Nici Irish nu mai e ce-a fost

Irish Public House
Timișoara

Neştiind pe unde să ne umplem stomacurile astăzi, am decis împreună cu Stan să mergem unde ne facem în general alcoolizarea , Irish Public House. Am mai avut noi de a face şi cu preparatele lor culinare şi nu putem spune că au fost nişte experienţe negative. Şi totusi…

Am ajuns la Irish în jur de ora 12 – 12:30 şi era o aglomeraţie de abia, abia ne-am găsit şi noi un loc. Am luat loc şi ne-am comandat fiecare meniul zilei:

  • Ciorbă de văcuţă
  • Friptură de pui cu sos de praz şi vin alb
  • Orez cu legume
  • Salată de murături
  • Apă plată / minerală / vin / bere / ceai de lămâie

Şi cum localul era plin ochi la ora respectivă, ne-am pus pe aşteptat. Într-un final ne-a ajuns şi ciorba de văcuţă. Bine, văcuţă că deh, vorba vine. Noi am numi-o mai degrabă ciorbă de legume pentru că nu am reuşit să găsim nicicum văcuţa în farfurie. O fi fost plecată, o fi fost ora de muls, o fi fost promovată la statutul de vacă mov în departamentu’ de făcut ciocolată ? Habar nu am, dar în ciorbă sigur nu era. Porţia a fost totuşi destul de mare, cu multe legume înăuntru.

Pentru felul al doilea a trebuit din nou să ne punem răbdarea la încercare şi într-un final ne-au apărut frumos în faţa farfuriile. Eu am fost mai norocos şi am primit o pulpă de pui, dar bietul Stan a primit pe post de carne partea dorsala a puiului, plină de oase şi oscioare. Orezul a fost mulţumitor, în schimb nici sosul de praz şi nici murăturile nu ne-au impresionat absolut deloc.

Meniul zilei a costat 15 lei şi în total ne-a luat cam o oră să mâncăm două feluri de mâncare. Totuşi, ne putem considera norocoşi dacă ne comparăm cu un vecin de masă care a asteptat vreo jumătate de oră pentru o cafea…

Deşi în general nu am avut nici o problemă în a lua masa la Irish, astăzi nu a părut să fie ziua noastră norocoasă. Data viitoare vom reveni într-un interval orar mai puţin aglomerat, ceea ce vă sugerăm şi vouă să faceţi.

Love food, not war!

Bran

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Irish Public House

Adresă:
str. Tarcului nr. 1 Timişoara
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul