”. Asta pana intr-o zi cand pizza de la Poli deja era ori prea multa faina, ori fara gust, Thalia meh-meh, Giovanna – iar nu ma mai incanta.. si am sters, asa, de pe lista de posibilitati, cam tot ce se putea. Mi-am zis ei` la naiba, hai sa vedem ce-o fi si cu Amedeea, mi-am facut cont pe site, am comandat.. si spre surprinderea noastra ( poate si eu si prietenul meu eram prea infometati deja de la atata ales) a fost delicioasa. Inverno fiind preferata mea, iar el nu se poate decide intre Banateana si Mexicana cu pui. Singura plangere la pizza Amedeea e ca uneori e putin uleioasa, dar le preferam muuuult peste oricare altele. Am incercat aproape toata gama, mereu multumiti.
Legat de meniul zilei, cam subtirel, intradevar, dar e destul de gustos, la fel si Meniul de aripioare.
Ah da, si sosul acela de smantana cu usturoi m-a dat gata si pe mine, tot timpul regret ca nu iau portie dubla de sos. 😀

Cerul Gurii

16 September 2011 at 18:01

In foto 2, ciocanelele par mai degraba aripioare (sectiunile superioare). Cat despre supa… o fi mancat din ea cel care livreaza de e asa putina. 🙂

JOS AMEDEEA

16 April 2014 at 1:30

Ultima comanda facuta la amedeea in 16 a 4-a 2014 ULTIMA comanda! 2 ore si jumatate am asteptat si tot nu a ajuns, am sunat si am anulat comanda ei scuzandu-se ca au doar 2 soferi. Fratilor angajati mai multi soferi daca nu faceti fata. Am comandat online timpul afisat fiind 85 de minute. De la 85 de minute la 150 de minute si tot nu ajungea e diferenta mare!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul